Ben çok kötü birşey yaptım...

nasıl bir destek bekliyorsun anlamadım???
olan olmuş destek olsak nee olmasak ne?

sıze destek derken ?..
aılenızden bu denlı korkuyosanız sonucunda benı oldururler demıssınız bız napa bılırırız kı?..
sız keşke bunu dusunseydınız madem engelınız var bu konuda ona gore adım atsa ıdınız..
eger sevıyo ısenız bence yasadıgınız andan pısman olmayın..
dıger mesajınızı sımdı gordum cok guvenıyo mussunuz ozaman neden endıse edıyosunuz kı..
bunu yaşamak sızın ozelınızı kendı ıradenızle ısteyerek yaşamıssınız..bence bu konuda sevgılınıze karsı ezık durmayın sıze bunu kullanmasın..dık durunkı nekadar kararlı ıredelı guclu oldugunuzu dusunsun..

burada konu sahibine eleştirilerde bulunanlara şaşırıyorum nedenmi? bekaret bozulmasını desteklediğim için değil..evlilik dışı ilişkiyide değil..lakin neden hala kızlarımıza aman kızlığını bozdurma diye bastırırken oğlanlarımıza aferin oğlum sen erkeksin elinin kiri fikrini empoze ediyoruz? yani şurada ben hiç bi konu görmedim ki;oğlum ilişkiye girmiş anladım ve çok üzgünüm gibi bir konu hiç görmedim ben..bundan muzdarip erkekte yok..konu kızlara gelince yerden alıp yere vurmak neden yani? ben evet bakire evlenmeyi destekleyenlerdenim,öylede evlendim şükürler olsun lakin bu kızlara yapılan dayatmaya hep kızdım..yani aynı dayatma o halde erkeklerede yapılsın lütfen..dinimizde kadınada erkeğede aynı ceza varken neden bu toplumun cinsiyetçi yaklaşımı? eğer bir iş yapıyorsak kız evblatlarada erkek evlatlarada aynı düşünceyi empoze edelim lütfen..ve bunun kaynağını,neden olması neden olmaması gerektiğini,etik yada dini açıdan açıklayarak bilinçlendirelim en azından..yada daha çok böyle başlıklara eleştiri yapacak bazıları..ve diktirme muhabbetine zorlanan mecbur bırakılan,yalan aslında kendi tercihi olmayıp karşı tarafın tutumundan dolayı bir durum olmaktan çıkamayacak..
sözüm burada kızları eleştirip çöküntüye uğratan ayıpçı hanımlara...lütfen neyi neden yaptığımızı bilerek yapalım.kimseyi hayata küstürmeye psikolojilerini çökertmeye hakkımız yok..aferin diyelimde demiyorum,bu sözlerimin çarpıtılmasını istemiyorum çünki...

hadi diyorum artık ciddi yorum yapmiyim,bu konuda çok tartıştım bu sitede ama dayanamıyorum..bazı yorumlar resmen sok ediyor beni,katlanamiyorum..
kırmızı donlu kız sana 100de 100 katılıyorum..yazının altına imzamı atıyorum..
ama bazılarının git hemen evlen demesi..resmen sok etkisi yarattı bende..niye gidip evlensin?muhtaç mı?bu mu yani olması gereken?isteyerek değilde zorunluluk gibi evlensinler,o anlamsız zar parçasını geri mı getirecek evlilik?ne olacak alelacele evlenince?ne değişecek?
konu fake ya da değil..3 senedir beraber olduklarını yazmış ve birbirlerini sevdiklerinden bahsetmiş..ve bu birbirini seven iki insan cinsellik yasamış..çok mu enterasan?bundan daha doğal ne var bu dünyada?iki insan,birbirini seven iki insanın birbirini arzulaması değil mı doğru olan?baskalarını mı arzulamalari gerekirdi?tabiikide birbirlerini arzulayacaklar..
bizim bile göremediğimiz,hissetmedigimiz,dokunamadigimiz,var mı yok mu bile bilemediğimiz bir zar parçasının bu kadar dert olması..bana çok anlamsız geliyor..
cinselliğin erkek ve bayan arasındaki bu anlamsız ayırımından konuşmak bile istemiyorum daha çok sinirlerim bozuluyor!madem öyle madem ben kendimi saklamak zorundayim o zaman erkeklerde saklasın!bu ne perhiz bu ne lahana tursusu!ben kendimi herseyden sakinicam,sakliycam ama karsimdaki bu konuda master yapmış olacak yok yaaaaa?!başka bir arzusu var mi acaba beyfendinin?ben yaptığımda git evlen denilcek erkek yaptığında denilmiycek?!saçmalık başka bir şey değil..ya iki tarafta yapmiycak bunu evlenene kadar,ya da iki tarafta bu konuda eşit derecede özgür olacak!bu kadar basit!

konu sahibine gelince,o an bu pişmanlığı yasadigini hiç sanmıyorum,şimdi neden pismansin?bunu da anlayamıyorum..o an hersey gulluk gulistanlikti şimdi ne oldu?yaptın madem arkasında dur..sen yaptığının arkasında durmazsan kimseden destek fln göremezsin..madem kötü bir şey yaptım diyosun o zaman yapmayacaksın,madem yaptın o zaman kötü bir şey demiyeceksin!buraya böyle anlamsız bir konu açmayacaksın!sanki cocuk zorla senle beraber oldu!!yap yap yap sonra çok kötü bir şey yaptım de!!bekaretmis,zarmis bunlar benim hayatımda hiç bir zaman önemli bir yer kaplamadı,kaldı ki bende bakire falan değilim zaten.ama bir gün bile ay ben çok kötü bir şey yaptım diye de içimden geçirmedim,bir gün bile pişman olmadım.niye olayım?bende istemedim mı?istediim eee artık neyin pişmanlığını yasiycam?!

walla ya ben anlayamıyorum ya da bir problem var..hala bu tarz konuşmalar yaptığımıza inanmıyorum..
neyse yine dayanamadım ve yorum yaptım..yine o nadide ve güzel sıfatları almam umarım..

Son düzenleme:
bu konu lastik gibi uzar gider yine
çözüm yok yorum çok
kızlarımız yine aynı sorunları yaşar
erkekler düşünürmü acaba bunu yapmasaydım diye
çocuklarımızı yetiştirirken baskılarla değil doğrularla yetiştirelim
erkektir yapar elinin kiri yıkar atar demeden
kızımıza doğruları ve yaşacağı olayları bu ayıp diye değil yaparsa nelerle karşılaşacağını anlatırsak
sorunlar biter
yoksa çokk görürüz bu haberleri

Benden destek bekleyen herkese her koşulda destek olurum.
Ama eleştirdiğim nokta zar varsa sorun yok noktası.
Önemli olan kimseyi kandırmak değil, neyi savunduğuna karar verip arkasında durmak.

sevgiline dur demediysen sonuçta sende istemişsin birlikte olmayı ve sonradan pişman olmak çok saçma. bu tür olayın sonucunu düşünmen gerekiyordu. sevgilinden eminsen neden düşünüyorsun evlenecek yaşa gelmişsiniz demkki evlenin rahatça yaşayın. bizler buradan sana nasıl destek verebiliriz ki. evlenemden ilişkiye girmek herkesin kendi tercihidir. bu durumu ailenin bilmesi şart değil sevgilinle aranızda kalsın. inş sevgilin dürüst birisidir kimseye anlatmaz ve inş seni namusu olarak görür ve evlenirsiniz.

cok güvenebilirsin güvenilecek insanda olabilir ama burda o kadar kono okudukki nişanlanınca değişen insanlar yada evlendiği günün sabahı değişen insanlar varki insallah sevdiğim dediğin insan bu olay yasadıktan sonra değişmez ve sen yasadığınla kalmazsın anlamadığım tek sey acı hissettim demişsin ve bu olayın oraya gideceği belliyken neden dur demedin arkadaşım cok yazık olmuş

Olan olmuş bu saatten sonra öyleydi de böyleydi de demenin anlamı yok.
Kendini de yeyip bitirme.
Sevgiline de güveniyormuşsun, sorun yok ortada o halde, umarım güvenin boşa çıkmaz da pişman olmazsın ilerde..
Keşke demek çok kötü çünkü.

böyle şeyler bana çok yanlış geliyor tamam seversin aşık olursun karşılıklı duygular yaşarsın ama iş belli bi noktaya gelince insanın özelliklede bi bayanın nefsine hakim olması gerekiyor ... herşeyin yolunda gitmediğini düşün ozaman bu yaşanmışlıklar ne olacak kendinle yalnız kaldığın zaman ne olacak ne diyeceksin kendine eğer bi erkek eşi olacağını düşündüğü kıza evlenmeden böyle bişey yaşamaya teşvik ediyoso bence ordada bi durup düşünmek lazım bilmiyorum geri kafalımı dersiniz
nedersiniz ama ben böyle düşünüyorum ....

kardesimin sevgilisi var annem sakin diyor kizla oynama,kizi uzecek yanlis bisey yapma der hep..keske her anne erkek evladina bunu diyebilse.

ihtiras89 ihtirasının kurbanı olmuş laelaelaelaelae

bence bu konu fake. 3 mesaj yazmış çıkmış. anlatım tarzı da bir garip...

canım ne denir bilmiyorum ama
mademki pişman olup üzüleceksin neden yapıyorsun
ama artık olmuşla ölmüşe çare yok bidefa olmuş bence hatanı tekrarlama canım
bir genç kız olarak bence artık daha emin adım atmaya çalış erkek arkadaşınlada konuş bu olayın bir daha tekrarının olmasını istemediğini belirt
bide artık evilik falan mı düşünürsünüz bilemem amaaaaaaaaaa hakkınızda hayırlısı canım

burdayım kızlar
yazıp kaçıp gitmedim
çalışıyorum o yüzden cvp yazamadım
ben bir hata yaptım başkaları yapmasın benim bu durumumdan ders alsınlar

evlilik öncesi cinselliğe kendi adıma karşıyım ama başkası yaşadı diye kınayıp ayıplamak bana göre değil. birbirini çok seven ve çok güvenen bi çift olduğunuzu söylüyosun madem rahat ol pişman olacak bişey olmamalı senin için sonuçta zorla ve şiddetle olmamış bu oldu diye kendini eksik hissetmene hemen adamı nikah masasına oturtmaya çalışmana da gerek yok bu zihniyeti zaten anlayabilmiş değilim. kendini defolu gibi görmene illa ona yamamana da gerek yok. kendine saygı duy. bu hayat senin bişeyi yaşadıysan sahip çık ve insanların san kendini kötü hissettirmesine izin verme ve kendini ifade etmeye gerek duyma kimseye.

valla ders alınacak bi durumun olmamış daha kendin istemişşin yapmışşın hamile kalsaydın ailen evlatlıktan reddetseydi çocuğun ailesi sen devamlı ezseydi filan o zaman ders alınacak durumda olurdun bu bi kereyle kalmazsa çok uzak ihtimallerde değil sana söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…