Artık yapacak bir şey yok olan olmuş, destek versek nolacak ki.
fake ne yaa :)))) banada sölein..Ya bilmiyorum kızmı erkekmi ama üzüldüm şahsen cünkü belkide bazen insan sonunu düşünemiyoryaa hata yapabiliyor arkadaslar..erkek arkadasn yaptıysa bunu bence evlensin seninle
bu konu hala bu kadar soru mu ya, istemissin yapmissin, ne ilksin bunu yapan ne de son....erkek arkadasin su an gayet rahat sıkıntısını sen cekiyorsun. Madem istemiyordun neden izin verdin, isteyerek yaptiysan da simdi neden uzuluyorsun? Su anki sıkıntını ben anlayamadım? Pismanlıksa , bi kere oldu diye devam etmek zorunda degilsin, bidaha yapmazsın olur biter...Yok ilerde evlenecegim kisiye bunu nasil aciklayacagim dersen de senden bakirelik isteyen erkege sen de sor bakalim bakir misin diye, ben degilim ama sen olmalısın diyen birini de bosver zaten...
Ya yaptiginiz seyin arkasinda durun bence ama biseylere de psiolojik olarak hazir olmadan 2 dakkalık zevk icin girişmeyinderim. Erkeklere gore hava hos ama bir kiz icin o an guzel ve ozel olmali cunku psikolojik etkileri var bu isin...
iki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:
Arkadasin yazinizi cok begendim ben de bu sekilde dusunuyorumiki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:
Sanada katiliyorum arkadasim , erkekte ayni hatayi yapiyor bende hata oldugunu kabul ediyorum.erkek kızı terk ederse onunda diktirme hakkı doğuyor neden hep genç kızlar
mağdur olsun evlendiğindede kız aşağılansın erkek yapınca erkekliği ıspatlanıyor
kız aşağılanmasın düşük de görülmesin yoksa ömür boyu bu damgayı yiyecek
sonuçta hata yapılıyor
evet bencede olmali , sadece biz niye sakiniyoruz. Hayret birsey yaa.erkekte bakir olsun o vakit zaten öyle emir ediliyor
buyrunnnnnnnnnyinemi fake konu. yoksa ben iyice pimpiriklimi oldum.
aynı fikirdeyim.:içelim: kullanıcı adı da manidarsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?