Gerçekten 27 yaşında mısınız? Bu hödükleri nereden buluyorsunuz? Hadi buldunuz "bana geçmişini anlat yivrim" dediğinde neden g.tüne tekmeyi basıp yollamıyorsunuz geldiği yere?6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
içi boş adam olacağım dedi
Önceki ilişkilerini anlatmak dürüstlük olmuyor bence ne sacma yaa ayrilman iyi olmuş valla bu adamdan hayır gelmez6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Git kurban kes, bu adamla evlenseydin sana ev içinde fahişe muamelesi yapmayı kendine hak görecekti. Kapında köpek olsa dönme geri sakın. Kurcalamasından belli olmuş zaten ne mal olduğu. İğrenç olan sen değilsin o, beddua olarak algıladıysa tutsun inşallah bedduan. Hayvana bak. Kendisi bakir sanki6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Cinsellik yasiyormuydunuz bunla? Geçmiş bu kadar detaylı şekilde 10 senelik eşim sormadı bana6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Hastalıklı bir kafa yapısı bu hiç bulaşmamak lazım. Bu kadar mücadele etmek bile büyük hata6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?