Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

Ben cinsellik yaşadığım için utanmadım ki. Beni o kadar çok manipüle etti ki ilişkimizin başında ki o dik duruşumun nasıl kaybolduğunu ben anlayamadım bile. Bi çekincem olsa zaten bakireyim der geçerdim. Benim hatam ilişkinin başında ki net tavrımı koruyamamaktan, zamanla daha çok bağlanıp kaybetme korkusundan saçmalamamla oldu. Bu kadar birinin karşısında ezilecek biri değildim nasıl bu hale geldiğimi bilmiyorum bile

O kadar kararlıyım ki. Şu üzerimde ki ölü toprağı kalksın istiyorum sadece

Sen ezildin o da tepene çıktı.Benim de eşim sormuştu yazıştığımız dönemde,bahsetmiştim.İlk yüzyüze görüşmemizde “ya bi tanesi uzun sürmüş o benim biraz kafamı karıştırdı”dedi.Hiçbirşey demedim.Hesabı alabilir miyiz dedim garsona,kaldı dut gibi.Akşam özür dileyip tekrar görüşebilir miyiz dedi.
Sen bir yaptıysan karşındaki bin yaptı.Defoluymuşsun ve onun seni kabul etmesi lütufmuş gibi algıyı sen kendin yaratırsan adam da sana bu muameleyi yapar.

Ya gerçekten çok haklısınız. Ama hep söyledim yorumlarımda ilk başta gerçekten çok dik durdum ne yaşadıysam yaşadım kafasındaydım fakat olaylar o kadar değişti ki o kadar saçma tavizler verdim ki bana çok rahat sorular sorabildi sıkıştırdı falan orda ne haddine diyemedim. Gerçekten saçmaladım. Büyük ders oldu bana sizlerin örnekleriyle terapiyle yeni yeni kafamı toparlayabildim

degmez kafani agrittigina deymez dinimizde kusurlar günahlari acmayiniz örtünüz diyor seninkide actikca acmani actikcada seni kücülmen asagilanman icin elinden geleni yapiyor o senin yarani desmekten zevk aliyor kendi pisliklerini örtüyor bu sekilde rahatliyor diyecegim o ki ne zaman birakirsan o zaman kurtulursun herkesin gecmisinde iyi kötü hatalari vardirhc birimiz hatasiz degilizki bir insan pisman olmussa yaptiklarindan dilede getirmisse o kisi daha neyin özürü daha neyin ezikligini yasasin bu zulüm degilde nedir durmadan gecmisi ile bir insani suclamak kimse ne melekler kadar temiz günahsiz degil birisini suclarken önce kendisine baksin bi zahmet hicmi hatasiz kalp kirmaz vs

bu resmen manupilatif bir adam uzak dur

yorumuna nobel ödülü gönderiyorum bacım

bir adam gelip geçmişi konu açmışsa anlatmayın , önceki yaşantınızı merak eden adam hemde o kadar yakınlaştıktan sonra anlayın ki bir bahane bulup kaçacak . Kendisi yaşarken sıkıntı yok , bir de sizinleyken sıkıntı yok şimdi paşamız yeni mi akıllanmış. birde bana yalan söyledin masalına geçmiş. kendisi çok mu dürüst .

Arkasından sakın üzülme. Seninle geçmiste yasadiği iliskiye beraberliğinize sevgi hatta sevgi diyemem bile saygısı yokmuş. Pzevenk ahlaksız adam olsaydı insan gibi gururlu bir sekilde ayrılırdı ya da gerçekten sevse yasadiklarini unut ben seninle herseye rağmen varim derdi ( öyle bir adam yok daha ) İgrençleşmiş pislik.
Artık sakın anlatma yasadiklarin senin iyi veya kötü tecrübelerin insanlardan merhamet bekleme.

Bide bununla evlendiğini düşünemiyorum kuzlarla her haltı yaşamak isterler sonrada bakire el deymemiş kız ararlar hey allahım yaa bu nasıl bi düşünce e sen ne istiyosun şimdi oh takılalım oldu canım iyi yaptın ayrılmakla ama yaşadıklarını anlatma sorsun geçmiş geçmiştir de şimdiden sonrasına baksın bide acaba seninle fb olmak içinmi bukadar sıkıştırdı kendini haklı çıkarmak için bildmedim bu erkekler çok iğrenç herşeyi düşünüp yapabiliyorlar yani

Erkeklerin tek silahı yalan konusu. Kendileri dünyanın en büyük yalancilari olduğundan bunu örtmek için sanki sen söylemişsin gibi davranıyorlar. Bir daha geçmişini sakın kimseye anlatma ve hesap verme. Karşıma evlenmeyi düşünecek kadar güvenilir biri çıkmadı kısmet olmadı de geç.

Belli ki hayata farklı pencerelerden bakıyorsunuz. Ayrılmanız iyi olmuş. Sakın barışmayın. Bir de bundan sonraki ilişkileriniz de geçmişinizi anlatmayın. Bu kimseyi ilgilendirmez. Israr eden olursa sınırlarınızı çizin derim.

Geçmişteki senle değilde şimdiki senle evlendiğini unutmuş

İşte onlar takmayıp kadın takınca sorun oluyor. Siz de takmasanız hatta şunlara sana ne bunu bir daha sorduğunda direkt ayrılırım sana saygım kalmaz desen. Cidden de işine gelmediğinde de konuşmak yerine ayrılmalıydın. Takık olur bu tipler. Çocuğun işine gelmemiş yaşadıklarınız. İstemiş ki hem pastam dursun hem karnım doysun. Sizle fb teklif etmesi de bu sebepten. Pek tınlamamış yani sizi sevmemiş. Siz de o an bitirseniz kafanızda yolu gösterseniz çok iyi olur böyle kramplar girdikçe yaptığın ayıp gibi yazılar yazdıkça cidden kendinizi mental olarak kullandırıyorsunuz. Bunu kendinize yapmayın. Kimseye bu tavizi vermeyin. Böyle adamları sevmeyin. İlk sevgilimden bu şekil bir hava sezmiştim, oldukça azdı ama onun da bir takıntılı olduğunu hissetim. (Valla ben fazla detaycıyım, en ufak şeyden bunu anlarım o ne kadar inkar etse de sezdim mi bitti) Hiçbir şey yaşamamıştım o zamana kadar onla da yaşamadım sırf bu sezgimden direkt de ayrıldım. Takıntılı olduğunu azcık bak azcık bile hissetsen kaç. Bence kadına değer vermeyen tipler bunlar. Laflarına değil davranışlarına bak. Açıklarını yakala. Direkt def et. Zaten düzgün biri çıkınca ne davranışlarına bakman lazım ne karakterini çözmen o sana istediğin güveni veriyor. Bu adamlara hiç kafanî takma. İyi olmuş ayrılmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…