Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

Ay iyiki şimdiden kavga etmişinizde bu hanzoyla ileri gitmemiş. Burdan ben tiksindim. Hiç kimseye anlatma. Vay efendim güvenmekmiş dürüstlükmüş bunlar hikaye. Teklif ettiği şeyi düşünüp kendini kötü hissetme. Görüşmezsn olur biter

Yarın öbür gün ellerinde çiçeklerle gelir, seni kandırır. Sakın izin verme, pişman olursun. Takılalım diyen adamdan hayır gelmez. Geçmişini pranga olarak kullanmaya çalışıyor.
Boşver ne bok yerlerse yesinler ya, sen üzüleceğine valla yat kalk şükret ki böyle iğrenç mide bulandırıcı karaktersiz bir insandan kurtulmuşsun. Bugun olmasa yarın bunlar yaşanacaktı, aynılarını yaşadım nerdeyse. Lütfen tek kalemde sil onu, kalbinden beyninden. Sevilecek bir yanı yok öyle insanların.

Cevapladıklarımı müsaitseniz okur musunuz? Şu an çok üzgün olduğum için istiyorum da bunu teşekkür ederim yorumunuz için

Olayın özü ben cinsellik konusuna çok karşı biri değilim ve inançlı biri de sayılmam. Olayın özeti aslında eski nişanlımla yaşıyorduk fakat onunla sonradan olayların seyri değişti ve insanlıktan çıktı istemediğim bir dönemde benimle beraber oldu zorla bildiğiniz zorla hani şiddet vs ve o birliktelikten ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Lütfen bir cana kıydın falan demeyin ben onu dünyaya getiremezdim isteye isteye de yapmadığım bir günden, daha sonra bu konu yüzünden etrafına duyurdu ve arkadaşları tarafından da rezil bir şekilde tehdit edildim ve ben bu konuyu anlatmak istemedim ona beni zorlaya zorlaya öğrendi ve benden bunu nasıl saklarsın diyerek ayrıldı bana bu teklifle geldi. Ben inanın zor dönemler atlattım o dönemleri konuşup açmak istemiyordum ve kendimi şu an gene o dönemlerde buluyorum lanet olsun ölmek istiyorum

Ve her defasında da ne yaşarsan yaşa ben yanındayım diyip duruyordu geçmişim çok sıkıntılı geçti benim bunu çok iyi biliyordu

Ah ahhh keşke şikayet etseydiniz onları da, tehditleri vs.
Erkekler çok manipülatif olabiliyorlar, Allen kallem edip senin sırlarını alıp zamanı gelince öyle de Güzel kullanıyorlar ki, tam şu an olduğu gibi.

Bu hayat senin hayatın, şu an sen üzülüyorsun diye kimse üzülmüyor. En büyük zararı sen kendine verirsin yani. O yüzden gerekiyorsa psikiyatrik destek al. Bana da aynı cümle kullanıldı, sonra özürler çiçekler hediyeler kahvaltılar vs vs. evlenmek amacım dendi ama 1 buçuk yıl sonra asıl yüzü ortaya çıktı.
Kendimi iğrenç, değersiz, geçmişi kirli gibi görmeye başladım. Aklımdan ne onu ne de geçmişimi atamıyordum. En son psikiyatriste başladım ve baya rahatlamam oldu.
O kişinin şu an geçmişi nasıl ? Çok bu temiz? Temizlik neye göre bu arada ya? Bir ieyler yaşayınca kirleniyor muyuz biz ? Bez parçasımıyız ki kirlenelim?
Asıl kirli geçmişi olan insanlar, hakka girenler, kötülük yapanlar -insana hayana doğaya - kuyu kazanlar, bilerk kalp kıranlar. Bu insanlar kirli. Yani seni terk eden, ahlaksız teklifte bulunan hıyar kirli. Kendini böyle bir kirden korudun şu an. Bunun farkına var. Kendinden değerlesi de yok bu dünyada, sen olmasaydın kimse olmazdı. Ona göre yaşa hayatını, mutlu olmaya bak. 2 3 iğrenç gereksizin canını bu kadar yakmasına asla izin verme dediğim gibi gerekirse yardım al, asla çekinme

Oha benim yaşadığım şeyi yaşamışsın acaba aynı kişiylemi beraberiz diye düşündüm. Bizde 2 aydır beraberiz. Banada bakiremisin bu konu benim için önemli dedi bende evet dedim. Sonra başladı geçmişi didiklemeye o kadar ayrıntı şeyler soruyor ki onun yerine ben utanıyorum. Göğsünü emdimi eski iliskin diye sordu resmen sen düşün. Bende geçmişimi anlatmak istemedim ilerde başıma kakınç yapar diye bide söylediğim seylere inanmayıp yemin ettiriyordu. Bende geçmişi sorma seni ilgilendirmez anlatmak zorunda değilim bakiremisin diye sordun evet dedim bitti gitti başka şeyler sorma dedim. Evleneceğim ciddi düşündüğüm bir kadının tabiiki herseyini bilecem soracam dedi. Bende mecburen senin gibi çoğu şeyde yalan söylemek zorunda kaliyordum anlatmak istemediğim için bu sefer zorla anlatırıp yalan söyledin bana diyordu aynı senin ki gibi yani. Öyle manipule etmiş ki özür diliyordum bide salak kafam. Ve bu yaptığım hatayı kullanarak seni affetmem için onu giymiceksin bi daha demeye başladı. En sonunda ayrildik dün. O ayrıldı. Midem almıyor dedi. En son o kadar ileri gitti ki kizlik zarını diktirdin mi deyip yemin ettirdi. Diktirsende söylemezsin zaten dedi

İsim mi versek napsak ya, ben de yaşadım buna benzer.
Böyle erkeklere baştan yolu göstereceksin, muhataba bile almayacaksın onu anladım çok da güzel ders oldu.

Böyle erkeklere baştan yolu göstereceksin, muhataba bile almayacaksın onu anladım çok da güzel ders oldu.
O kadar doğru ki. En sonunda yeter lan deyip ne yaşadıysam anlattım konu yasaman değil başta söylesen böyle olmazdı dedi. Ulan anlatmak zorunda değilim ki. Sen bakire olsun demiyormusun eeee sorun ne? Sanane kaç kere öpüştük kaç kere eve gittik. Eve kaç kere gittiğimizi sordu 50 olmuşmudur dedi yok o kadar değil diyorum o zaman 25 kere mi diyor. Sayı istedi resmen şizofren

Yardım alacağım hemde bu hafta içinde hemen yapmak istiyorum bunu. Bana çok anlayışlı yaklaşıp anlat ben her şeyini dinlemeye hazırım dedi he birde işin daha iğrenç kısmı o her hangi bir kadınla beraber olup kürtaj yaptırmış kıza güya ki bu durumdan etkilenmiş bana bunu ilişkinin başında anlattı ben çok etkilenmiştim falan diye ama benim durumum çok iğrenç rezil bi durumdu olay sadece kürtaj muhabbetiyle bitmiyordu. Ben anlatmak hatırlamak istemedikçe sordu zorla anlattırdı sonra da bu saklanacak bir şey değildi yalan söyledin dedi işte bu teklifte bulundu. Daha sabah son konuşmamızı yaptık bende sildim bu teklifi kabul edecek değildim sonrasında da dediğim gibi oldu arkadaşıyla nispet yaparcasına bana göstere göstere paylaşım yaptılar attığım mesaja aramama karşılıkta numaramı sildi bende burda kıvranıyorum

Canım başta anlatsan da mesele sonda anlatsan da mesele ben bekarete önem vermiyorum vs diyordu ben zaten başından beri bakireyim demedim bile o her şeyini anlatmayı tercih etti ben etmedim. Yalvarıp ağlaya ağlaya sordu ben gene tercih etmedim en son artık yoruldum da anlattım ki benim mevzularım basit basit anlatılacak şeyler de değil hatırlamak istemediğim bir sürü anıyla dolu

Kızlan ben neler okuyorum. Memeni emdimi nedir. Zorla anlattırıp kendilerini tiksndiriyorlar. Yeni nesil gençlik böyle mi ya.
Ben eşime anlatsam geçmişi. Kes sesini merak eden olmadı der. Ha bende anlatmam orası ayrı
Olması gereken bu dimi ben kendimi aşırı kötü hissediyorum

Cinsleri aynı bunların. Bana detay sormadı ama kaç kişi ile beraber oldun vs sordu bu sorulacak soru değil ya

Kızlan ben neler okuyorum. Memeni emdimi nedir. Zorla anlattırıp kendilerini tiksndiriyorlar. Yeni nesil gençlik böyle mi ya.
Ben eşime anlatsam geçmişi. Kes sesini merak eden olmadı der. Ha bende anlatmam orası ayrı
Daha 1 haftalıkken sordu bunu üstelik. 1 haftalık adama ben niye anlatayım bunu olmuş olsa bile hayır olmadı derim buna

Daha 1 haftalıkken sordu bunu üstelik. 1 haftalık adama ben niye anlatayım bunu olmuş olsa bile hayır olmadı derim buna
Üstün körü 1-2 ilişkim oldu şu kadar sürdü bundan bitti dersin geçer gider konu. Hadi benim bekaret konusunda kaç yaşında oldun diye sorsa sadece ben ona da okey verirdim ama sordukça sorular bitmedi. Kadınların genelde göbeğinde olan çizgi var ya onu bile kürtaj yüzünden mi diye sordu inanabiliyor musun

Senin ki gene benim ki kadar detay istememiş. Benim durum seninkinden daha vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…