Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

bitti zaten sildik birbirimizi daha beddua edecek bir durum söz konusu bile değil
Gelecek o. Açık kapı(!) bulunca dayanamazlar. O gün zehri salacaksın içine, ç.kü büzüşecek ahahah. Ay lütfen.

Geçmişini bu kadar deşen bi erkekle ne sevgili ne de arkadaş olunur. İlerde başka sıkıntılar yaşarsın bu sana bi işaret geri dönme ona.

Zaten böyle tipler günün sonunda '' elime erkek eli değmediiiiğğğğğ'' diyip numara çekerek çift dikişli olmuş hatunların kucağına oturuyorlar veya evlilik sürecinde boynuzları ren geyiği gibi Edirneden Karsa kadar görünüyorve ben buna aşırı mutlu oluyorummm

isteği dışında ilişkiye zorlanan arkadaşım bunu geçmişinde leke olarak görüp sevgilisine anlattığında adamın ilk tepkisi kaç kişilerdi? olmuş. o an içimden dedim ki adi herif fantezi kurmuş kafasında diye. geçmiş anlatılır. neden ayrıldığınız, nelerden hoşlanmadığınız vs. ama cinsellik konusunda geçmişinizi öğrenmek isteyen insanın niyeti acaba benimle de yapar mı amacıyla sıkıştırmaktır. buna zaten tekmeyi basın bunu saymıyorum bile ama bundan sonraki ilişkilerinizde yine geçmişinizi anlatmak isterseniz bakire değilim ama evlilik dışı ilişki düşünmüyorum deyin. aldığınız tepkilere göre yolunuza devam edin.

Erkekler eski cinsel deneyimi özellikle öğrenmeye çalışabiliyorlar o da neler yapmış ben ona neler yapabilirim veya evlenmeyi düşündüğü neler yapmış. Bence ikiside berbat bir erkek sürekli deneyim soruyorsa problemlidir güvenmemek lazım. Anlatmayın anlattığıniz herşeyin sizin fitil fitil burnunuzdan getirileceğini bilin vay sen onla şunu yapmışsın ooo neler yasamissn sende fenaymssn kendileri yapınca birşey yok kadın yapınca vaov vaov vaov bu böyle
Bu erkek arkadaşınızla artık olmaz önunuze bakın sonrakilerde birşey anlatmayın 1 tane ciddi oldu deyin geçin detaya giriyorsa da tek derdi seks duymak yapmaktır.
Zihniyeti kötü tek derdi bacak arası olan erkeklerden uzak durun zaten. Ağzından namus düşmez ama akılları sadece bacak arası olur.

Niye yaşadığınız şeylerin hesabını veriyorsunuz? Niye bu kadar ayrıntılı anlatıyorsun? Geçmişimle ilgili konuşmak istemiyorum, herkesin geçmişi var. Ben kurcalamam, kurcalanmayı da sevmem deyip dik bir duruş sergilemeniz lazımdı. Sonra da bu insanı şutlayıp atacaktınız. Böyle insanlar yobazdır zaten, hayatın her alanında sorun çıkarır sana. 6 aylık kısa bir zaman çok geçmeden tanıdın şükret.

gecmisinle seni kendine esir köle edecek onunla vuracak her anlasmadiginiz ufak tefek konularda bile nicin anlatiyorsunki gecmisten ona ne ne olmussa olmus bitmis onunla basladigin an onmli maalesef bu iliskiniz hastalikli düzelecegini sanmiyorum bu seni cok uzececege benziyorsen bilirsin ama gecmisimle beni vuracak adama ben bastan malzeme vermem hem böyle bir adamin ne mal oldugunu anladiktan sonra yüzde vermem haydi tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der bu bu bozuk adamdan tez zamanda kurtulduguma sükür ederdim

O dik duruşu sergilemedim diye kendime çok kızgınım. Hadi sergilemedim birde özür diledim

Klasik tüm kız arkadaşlarım ile sevişelim ama hepsinin de ilki ben olayım hanzoluğu. Kadından böyle beklentisi olan adam kendi de rahat duracak o zaman.
Bunu da demedi ben her şeye razıydım yalan söyledin dedi başka da bir şey demedi ya. Bahanesi bu oldu sadece

Zaten başıma gelen bir olayda intihar girişimim vardı ayrılırken bana onu dedi senin o girişimini bile kimse kabul etmez belki ve bu kız en ufak sorunda intihar eder diye düşünür ama ben düşünmedim ve kabul ettim eğer yalan söylemeseydin ben gene kabul ederdim ama sen yalan konuştun dedi. 1. Yalanında affettim ama bu bebek mevzusunda affedemem dedi. Benim üzülerek anlattığım ne varsa hepsini ayrı ayrı yüzüme vurarak ve gene üzülerek anlatmak istemediğim mevzuları zorlayarak öğrendi ve devam edersek paranoyak bi adam olurum düzelme ihtimalimiz minicikte olsa varsa da oda biter dedi ve gitti. Ben şu an bildiğiniz direniyorum ayakta kalmaya çünkü tüm geçmiş tekrar içime oturdu ve terapiye başladım. 6 aylık ilişkim keşke saygı içinde seni sevemiyorum diye bitseydi de böyle bitmeseydi çünkü ben hiç saygımı bozmamıştım.

Arkadaşınız adına ciddi anlamda üzüldüm. Maalesef bizim için travma olan şeyler karşı tarafa o kadar basit gelebiliyor ki. Bu çok kırıcı çok aşağılayıcı

Merhaba,
Kadın ve erkek için bitmiş gitmiş ilişkileri, geçmişi sorgulamak çok saçma. Soran kişinin eline ne geçecek. Bilmemek, duymamak en güzeli. Ayrıca kimseye bu kadar detaylı anlatmak zorunda değilsiniz. Ne kadarını paylaşmak isterseniz o kadarını anlatın. Özel alanınız olsun. Ve iyi ki bitmiş. Kurtulduğunuza sevinin. Sizi arasa bile kabul etmeyin.

Ah! Zaten özel alanımı koruyamadım diye yiyip bitiriyorum ya kendimi. Terapistim de böyle söyledi sınırlarını çizmelisin kendini suçlama dedi. Travmalarımız bizi suçlu değil, yaralı yapar. Yaralarımız da zamanla iyileşir dedi. Oda şu saatten sonra ararsa da yuh yani

Bunu da demedi ben her şeye razıydım yalan söyledin dedi başka da bir şey demedi ya. Bahanesi bu oldu sadece
Öyle der mi arkadaşım. Ne yapacakmış senin cinsel hayatının geçmişini derdi bu olmasa. Bizim milletin erkeklerinde çoğunda bu var. Bütün kızları yatağa atmak için kırk takla atıyorlar ama hayatlarına giren tüm kızların da ilki olmak istiyorlar. Cinsellik yaşayan kıza kötü gözle bakıyorlar, yaşamak istemeyen kıza geri kafalı diyorlar. Elin yabancı kadınlarını cinsellik yaşadığı için özgüvenli diye övüyorlar, Türk kızına gelince aynı özgüven bu sefer eğlenilecek kız oluyor. Toplumdaki erkeklerin en eğitimli sinden en hanzosuna %70i böyle malesef.

İlla ben safım bakireyim diye kandırmak mı gerekiyor ben anlamıyorum gerçekten

İlla ben safım bakireyim diye kandırmak mı gerekiyor ben anlamıyorum gerçekten
Kandırsan ne olacak sanki gerçekten bakire olanla yoluna devam mı ediyor. Kaldı ki bir kadının kendine saygısı ile ilgili bu durum. Bence bir kadın yaşadığının arkasında duracaksa cinsellik yaşamalı. Sizin hatanız yaptığınız şeyim arkasında durmamak olmuş. Cinsellik yaşamak size göre utanılacak bir şeyde neden yaşadınız. Eğer değilse neden ilk size böyle soruları yönelttiği zaman haddini bildirmesdiniz. Bence sizde de çok hata var. Kaldı ki eğer bu konuda çekinceleriniz varsa adamları iyice tanımadan cinsellik yaşamamanızı tavsiye ederim

Terapistiniz çok güzel söylemiş. Bir de bunu bir tecrübe olarak da düşünebilirsiniz. İnsan böyle böyle öğreniyor. Her hatayı, her yaşananı bir tecrübe olarak görüyorum. O yüzden çok üzmeyin kendinizi. Bu tür insanların ne yapacağı belli olmaz. Siz kararlı olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…