Beni hatırlıyorsunuzdur belki bebeğimi kaybettim diye çok ağladım ama o kadar kanamaya doktor duruyor dedi resmen adet gördüm neredeyse ve değerlerde tutarsız hiç böyle yaşayan var m? Okudum çoğunu ama arkadaşlar bu belirsizlik insanı daha fazla üzüyoreyvahedigeldismile
28 nisan 355
1 mayıs 263 Başka yerde yapılmıştı
2 mayıs 464
4 mayıs 570
muhtemelen 4 haftalık bence ben üzerine adet gördüm enderde olsa oluyormuş ya değerlerin yavaş ilerlemesi canımızı sıktı inş. braz daha katlarda bizi rahatlatır....
canım ilaç alma dedi doktor önce vermişti kanama devam edince ne olacaksa olsun dedi ama yükseliyor işte yarın sabah tekrar gidicem ama doktora göre 900 olması gerekiyordu değerin bakalım ne diyecek
Öncelikle çok geçmiş olsun ,kendine dikkat et,şu dönemde yorucu işlerden kaçın,bu hamileyken adet görme konusu da çok enteresan bi olay.Nasıl oluyo yani benim aklım almıyo ama dediğin gibi nadir de olsa oluyo heralde.Hakkında hayırlısı olsun canım
Öncelikle çok geçmiş olsun ,kendine dikkat et,şu dönemde yorucu işlerden kaçın,bu hamileyken adet görme konusu da çok enteresan bi olay.Nasıl oluyo yani benim aklım almıyo ama dediğin gibi nadir de olsa oluyo heralde.Hakkında hayırlısı olsun canım
valla ben öyle düşünüyorum en azından doktor bişi demedi hatta rahimde kanam yok dedi ama benm kanamam adetti çünkü küçük parçacıklar bile vardı inş. hayırlısı ile bekliyorum bakalım ne olursa hayırlısı diyorum:sinifsinif:
canım değerlerin artıyo ama normal değil artışın
28 nisandaki değerine göre 4 mayısta betanın 2000 e yaklaşması gerekiyodu
çok az artıyo
muhakkak git dr a
keseyi gördüler mi kimyasal gebelik ben de iki kez yaşadım değer az artıyo sonra düşüyo 0 a
canım hakkında hayırlısı olsun...
benim önceki hamileliğimde aynısını yaşadım sonra düştü bebeğim..bu hamileliğimde de 7. haftadan 16-17 haftalık olana kadar kanamam oldu parçalar düştü ama şükür oğlum yakında kucağımda olacak bırakmadı beni...
yani herşey olabilir ...hazırlıklı ol..tuvalet harici kalkma,yat dinlen...dr progestan vermeme sebebi de eğer bebek kaybedilecekse(inşallah seninle kalır) kendi düşsün sonra birde kürtaj falan olma diyedir...
canım değerlerin artıyo ama normal değil artışın
28 nisandaki değerine göre 4 mayısta betanın 2000 e yaklaşması gerekiyodu
çok az artıyo
muhakkak git dr a
keseyi gördüler mi kimyasal gebelik ben de iki kez yaşadım değer az artıyo sonra düşüyo 0 a
canım gidiyorum doktora cuma son kez tekrar bakalım dedi beta hcg ayrıca bende aşırı kansızlık var hemog. baktıracak ayrıca vaji. ultrason dedi artık işe başladım olacaksa olur dyorum ama belirsizlik en kötüsü
canım gidiyorum doktora cuma son kez tekrar bakalım dedi beta hcg ayrıca bende aşırı kansızlık var hemog. baktıracak ayrıca vaji. ultrason dedi artık işe başladım olacaksa olur dyorum ama belirsizlik en kötüsü