• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben cok yoruldum, yoruldum artık..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-bana-kuestue.775381/#post-38115071
geçen akşam konu açmıştım ve sırf bu konu yüzünden eşim benle hala konuşmuyor.. Bugun yine dedim hadi ben adım atayım sarılayım fılan bi iyi davranıyor bir kötü..3 gündür ayrı yatıyor zaten bu gece olanlar da bambaşka bişi.
bu akşam açma filan yaptım yanına ayran yine böyle ah benm istemeden üzdüğüm kocam ben şimdi gönlünü alırım diyip yanına gittim yine yine iyidi. sonra sırnaşma ya fılan dedi. arkdşımın düğünü var yarın akşam biliyosun dedm keyfime göre bakarım ben gelmem belki dedi.iyi dedim ben de kızlar eşleri ile gidiyo onlarla giderim dedim.her neyse..yatmaya üst kata gidiyodu dedm içimden derinnefes kadın ne isterse yapar hadi son kez dene şansını gelimmi yanına dedm gelme dedi gerçektenmi dedim üşüceksin dedi ben yine gittim..sarıldı sonra özlemedinmi dedim özlemedim dedi. walla mı dedim valla dedi.iyi dedim o zaman git istemıyorum dersen gidicem dedim yarın yine aynısını yapıcaksan git dedi. ben de kalktım gittim. walla insanı düşündürüyosun dedm sen de dedi.kalbım sıkışıyo dedm cidden kalbim acıyo artık yeter artık canımı yaktıgındedim indim aşağıya.
eşimi o kdr cok sevıyorumki istese canımı veririrm ama artık inadımda inattır,kırılma noktam oldu bu gece.

Poposu tavana vurmuştur adamın valla.. :)

Ahhh ahhh naz kadınların silahıydı hani, her şeyi elimizden aldılar birer birer..:KK14:
Evet acrtık onlar naz yapıyor ne yazık..ama inşallah bu geceyi ve daha ömrümde bana yaşttıgı bikaç gece daha var unutmam allah unutturmaz bana da artık kolay affetmem...

bu ne canim boyle sinir krizi gecirir insan sen adim atmissin odun verme artik kendinden simdi esin affettirsin kendini bence..

bu ne canim boyle sinir krizi gecirir insan sen adim atmissin odun verme artik kendinden simdi esin affettirsin kendini bence..
Şu anda o kdr sakınımki normalde ağlıyo sızlıyo olurdum ama bu geceyi hiç unutmıcam bazen insann değişmesi için bieşy olması gerek yok bu gece de benm içim böyle. O hiç özürdilemez dilemeyi de bilmez kendini haklı cıkaracak yollar arar ama sen de böyle yaptın der, der de der işte..

Şu anda o kdr sakınımki normalde ağlıyo sızlıyo olurdum ama bu geceyi hiç unutmıcam bazen insann değişmesi için bieşy olması gerek yok bu gece de benm içim böyle. O hiç özürdilemez dilemeyi de bilmez kendini haklı cıkaracak yollar arar ama sen de böyle yaptın der, der de der işte..

her durumda kendilerini hakli cikariyolar nasil basariyolar anlamiyorum
ama sen adim attin esin reddetti sadece bunu soyle zamani gelince ve sus anlasin hatasini belki ise yarar

her durumda kendilerini hakli cikariyolar nasil basariyolar anlamiyorum
ama sen adim attin esin reddetti sadece bunu soyle zamani gelince ve sus anlasin hatasini belki ise yarar
Sanmıyorum işe yarayacağını... Ama umarım yarar..Küçücük bir tartışma kaç güne mal oldu..hayatım gözümün önünden geçiyor resmen. en güzel günlerim bu şekilde elimden gidiyor. yazık cok yazık..Allah sormayacakmı hesabını ona..
cok doluyum bu gece cok..hakkınızı helal edin.

Sanmıyorum işe yarayacağını... Ama umarım yarar..Küçücük bir tartışma kaç güne mal oldu..hayatım gözümün önünden geçiyor resmen. en güzel günlerim bu şekilde elimden gidiyor. yazık cok yazık..Allah sormayacakmı hesabını ona..
cok doluyum bu gece cok..hakkınızı helal edin.

erkek ve kadin beyni o kadar farkli calisiyo ki sen simdi kendi kendini yiyosun esin ohh keyifle uyuyodur
kafani bosalt sakinles ben boyle zamanlarda film falan izlerim ii gelir bana eger yarin isin yoksa otur izle sonra uykun gelirse uyursun rahatlicagin biseyler yap bence sen de onemseme o zaman esin noluyo der bence
tabi ki hakkiba giriyo bu kadar uzatmaya gerek yok ayri yatmalar falan istememe yaninda kirici davranislar

erkek ve kadin beyni o kadar farkli calisiyo ki sen simdi kendi kendini yiyosun esin ohh keyifle uyuyodur
kafani bosalt sakinles ben boyle zamanlarda film falan izlerim ii gelir bana eger yarin isin yoksa otur izle sonra uykun gelirse uyursun rahatlicagin biseyler yap bence sen de onemseme o zaman esin noluyo der bence
tabi ki hakkiba giriyo bu kadar uzatmaya gerek yok ayri yatmalar falan istememe yaninda kirici davranislar
Yarın sınav görevlisiyim tv izliyorum.şimdi yatıcam cunku sabah erken kalkıcam. ama yarın eve gelmek istemıyeceğimi cok iyi biliyorum ama gelmem gerek yarın akşam arkadaşımn düğünü var emiinm gelmeyecek gelmesin de zaten.
hayırlısı herşeyin..gün doğmadan neler doğar..

bence de canım en iyisi çek kendini.. evet mesele uzamasın diye iyi niyetinle adım atıyorsun ama daha da havalara giriyor beyefendi.. madem uzasın istiyor boşver çek kendini kaç gün sürerse sürsün elbet yatağına dönecektir diye düşünüyorum.

Yeni gelin o canım nazı pası ondan daha adepte olamadı evliliğe ablası zamanla aşacak boşver üzme tatlı canını:KK66:

Back
X