poker oynarken de konuşuyor mu kadınlarla
sohbet etmedigi muddetce listesine eklemedigi surece sorun yok
sadece selam ve oyun hakkinda yazismasi yeterli fazlasini ben sahsen kaldiramam
canım poker değil de ben de facebook tan oyun oynuyorum sadece oyundan olan arkadaşlarım da var 3 kadın bir erkek hepsiyle de nezaketen yorumlaşıyoruz oyun hakkında ne bileyim hediye gönderip yayınladığı gelişmeye teşekkür ederiz felan bu kötü bişi değil ya da bana öyle geliyor eşim de biliyor hiç sorun etmedi gerçi hepsi yabancı benim arkadaşlarımın Türkler ile muhabbet etmekten çekiniyorum yanlış anlarlar diye ama yabancılar arasında çok yaygın
şu forumda yazıştığımız gibi düşün yapılan konuşmaları oyun için en fazla o kadarı yapılabilir çünkü
tabi bu söylediğim sadece oyunla ilgili konuşması kaydıyla geçerli hani sohbet derinleşip msn muhabbeti felan olursa ona kızabilirsin ama nezaketen oyunla ilgili konuşmaysa fazla dert etme derim
oyun oynarken bana da öğret bahanesiyle yanına otur denetle ne yaptığını hatta öğrenip sen de oynamaya başlarsan denetim altında tutman kolay olur
Bu erkeklerin oyun merakları nedir anlamadım. Ben istemem açıkçası bayanlarla oyun oynamasını. Benim eşimde futbol oyununa takılıyor,kendi kendine oynadığı halde biraz abarttığı zaman ben uyarıyorum hemen. Evin içinde uğraşacak hiç mi birşey yok, oyunla zaman geçiriyorlar. Hele de çocuğu varsa.
bilgisayari al kafasinda parala belki akillanir:1ninca:
Canim oyun oynamana birsey demiyorum ama bayanlarla muhabbette girmeni istemiyorum dedin mi hic?
oyun oynamasına kızmazdım ben. çünkü kendim de internet üzerinden oynanan bir sürü oyuna katılıyorum. ama kimseyle sohbet etmiyorum. aynı şekilde eşimin de oynamasına kızmazdım ama konuşursa muhabbet ederse delirirdim! :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?