Ben çözemedim bunu...Oyun mu, aldatma mı?

sedusa

sabrın sonu RESET,tir
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
281
0
96
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar
benim sorunum yine eşimle ilgili
bundan bi kaç hafta önce eşim yine bilgisayar başında....gözüme ilişti
bi bakıyım dedim ne yapıyor diye
dörd kişi iki erkek biri kız ve eşim hem oynayıp hem sohbet ediyorlar
ne yapıyorsun dedim
oyun oynuyorum dedi
kızlarlamı oynuyorsun dedim sustu bende konuşmadım aradan biraz geçti oğlum geldi babasına bi şey sordu gel dedim rahatsız etme babanı şu an sohbet edip oyun oynur dedim sinirlenip kapattı oyundan çıktı söylene söylene
ne biliyim işte zoruma gitti abartıyorda olabilirim
o günden sonrada bi daha girmedi anladı kızdığımı
neyse şimdi de faceebok ta poker oyunu var satlarce onu oynuyor masada bayanlarda var onlarla oynuyor görüyorum ama görmemezlikten geliyorum
sizce nasıl bi tepki vermeliyim
ne biliyim sohbet etmese bile onlarla oynaması zoruma gidiyor
nasıl davranmalıyımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sohbet etmedigi muddetce listesine eklemedigi surece sorun yok
sadece selam ve oyun hakkinda yazismasi yeterli fazlasini ben sahsen kaldiramam

Bu erkeklerin oyun merakları nedir anlamadım. Ben istemem açıkçası bayanlarla oyun oynamasını. Benim eşimde futbol oyununa takılıyor,kendi kendine oynadığı halde biraz abarttığı zaman ben uyarıyorum hemen. Evin içinde uğraşacak hiç mi birşey yok, oyunla zaman geçiriyorlar. Hele de çocuğu varsa.

sohbet etmek istese oyuna girmez canım girse bile hemen msn falan ister ki oyuna devam ediyor ve konuşmuyor anladığım kadarıyla eşin. bunda birşey yokki sonuçta karşısına bayan ya da erkek birileri geçiyor kendi seçmiyor bir de oyun oynarken karşısındakini görmüyor bile, belki de yaşlı teyzelerle oynuyor dediğim gibi niyeti başka olsa oyunla yetinmez asla
ben olsam "bayanlarla oynadığına" değil OYUN OYNADIĞINA kızardım öyle de yapıyorum çünkü oyuna ayıracağı vakti bana ve çocuğuma ayırması gerekiyr.

yuh artik bunada aldatma diyorsaniz ne diyim ben .. ya esiniz is yerinde bi bayan arkadasiyla sohbet etse ayni bi erkek arkadasiyla sohbet ettigi konularda ne biliyim gundem haberler siyaset hakkinda filan budami aldatma olucak .. sonucta o bi oyun karsisindakini kendisi secmiyor kim dekkelirse onunla oynuyor ben olaya boyle bakiyorum baska bi sekildede bakmam imkansiz ..

canım poker değil de ben de facebook tan oyun oynuyorum sadece oyundan olan arkadaşlarım da var 3 kadın bir erkek hepsiyle de nezaketen yorumlaşıyoruz oyun hakkında ne bileyim hediye gönderip yayınladığı gelişmeye teşekkür ederiz felan bu kötü bişi değil ya da bana öyle geliyor eşim de biliyor hiç sorun etmedi gerçi hepsi yabancı benim arkadaşlarımın Türkler ile muhabbet etmekten çekiniyorum yanlış anlarlar diye ama yabancılar arasında çok yaygın

şu forumda yazıştığımız gibi düşün yapılan konuşmaları oyun için en fazla o kadarı yapılabilir çünkü

tabi bu söylediğim sadece oyunla ilgili konuşması kaydıyla geçerli hani sohbet derinleşip msn muhabbeti felan olursa ona kızabilirsin ama nezaketen oyunla ilgili konuşmaysa fazla dert etme derim

oyun oynarken bana da öğret bahanesiyle yanına otur denetle ne yaptığını hatta öğrenip sen de oynamaya başlarsan denetim altında tutman kolay olur

Canim oyun oynamana birsey demiyorum ama bayanlarla muhabbette girmeni istemiyorum dedin mi hic?

valla aklımdan geçeni yazmışsınız..... benimde kızmamın sebebi hani sohbet koyulaşır diye...
ne biliyim başkasıyla sohbet alışırda iş ilerler .....her şey olabilir erkek değilmi sonuçta ve iş o kadar ilerlerse
olacakları tahmin bile edemiyorum
gerçi bu güne kadar bi yanlışını görmedim ama erkek işte bi günü bi gününe uymaz...
çok okudum öyle karısını sevipte bi taraftanda ihanet edenleri

inanırmısın eve gelir gelmez yemeğini yer çayını içe alır birasını oturur saat 2 de 3 te uyur yani yüzünü gördüğümüz yok geçen gün saçlarımı boyadım iki gün sonra farketti kötükedihüso

oyun oynamasına kızmazdım ben. çünkü kendim de internet üzerinden oynanan bir sürü oyuna katılıyorum. ama kimseyle sohbet etmiyorum. aynı şekilde eşimin de oynamasına kızmazdım ama konuşursa muhabbet ederse delirirdim! :/

işte bende onu diyorum lmaz:

canım benim eşimde oyun oynar.yeri geliyo karşısında bayan da oluyo görüyorum
ben muhabbet olayına denk gelmedim ama başındada beklemiyorum
çok da üstüne gitme derim ben.sonuçta bunu yapacak olan insan her şekilde yapar.mutlaka pc de oyun oynarken yapar diye bir kural yok
birde asıl kızmamız gereken nokta ailelerinden çok pc ye oyuna vakit ayırmaları olmalı bence:jeyyar:

bunda ne var ki aklinialirimsmile
eşine güveniyorsan oyununu oynar muhabbetini edip çıkar.
ama güvenmiyorsan, oyun bitiminde telefonunu ve msnini alır,durumu ilerletir.

Gecenlerde eşim açmış okey onuyo..Baktım kimseyle sohbet etmemiş ama çok sinirlrndim.Bütün kabloları çıkardım attım pc yi resetledim..Bi daha okey için açarsan da babanı arıyorum dedim..Açmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…