Ben çözemedim bunu...Oyun mu, aldatma mı?

eşime güveniyosam değil iki , 20 kadınla otursun bizzat oynasın rahatsız olmam. güvenmiyosanız varsa eşinizin bu işlerden sabıkası rahatsız olmakta ve kızmakta haklısınız..

Yemeğini yiyip gece 3'lere kadar bilgisayar başında duruyor demişsin. Ne olursa olsun seni ihmal ederek böyle bir şey yapmaya hakkı yok diye düşünüyorum.

Oyun oynayabilir elbet arada, bunda bir sorun yok, ama dozunu iyi ayarlaması lazım. Öyle haftada, ayda bir canı sıkılırsa oynayabilir. Her gün oynuyorsa bir anormallik var.

Sanal oyun oynayacağına arkadaşlarınızla toplanıp beraber oynayabilirsiniz. Konu hakkında yıkıcı değil, yapıcı olmanı tavsiye ederim. Tavrını net koyarsan eşin seni dinleyecektir canım. ınşallah bu can sıkıntını bir an önce çözersin.

valla benimde yapasım geliyor bazen

eşime güveniyosam değil iki , 20 kadınla otursun bizzat oynasın rahatsız olmam. güvenmiyosanız varsa eşinizin bu işlerden sabıkası rahatsız olmakta ve kızmakta haklısınız..
eşime güveniyorumda sorun erkek avlama delisi kadınlar eşimi facebook ta ayrı bi sayfası .varmış tesadüfen içeri girdim bi kız profiline bakıyordu konuşmadım hiç gördüğümüde belli etmedim sabah o uyurken geldim bizim bilgisayar ne hikmetse son girenin mail adresini kaydediyo diğer sayfasını şifresini girdim açıldı baktım genç bi bayan arkadaşlık teklifi yollamış oğlumu yolladım git dedim uyandır babanı neyse uyandı geldi resmi gösterdim kim dedim tanımadığını söyledi teklifide kabul etmemişti
o sayfasınıda hiç kullanmıyor arada ben bakıyorum yarı çıplak bayanlar arkadaşlık teklifi göndermiş geleni siliyorum yani insan baştan çıkara bilecek kişilerde var erkeklerde hemen bozulmaya müsaitler yanialsanaalsanasmile

sende bi alemsin ama. eşime güveniyorum diyosun sonra kadınlar tü kaka oluyo.
ayrıca dikkatimi çekti eşinizle iletişim kurmuyor çocuğu aracı ediyosunuz. buda hiç doğru değil. bence karı koca egolarınızı atın bi kenara çocuğunuzu sağlıklı bir ortamda yetiştirmeye çalışın. çocuğa istediğiniz lüxü sağlayın farketmez. çocuğa huzurlu bir aile lazım ...

sohbet etmedigi muddetce listesine eklemedigi surece sorun yok
sadece selam ve oyun hakkinda yazismasi yeterli fazlasini ben sahsen kaldiramam

valla erkeklere güvenmemek lazım bugün sadece oyun oynar yarın listesine ekler öbür gün o bunu dürter yok bu ona göz kırpar bilmem napar facebook hizmetlerikötükedihüso bir de bakarsın adam elden gitmişşşş
al karşına konuş eşini arkadaşım hoşlanmıyorum yapma de hem evli adamın ne işi var facebookla anlamıyorumlmaz:

arkadaslardan da oynayanlar var..hastalik gibi bisey sanirim neredeyse sabaha kadar oynuyorlar baska ulkelerden insanlarla.biraz sinir bozucu siz uyuyacaksiniz esiniz nette gecenin bi vaktine kadar oyun oynayacak.kolay kolay birakcagini sanmiyorum.tam pc alacagi zaman film izleyelim yada birlikte oynayalim diyebilirsiniz..sizde bu hastaliga kapilmis gibi gece yarilarina kadar oynayin bakalim ne diyecekk

Siz cidden eşinize inandığınızı mı sanıyorsunuz.. Yok yok olmaz bu kadarı. Yani oyunda sohbet ediyor diye bu kadar tepki verilir mi anlamadım. Kusura bakmayında karşınızdaki kişileri böylesine sıkarsınız sonuçları pek iyi olmaz.
Allah aşkına bende yıllardır okey oynarım, kızlı erkekli gruplarımız vardır, eşimde arada oynar. Hatta bir meslektaşımla tanıştım bile ben. Hiç bir şey olmadı. Haa olmuyor mu? Tabiki oluyor. Ama eşiniz iş yerinde bir kadınla hiç mi konuşmuyor. Benim anlamadığım bu kıskançlıkmıdır yoksa güvensizlikmidir?
Yani neredeyse bir fanusun içine sokacaksınız karşınızdaki kişileri. Lütfen biraz rahat olun ve güvenin. Eşinize güvenirseniz bu kadar basit şeyleri sorun etmezsiniz, güvenmiyorsanız inanın ne yaparsanız yapın eşinizin içinde varsa siz yanınızdayken bile yapacağını yapar.
20 yıllık evli bir bayan olarak size tavsiyem budur. Kalabalık bir ortamdayım ve erkek arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla eşleri böylesine kıskanç olanlar bir müddet sonra sıkılıp başka arayışlara giriyorlar.
Bir ilişkide ilk önce güven sonra sevgi ve saygı gelir bunu unutmayın.

valla kusura bakmayın da eşime güveniyorum karşıdakine güvenmiyorum ondan böyle yapıyorum diye bir şey yok ben de etraftaki kadınlara güvenmiyorum ama eşimin bir ordu dolusu kadın arasında da olsa beni aldatmayacağına güveniyorum evliliğin ilişkinin ve güvenin temeli budur karşıdan gelen kendini süzen her kadına bakar bu aman cilve yapar yarı çıplak poz yollarlar tavlarlar diyeceğim insana güvenemem ki ben zaten

o erkek aklı kayar demeyin erkek de olsa güvenilirse aklı kaymayacak kardeşim bizi hayvanlardan ayıran şey, evlilik gibi toplumsal kuralları oluşturmamıza neden olan şey sadakat duygumuzun olmasıdır evet bir erkek aslan her gördüğü ve çiftleşmeye hazır dişi aslanla çiftleşir çünkü o bir hayvandır toplumsal kural denen şey hayvanlar aleminde yoktur ama bir erkek öncelikle insandır toplumsal kurallar aşk sadakat gibi kavramlar ve evlilik gibi bir kurumun bilincindedir bu nedenle de insan olmayı bilmelidir bilmiyorsa o adama güvenilmez zaten

siz de eşinize güvendiğinize göre bunun bir nedeni var sizde o güveni oluşturmuş ayrıca seven adam aldatmaz karısına kıyamaz çünkü rahat ol canım anladığım kadarıyola eşinin bir vukuatı yok

eğer kötü niyeti olsa o kızları çoktan listelemişti muhabbete de başlamıştı rahatla biraz

Son düzenleme:

yorumun için teşekkürler

canım ne güzel söylemişsin güven olmalı diye bende onu savunanlardandım taki eşimi ben hamileyken biriyle yazışmasını yakalayana kadar kötükedihüso çok üzücü bir durum 9 aylık hamileyim bilirsiniz hamilelikte uykulu olur insan öğlende bile uyurdum eşimde o dönemlerde tavla oynardı netten (bu kadınların tavladan nasıl bi zevk aldıklarını hala anlamış değilim)bende hiç kötü bişey getirmedim aklıma ilk çocuğumdu dediğin gibide öle sık boğaz etmezdim de asla uyandım gündüzdü bide eşim oturma odasında pc kucağında oyun oynuyor herzamanki gibi odadan içeri ben girer girmez pc nin kapağını kapadısempatiksalakcinni neden kapadın felan dedim çok panikti yalan söyliyemedi konuşmanın içeriğini görmediğim için inanmaktan başka bişey yapamazdım bilmiyorumkismile o gün bugündürde pc le ilgili herşeyi öğrendim hırs yapıp ne yaptığını ne ettiğini hepsine bakıyorum belkide bilinç altıma yerleşti huy edindim hergün düzenli olarak bakarım bide şu oyunlardaki yazışmaları kaydedicek bi sistem olsa şahane olacak..ohaoldumsmileofff bu erkekler adamı hastalık sahibi eder takıntılı oldum sayesinde...-tatlicadiarzu-

bende şimdi poker oynamayı öğreniyorum bende yapıcam bakalım tepkisi ne olacak ......kötü birşey yapmadığı için benide yadırgamaz heraldekaydirigubbakcemile3

şu pokeri bende öğrenmek istiyorum şöyle bi baktım ama bir halt anlamadım bilen varsa anlatsın yahu..sistemi anlasam yeter oynamam zatenÇok üzgünüm çoook benim çok tatlı bir oyuncağım var zaten..(oğlum)sadece bilmek istiyorum..

dün bi arkadaş tavsiye etti bende söyladiği gibi yaptım eşimin yanına sokuldum merak ediyorum bi bakıyım gibisinde baya bi şeyler kaptım ama anlatacak kadar değil .....biraz daha ustalaşıp bende saatler geçiricem bakalım benim bey ne diyicek laf ederse ve kendi devam edrse ps yi kafasına yiyicekalsanaalsanasmile

bende şimdi poker oynamayı öğreniyorum bende yapıcam bakalım tepkisi ne olacak ......kötü birşey yapmadığı için benide yadırgamaz heraldekaydirigubbakcemile3

tbki canım iyi yapıyosun bakalım tepkisi ne olcak gelşmelerden haberdar et tatlım =)

face poker oynuyo ve konusmuyo demıssınız..
ıyıde bırakında oynasın bence cok baskı yapıyosunuz..
esınız dısarı cıksa oyun oynasa busefer nerde dersınız ama gozunuzun onunde oynamasına bence cok fazla tepkı verıyosunuz..
ayrıca cocugunuzu kullanmanız hıc hoş degıl..
babası ıle konusmasında baban oyun oynayıp sohbet edıyor cumlenızde bana gore tersdır..
babanın ısı var demekle yetınıp daha sonra esınızle konuyu konusabılırsınız..
aranızda yaşanan seylerde cocugu bu sekılde etkı altında bırakmamalısınız..

Yaa bu kadar abartmanıza bir anlam veremiyorum gerçekten.
Benim eşimde oynar, muhabbette eder ne olmuş sanki sen bence ne kadar kızarsan kısıtlarsan canım o okadr üstüne gider.
Benim dizim varsa eşimde bunu izlemiyosa oyun oynar dışarı çıkmasından kat kat iyidir.
Biraz güven bence canım hee eğer bu oyunlara alıştıktan sonra facesinin msnnin şifresini değiştirirse o zamn kızabilirsin bence bu aradada bende eşimin yanında oyun oynayıp sohbet edebilirm hatta kkomik bişey varsa beraber gülerizz alkisalkisalkis

canım üstüne düşme kafasını dağıtsın sen geriden takip et çokta boşlamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…