Yani oyle değil mi? Hayır ben de gorumcesiyim yabancı biri değilim ki...Kocası dururken anne babasından izin alması yada onların karışmasına takıldım ben
Yok hayır annesi babası coook iyi insanlar eminim ki onlarla alakalı bi durum değilAnası babası ve gelin hanım iyi dedikodunuzu yapmışlar arkanızdan. O kadar deyim ben size.
Sizi pamuk lara sararak saklamak istiyorum izninizle :)Yok hayır annesi babası coook iyi insanlar eminim ki onlarla alakalı bi durum değil
Yani oyle değil mi? Hayır ben de gorumcesiyim yabancı biri değilim ki...
Ama sonra abimin yanında ben dandyishin yanına gidicem dedi ben de yok dedim sen direk ailene git yol uzuyo boşver dedim yooo neden gitcekmisim ben senin yanına gelicem dedi ben yine şok tabi :))Bende böyle bir cevap duysam şok olurdum sizin gibi. Annem babam izin vermez, duymasın filan ne ya anneme babama niye söyleyeyim, yada sorup izin alacağım.Evlenmişim kocamla fikir alışverişi yaparım kâfi.Bence gelininiz daha evlendiğini ve ayrı bir aile olduğunu anlayamamış galiba.
Ben özel bi kız yurdunda kalıyorum tek yaşamıyorum:)tek yaşıyorsun ya iyiliğin önemli değil.
hatun sana neler demiş aslında..
Yok gerçekten samimiyetimle söylüyorum ailesi mükemmelSizi pamuk lara sararak saklamak istiyorum izninizle :)
O zaman patavatsizligina verin. Sıkılır normal o kısmı.1 sene sonra hala aynı olursa o zaman bir sorun var diyebilirsinizYok gerçekten samimiyetimle söylüyorum ailesi mükemmel
Ben özel bi kız yurdunda kalıyorum tek yaşamıyorum:)
Yahu tabiki sıkılır onda hem fikirim ama yani bu kadarda milleti germenin ne manası var ne yapalım yani bizim elimizden ne gelir yani resmen sıkıntı basiyo ne yapsakta sıkılmasın diye akşama kadar işimi gucumu bırakıp onla geziyorum yine memnun olmuyo ailen gelsin kardeşin gelsin diyoruz onların işi var diyo bizi bu kadar yıpratmaya ne hakkı var yahuO zaman patavatsizligina verin. Sıkılır normal o kısmı.1 sene sonra hala aynı olursa o zaman bir sorun var diyebilirsiniz
31:))Gelin kaç yaşında? Keşke büyüyene kadar bekleyip öyle alsaydınız.
Hahahaa erkek sinek bile giremez:)) zaten öyle bi yaşantımız yok biliyoolsun özelse erkek alıyorsundur belki.
kızın ettiği lafın başka bir tutar yanı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?