Biraz dengesiz birisi sanırım, kaç yaşında kendisi?Ama sonra abimin yanında ben dandyishin yanına gidicem dedi ben de yok dedim sen direk ailene git yol uzuyo boşver dedim yooo neden gitcekmisim ben senin yanına gelicem dedi ben yine şok tabi :))
Söylediğiniz her şeye katılıyorum ailece gayet nazik davranıyoruz biz git gez toz diyoruz zaten..ayrıca rahatsız dahi etmiyoruz, kendi istediği zaman gelip istediği zaman gidiyor, yani kafasına göre her şeyi yapiyo, karisani yok danisani yok. iş konusunda da bi iş bulmaya çalışıyoruz zaten..yani bu söylediğini hak edicek hiç bir şey yapmadim.. ama fazla rahatlıkta iyi bir şey değil demek ki insanoğlu kaldıramıyor.Yeni evliler daha.evliliğe,eşe,ailesine hem de başka bir şehir alışmak kolay değil.çalışan bir insan bir de öncesinde.zaman tanıyın.ben farkında değildim ama evliliğimin ilk bir senesi depresyonda geçmiş bence.söylediği söz için de kendisine sorabilirsiniz.O aranıza yeni katıldı,birbirinize alışana kadar yanlış anlaşılmalar ya da size ters gelen yada ona durumlar konuşulmalı anlatılmalı bence.genel olarak iyi diyorsunuz da
yol yakınken dönsün anneciğinin babacığının evine.Söylediğiniz her şeye katılıyorum ailece gayet nazik davranıyoruz biz git gez toz diyoruz zaten..ayrıca rahatsız dahi etmiyoruz, kendi istediği zaman gelip istediği zaman gidiyor, yani kafasına göre her şeyi yapiyo, karisani yok danisani yok. iş konusunda da bi iş bulmaya çalışıyoruz zaten..yani bu söylediğini hak edicek hiç bir şey yapmadim.. ama fazla rahatlıkta iyi bir şey değil demek ki insanoğlu kaldıramıyor.
Bence de çok ciddi bi karar, işi bırakıp evlenmek.. ben yapamazdım mesela, çünkü sonucları malesef ki herkesi ciddi derecede etkileyebiliyor. O yüzden insan yapamayacağı işin altına girerken yüzlerce kez düşünmeli sonra sıkıntısını etrafına cektirmemeliisten cikinca maalesef hemen oyle eve alisilmiyor bende evlendigimde isten ayrilmak durumunda kalmistim ve inanin skintidan kafayi yiyecek derecelere geliyor insan ailesinin yanina gitmeside normal oyle hah evlendim hemen bu hayata alisayimda olmuyor maalesef 1.5 sene hergun agladim geceleri gizli gizli aglayarak sabahliyordum bazen esimin yaninda agliyordum dayanamayip bir sure sonra alisir ise girmesi en guzeli de annem babam izin vermez ne demek ne sacmalik onu cozemedim
Kardeşine gidip tatlı tatlı şöyle dersin: gelin çok sıkılıyodu ben de bize gelmesini söyledim. Ailesi benim yanıma gitmesine izin vermiyomuş tek yaşıyorum diye. Neyse birgün ikiniz gelin gezelim dersinArkadaşlar merhaba.. uzatmadan mevzuyu anlatıcam. Benim abim 4 ay önce evlendi, gelin hanım başka memleketten, bizim bulunduğumuz şehire geldi. Çünkü abimin işi burada.gelin hanımda buraya gelirken işinden istifa ederek geldi kendi isteği ve arzusuyla. Çokta memnundu gelmeden önce ancak şimdi sürekli ben sıkılıyorum şöyle oluyorum böyle oluyorum diye bizi inanılmaz derecede üzmeye başladı. Evlendiğinden beri 4 kere ailesinin yanına gitti. neyse ben de başka bir şehirde yaşıyorum çalıştığım için, bugün memleketime geldim bir kaç günlüğüne...Gelin hanımda yine aynı memnuniyetsizlikle konuşunca dedim ki ben dönerken sen de benimle gel 1 gün benimle kalırsın seni gezdiririm oradan da trene binip ailenin yanına geçersin orada da gezersin diye... bana dediği laf; annem babam sana gelmeme izin vermez! Gelirsem onlara söylemem ona gore! hayretler içinde kaldım, ne diyeceğimi daha doğrusu onun ne demek istediğini ben bir türlü anlayamadım! Bu ne demek Allah aşkına? Birde Evlen öyle gelirim dedi , vallahi çözemedim...bi yorum yapın yaa kafam alak bullak oldu...
Kendi açımdan diyeyim ilk sıralar ben farkında değildim mesela.rahat olmasi değil konu.karşılıklı olarak huya,konuşma tarzına fikrine ters gelen şeyler olabilir.beni çok yanlış anladıkları konular olmuş,bişey dememek için söylememisler ama sonrasında kavga çıkardılar küstüler.halbuki bana yanlış anladıklarinı kırıldıklarını soyleseler ben dikkat ederdim.sizin gelin de iyi olmaya meyilli ise konuşun derim.sonra yine aynı olursa mesafeli olursunuz.kendiniz de kafaya takmaktansa sorunSöylediğiniz her şeye katılıyorum ailece gayet nazik davranıyoruz biz git gez toz diyoruz zaten..ayrıca rahatsız dahi etmiyoruz, kendi istediği zaman gelip istediği zaman gidiyor, yani kafasına göre her şeyi yapiyo, karisani yok danisani yok. iş konusunda da bi iş bulmaya çalışıyoruz zaten..yani bu söylediğini hak edicek hiç bir şey yapmadim.. ama fazla rahatlıkta iyi bir şey değil demek ki insanoğlu kaldıramıyor.
Sordum o anda ama lafı karistirdi... yoo ben gayet anlayisliyim, her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz.zaten öyle sürekli görüşelim birisi de değilim.. ne kadar samimi olursak olalım arada mesafe olması gerektiğini düşünen bi insanım. burda sıkıntı yok.. ama söylediği lafı gerçekten anlayamadim, üstelik onu bana gelmesi için davet etmedim, benim gittiğim yere bilet ucuz olduğu için (biletin pahalılığından yakındı cunku) gel oradan gidersin dedim yoksa gel de ben de kal demedim...ayrıca bilet dünya parasıda olsa kimse laf yapmaz gidicem der gider..ama bu öyle yapmiyo eşine karşı gitmek istemiyorum diyip bize gitsin dedirtiyo:)))Kendi açımdan diyeyim ilk sıralar ben farkında değildim mesela.rahat olmasi değil konu.karşılıklı olarak huya,konuşma tarzına fikrine ters gelen şeyler olabilir.beni çok yanlış anladıkları konular olmuş,bişey dememek için söylememisler ama sonrasında kavga çıkardılar küstüler.halbuki bana yanlış anladıklarinı kırıldıklarını soyleseler ben dikkat ederdim.sizin gelin de iyi olmaya meyilli ise konuşun derim.sonra yine aynı olursa mesafeli olursunuz.kendiniz de kafaya takmaktansa sorun
Sordum ama o olayın şokuyla şaşırıp kaldım..Keske direk sorsaydin o ne demek diye? Benden sana bi zarar mi geldi ne demek istiyorsun deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?