Ben çözemedim...

Acaba annesi bu sürekli yaşadığı yerden kaçıyo gidiyo kocasını yalnız bırakıyor diye laf mı ediyor ki ?
Hayır öyle bile olsa siz yabancı değilsini ve iyi niyetli bir yaklaşım olsa teklifinizi kibarca çevirebilirdi.
Burda işte ordan oraya yapcak yolu uzatcak vs diye üşendi de bahane mi üretti nedir ?
Anlamskz bir şekilde durumu ne hallere sokmuş sizin gelin hanım bence kendine bir iş bulsun sıkılcak vakti olmaz ya da bırakın kendi kendibe takılsın.
Sıkı can iyidir kolay çıkmaz.

Yeni evliler daha.evliliğe,eşe,ailesine hem de başka bir şehir alışmak kolay değil.çalışan bir insan bir de öncesinde.zaman tanıyın.ben farkında değildim ama evliliğimin ilk bir senesi depresyonda geçmiş bence.söylediği söz için de kendisine sorabilirsiniz.O aranıza yeni katıldı,birbirinize alışana kadar yanlış anlaşılmalar ya da size ters gelen yada ona durumlar konuşulmalı anlatılmalı bence.genel olarak iyi diyorsunuz da

Gelin hanım daha çocukluktan çıkıp, yetişkin bir kadın olduğunun farkına varamamış. Evlenmek için acele tmeyip, bir süre daha işine gücüne bakıp, olgunlaşsaydı, daha mantıklı bir insan olurdu sanırım.

bekarsın ya ondan sanırım.nasıl hayal ettılerse.oyle demesının nedenı aılesıyle bu senın drumunu konuşmuşlar olmaları lafı n geçmiş bellikı.madem illede anne baba nıye evlenmiş.abini aile olarak gormuyomıkı

Söylediğiniz her şeye katılıyorum ailece gayet nazik davranıyoruz biz git gez toz diyoruz zaten..ayrıca rahatsız dahi etmiyoruz, kendi istediği zaman gelip istediği zaman gidiyor, yani kafasına göre her şeyi yapiyo, karisani yok danisani yok. iş konusunda da bi iş bulmaya çalışıyoruz zaten..yani bu söylediğini hak edicek hiç bir şey yapmadim.. ama fazla rahatlıkta iyi bir şey değil demek ki insanoğlu kaldıramıyor.

Teşekkürler arkadaşlar her birinize yorumlariniz için ...bilmiyorum nedeni ni ama bu mevzunun beni uykusuz bıraktığı kesin:)

yol yakınken dönsün anneciğinin babacığının evine.
çok zorlamayın . abinizin başını yakmayın .
başka bi memlekete geldi . sıkılması normal ama bunu kaldıramıyorsa size ya ada başkalarına da eziyet etmesin .
saçmalamış . eşi varken anne baba izni ve evlen öyle gelirim demesi aklından zoru olduğunu anlatıyor vallahi.

gelin hanım kadar taş düşecek başımıza. yok mu bu kadının başka sıfatı?
ayrıca ister sıkılır ister üzülür neden sizi etkilesin ki bu durum. kocası düşünsün. çocuk evlatlık almadınız sonuçta. ne kadar gereksiz vıcık vıcık şeyler bunlar ya.

isten cikinca maalesef hemen oyle eve alisilmiyor bende evlendigimde isten ayrilmak durumunda kalmistim ve inanin skintidan kafayi yiyecek derecelere geliyor insan ailesinin yanina gitmeside normal oyle hah evlendim hemen bu hayata alisayimda olmuyor maalesef 1.5 sene hergun agladim geceleri gizli gizli aglayarak sabahliyordum bazen esimin yaninda agliyordum dayanamayip bir sure sonra alisir ise girmesi en guzeli de annem babam izin vermez ne demek ne sacmalik onu cozemedim

Bence de çok ciddi bi karar, işi bırakıp evlenmek.. ben yapamazdım mesela, çünkü sonucları malesef ki herkesi ciddi derecede etkileyebiliyor. O yüzden insan yapamayacağı işin altına girerken yüzlerce kez düşünmeli sonra sıkıntısını etrafına cektirmemeli

Biraz yarım akıllı sanırım, ağzından çıkanı kulağı duymuyor heralde.

Kardeşine gidip tatlı tatlı şöyle dersin: gelin çok sıkılıyodu ben de bize gelmesini söyledim. Ailesi benim yanıma gitmesine izin vermiyomuş tek yaşıyorum diye. Neyse birgün ikiniz gelin gezelim dersin

Kendi açımdan diyeyim ilk sıralar ben farkında değildim mesela.rahat olmasi değil konu.karşılıklı olarak huya,konuşma tarzına fikrine ters gelen şeyler olabilir.beni çok yanlış anladıkları konular olmuş,bişey dememek için söylememisler ama sonrasında kavga çıkardılar küstüler.halbuki bana yanlış anladıklarinı kırıldıklarını soyleseler ben dikkat ederdim.sizin gelin de iyi olmaya meyilli ise konuşun derim.sonra yine aynı olursa mesafeli olursunuz.kendiniz de kafaya takmaktansa sorun

Gereginden fazla deger Soytariyi kral eder..Gelin hanimi fazla şimartmişniz.

Keske direk sorsaydin o ne demek diye? Benden sana bi zarar mi geldi ne demek istiyorsun deseydin

Yuh !! Altında anlam arasan neler neler çıkar? Kendisi yalnız kalsa demek ki neler neler yaparmış ki size gelmek istemiyor tek yaşadığınız için.Yurtta kaldığınız halde öyle demesi zaten saçmalık.

Sordum o anda ama lafı karistirdi... yoo ben gayet anlayisliyim, her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz.zaten öyle sürekli görüşelim birisi de değilim.. ne kadar samimi olursak olalım arada mesafe olması gerektiğini düşünen bi insanım. burda sıkıntı yok.. ama söylediği lafı gerçekten anlayamadim, üstelik onu bana gelmesi için davet etmedim, benim gittiğim yere bilet ucuz olduğu için (biletin pahalılığından yakındı cunku) gel oradan gidersin dedim yoksa gel de ben de kal demedim...ayrıca bilet dünya parasıda olsa kimse laf yapmaz gidicem der gider..ama bu öyle yapmiyo eşine karşı gitmek istemiyorum diyip bize gitsin dedirtiyo:)))

Gelin hanım ergen mi, töbestafullah yaaa.
Hiç kulak asmayın. Kendi kendine meşgale bulamayan, can sıkıntısını başkalarının gidermesini bekleyen insanlar bence yetişkin olamamıştır. Canın sıkılır arkadaşına, eşine bir teklifte bulunursun, gezelim tozalım gibisinden o başka. Oturduğu yerden canım sıkılıyor ne demek. Koskoca kadın, öyle değil mi. Gitsin kurslara. Belediyelerin ücretsiz birçok kursu var. Kimsesiz çocuklar yurduna gitsin gönüllü destek versin. Her hafta bir, iki gün yaşlılar evine kek, börek yapıp götürsün.
Anneannem canı sıkılan dayak ister derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…