"Manyak misin" demek bence de normal degil. Gorunen o ki anneniz pek uslubunu bilmiyor.Arkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.
Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var görüyor bir şey demiyor bana dedi
Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne ne sıkıntısı diyimce annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım mutsuz ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem kzıımı götürcem,sizi boşattıracağım dediğinde eşim masaya elini vurmuş kahvaltılıklar yerlerde…defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,seni dövdürttürcem nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir
İşteymiş.Bunlar olurken siz neredesiniz? Annenize "Hayırdır anne sen kimi boşatıyorsun?" diyemiyor musunuz? Kadın kafasına göre sizi boşatıyor, sandık gibi ordan oraya taşıyor falan.. Bir ağırlığınız olsun ya, sözünüzün değeri olsun, bu ne? Korkuluk gibi durmayın orta yerde.
Ay ahahah, ben birinin kocası için sormuştum bunu, bu cevabı vermişti. Evde iken hayrını görmediği adamın bahanesi işte olmaktı.İşteymiş.
İkiside hatalı ama annen bana göre daha çok hatalı.
Manyak kelimesi sana göre normal olabilir ama bana göre normal değil, eşim bile bana manyak diyemez.
Annenin söyledikleri yenilir yutulur değil kusura bakma.
Ha eşinin her iki anneyi kovması hoş olmamış ama ben yinede eşine hak verdim.
En çok üzüldüğüm kişide kv.den oldu
Kadının anası çok fena. Bizim analarımız damada şurdan kalk şuraya otur bile demezdi. Manyak ne ya?Adam sirf kaynanasi daha cok üstüne gidip hakli cikmasin diye kendi anasini bile kovmus evden. Sanirim ilk defa bi adama acidim, Beter kaynanasindan dolayi. Resmen yuva yikacak kadin keYfi icin.
Kusura bakmada yavrum ailen bana pek normal gelmedi çirkeflerkardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi
Annenin abartması yalanıdır. Ben burdan anladım annenin bu tarz yalan söyleyebilecek bir insan olduğunu. Kızını düşünen bir anne olsa ortalığı böyle ateşe vermez olanları allayıp pullayıp size anlatmazdıArkadaşlar eşim anneme yumruk kaldırmış kapıyı açmış ve burdan git demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?