Ben çözüm bulamadım

Valla bilmiyorum masayı çarptı sandalyeye sarıldı beni dovcekti küfürler saydırdı diyor birazına bende şahidim

Gerçekten ben mutluyum mutluydum bundan oncede aile olayı olmuştu o zamn da üzülmüştüm sadece o kadar yoksa ikimiz iyiydik baya

Eşi
Eşimle aram iyiydi hiç sorunumz olmadı,ama şimdi masayı çarpmış çarpınca annem kızımı durdurmam sende demiş şuan ailem için eşim btii

Arkadaşlar eşim anneme yumruk kaldırmış kapıyı açmış ve burdan git demiş
Siz onu bunu bırakın, annenizin peluş ayısı mısınız ki sizi kafasına göre bir oraya bir buraya koyuyor? Bu kadın bu cesareti nerden buluyor? Siz kimsiniz bu insanların gözünde düşündünüz mü?

İkisi de hatali. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı evine gelen kadına böyle kötü davranma hakkına sahip değil eşiniz. Ama anneniz de yenilir yutulur laflar etmemiş. Seni boşaticam, yok dovdurucem. Nedir bunlar ya. Sizin arada köprü olmanız gerekir. Tüm bunlar olurken oturup izlediniz mi anlamadim

Anneniz sizcede çok abartmamis mi ne demek kızımı da alırım giderim ne kadar ayıp valla bence siz ailelerle uzak durun

Ender bulunan konulardan. Eşin haklı olması yetmiyor kayınvalide daha haklı.
Kendine edilen hakarete bozulan damat, ortalığı yatıştırmaya çalışan, sende de suç var oğlum dediği halde evden kovulan melek kayınvalide, cazgır bir anne ve kimseye bir şey demeyen diyemeyen gelin. Yani iki kere okudum ben mi yanlış anladım diye.

Anneniz kimseye manyak falan diyemez, derse de cevabını almaya hazır olmalı. Kabahati yetmiyor bir de hesap soruyor, ben derim sen alınamazsın diye. Ortalığı yangın yerine çevirmiş çok cahil bir kadın kusura bakmayın. Kızımı boşandırırım, babana seni dövdürürüm ne demek? Ben buna kavga için bahane arıyordu, bulamayınca kendi yarattı derim. Eşinize acıdım, adam bir şey yapmadığı halde anneniz paçavraya çevirmiş.

Böyle biri daha var burda, ara ara gelip konu açıyor, bulaşık babası haklı bulunmayınca üzülüp gidiyor.

Annen sırf alındı ve canı istedi diye sizi boşandıramaz . Tehdit malzemesi yapmış evliliğinizi nedir bu canım, bu hayatta insanın etrafına sınır çekmesi çok önemlidir kim olursa olsun hayatınıza belli bir yere kadar karışabilir siz yuvanıza sahip çıkın. hakkınızda herşeyin en hayırlısı olsun

Anneniz sizcede çok abartmamis mi ne demek kızımı da alırım giderim ne kadar ayıp valla bence siz ailelerle uzak durun
Annem tabi abartmış bende hala annemin laflarına inanamıyorum, eşimin masayı çarpması annemin ğzerine yürümesi ,kapıyı açıp git demesi de annemin lafından eksik değil sanki

Kayınvalideniz aklı başında iyi biri anladığım kadarıyla ne yapayım anne diye ona akıl danışın yazık kadın da kovulmuş.
Eşiniz ilerde size de el kaldırmaz umarım.
Annenizle eşinzi muhattap etmeyin ben kocamla mutluyum diyin . Annenizle görüşecekseniz tek giderseniz birbirierinden özür dileyip eskisi gbi olmazlar zaten

Olan kayınvalideye olmuş arada o da kaynayıp kovulmuş. Kusura bakmayın ama annenizin hiç ayarı yok, söyledikleri de yutulacak şeyler değil. Ama eşiniz de sütten çıkmış ak kaşık değil belliki öfke kontrolu hiç yok. Bence bir araya getirmeyin hiç bir şekilde.

Annem tabi abartmış bende hala annemin laflarına inanamıyorum, eşimin masayı çarpması annemin ğzerine yürümesi ,kapıyı açıp git demesi de annemin lafından eksik değil sanki
Evet kotu olmus ama annenizin kontrolsuzlugunu ve aşırıligini anlayabiliyorsaniz esinizinkini de anlayin o halde.
Ikisinin yaptigi da yenilir yutulur degil. Ama annenizin karakterine bakilirsa esinizi ilk kiskirtmasi da degil sanirim. Yani is oraya gelene kadar kimbilir ne laflar soktu. Belki de adam patladi sonunda. Asla yaptigini onaylamadigimi belirtmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…