Sen ailenin eşyası falan mısın, durdurmam derken? Herkes bi haddini yerini bilsin.Eşi
Eşimle aram iyiydi hiç sorunumz olmadı,ama şimdi masayı çarpmış çarpınca annem kızımı durdurmam sende demiş şuan ailem için eşim btii
Ben de birazına şahit oldum dediniz, orada mıydınız değil miydiniz? Anneniz haklı çıkmak için her şeyi söyleyebilir körü körüne inanmayın.Annem tabi abartmış bende hala annemin laflarına inanamıyorum, eşimin masayı çarpması annemin ğzerine yürümesi ,kapıyı açıp git demesi de annemin lafından eksik değil sanki
annem,eşinde bişey var görüyor bir şey demiyor bana dedi
Adam yine de misafirini ağırlıyor, hatta olay çıkmasın diye yok anne diyor. Mesafe koymuş alttan almış, manyak denmesine rağmen cevap vermemiş. Anneniz durmamış adamı çıldırtana kadar başının etini yemiş. Kavgaya adam toplar gibi onu arıycam, seni buna dövdürücem, kızımı da alıcam yanıma.. Ne çirkef bir kadın.eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne ne sıkıntısı diyimce annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım mutsuz ağlıyor demiş
Bizde de vardı böyle bir gelin anası, ota b.ka kızımı alacam, ben bakarım kızıma diye delleniyordu, borusu ötmedikçe hırslanıp saldırmaya koşuyordu, en ufak tartışmayı fırsat belliyordu kendine, kızı da dünden razıydı. En son verdik kızını eline, bi hönkk oldu. Şimdi karar almış karı koca, ne senin ailen ne benim ailem bu eve girmeyecek. Kös kös oturuyor şimdi evinde, iyi aileye iyi sülaleye gelmişti kıymet bilmedi kendine etti.Ben de birazına şahit oldum dediniz, orada mıydınız değil miydiniz? Anneniz haklı çıkmak için her şeyi söyleyebilir körü körüne inanmayın.
Adam yine de misafirini ağırlıyor, hatta olay çıkmasın diye yok anne diyor. Mesafe koymuş alttan almış, manyak denmesine rağmen cevap vermemiş. Anneniz durmamış adamı çıldırtana kadar başının etini yemiş. Kavgaya adam toplar gibi onu arıycam, seni buna dövdürücem, kızımı da alıcam yanıma..i Ne çirkef bir kadın.
Annenizden yanaysanız boşanın yazık o aileye. Yalnız siz boşanınca anneniz ben sebep oldum diye gram vicdan azabı duymaz.
Manyak mısın dedi diye yumruk kaldıran kapıyı kıran masayı deviren öfke kontrolsüz bir ayının yanında ben de kızımı bırakmazdım. Gerekirse zorla götürürdüm. Şiddet bir bütündür. Bugün manyak mısın dedi diye masayı deviren psikopat yarın başını pencereden çıkardın diye kadın öldürür.Siz onu bunu bırakın, annenizin peluş ayısı mısınız ki sizi kafasına göre bir oraya bir buraya koyuyor? Bu kadın bu cesareti nerden buluyor? Siz kimsiniz bu insanların gözünde düşündünüz mü?
Doğru olduğunu nerden biliyoruz? Konu sahibi kendi de görmüş değil. Tepki alınca birazını gördüm diye çevirmeye başladı.Manyak mısın dedi diye yumruk kaldıran kapıyı kıran masayı deviren öfke kontrolsüz bir ayının yanında ben de kızımı bırakmazdım. Gerekirse zorla götürürdüm. Şiddet bir bütündür. Bugün manyak mısın dedi diye masayı deviren psikopat yarın başını pencereden çıkardın diye kadın öldürür.
Ben işeydim beni aradılar gel diye geldi masa kahvaltılıklar yerdeydi eşim dışardaydı,sonra geldi birbirine bağırdılar eşim bu evden 5 dk içinde çıkılacak dedi küfür etti kayınvalidem de annemi aldı başka odaya götürdü,giyindiler eşim annesini götürdü ben de anneme taksi tuttum ikisi de gittiBen de birazına şahit oldum dediniz, orada mıydınız değil miydiniz? Anneniz haklı çıkmak için her şeyi söyleyebilir körü körüne inanmayın.
Adam yine de misafirini ağırlıyor, hatta olay çıkmasın diye yok anne diyor. Mesafe koymuş alttan almış, manyak denmesine rağmen cevap vermemiş. Anneniz durmamış adamı çıldırtana kadar başının etini yemiş. Kavgaya adam toplar gibi onu arıycam, seni buna dövdürücem, kızımı da alıcam yanıma.. Ne çirkef bir kadın.
Annenizden yanaysanız boşanın yazık o aileye. Yalnız siz boşanınca anneniz ben sebep oldum diye gram vicdan azabı duymaz.
Çevirmedim ben yokken başlıyor olay ben gelince de bi kaç söze harekete şahit oldumDoğru olduğunu nerden biliyoruz? Konu sahibi kendi de görmüş değil. Tepki alınca birazını gördüm diye çevirmeye başladı.
Ne yani, bütün bunlardan sonra herkesin anası evine gitti, siz oturup çay mı içtiniz anlamadım. Herkes bi değişik. En normaliniz kaynananız yine.Ben işeydim beni aradılar gel diye geldi masa kahvaltılıklar yerdeydi eşim dışardaydı,sonra geldi birbirine bağırdılar eşim bu evden 5 dk içinde çıkılacak dedi küfür etti kayınvalidem de annemi aldı başka odaya götürdü,giyindiler eşim annesini götürdü ben de anneme taksi tuttum ikisi de gitti
Hanımefendi, bu olaylar bir yana, size kimsenin saygı duymaması ve adınıza kararlar verebiliyor olmaları ayrı bir felaket. Benim eşim olsa "Kızına sordun mu boşanmak istiyor mu diye?" diye sorardı ilk başta, kızını da al git demezdi. Şimdi de eşiniz herkesi kovmuş, oturuyorsunuz beraber. Size bişey soran pek yok.Çevirmedim ben yokken başlıyor olay ben gelince de bi kaç söze harekete şahit oldum
Manyak mısın dedi diye değil ,öyle dediği için mesafe koydu sonraki gün annem hayırdır sıkıntı mı var demiş,eşimde yok sıkıntı ne sıkıntısı olacak demiş,annemde ben akıllı kadınım anlarım kızım da mutsu diyince eşim gidin eşyalarınızı toplayın diyor daha sonra kızımı durdurmam ayırcam diyince masayı yere çarpıyor annem de masayı yere çarpınca kzıımı durdurmam sende dedim diyorManyak mısın dedi diye yumruk kaldıran kapıyı kıran masayı deviren öfke kontrolsüz bir ayının yanında ben de kızımı bırakmazdım. Gerekirse zorla götürürdüm. Şiddet bir bütündür. Bugün manyak mısın dedi diye masayı deviren psikopat yarın başını pencereden çıkardın diye kadın öldürür.
En azından doğruysa kocasının psikopat olduğu açık. Konu sahibinin beyanıyla bağlıyım ben onun anlattığına göre yorum yapıyorum. Günlük hayatta ay manyak mısın, deli misin gayet kullanılan kalıplar buna da surat asması ne kadar geçinmesi zor biri olduğunu gösteriyor. Kadının bir şekilde diline yerleşmiş o kalıp hakaret etme saikiyle de söylememiş belli ki. Eve gelen misafire sırf bunu dedi diye surat asan adamın çok makul biri olduğunu sanmıyorumDoğru olduğunu nerden biliyoruz? Konu sahibi kendi de görmüş değil. Tepki alınca birazını gördüm diye çevirmeye başladı.
En azından doğruysa kocasının psikopat olduğu açık. Konu sahibinin beyanıyla bağlıyım ben onun anlattığına göre yorum yapıyorum. Günlük hayatta ay manyak mısın, deli misin gayet kullanılan kalıplar buna da surat asması ne kadar geçinmesi zor biri olduğunu gösteriyor. Kadının bir şekilde diline yerleşmiş o kalıp hakaret etme saikiyle de söylememiş belli ki. Eve gelen misafire sırf bunu dedi diye surat asan adamın çok makul biri olduğunu sanmıyorum
Olabilir, ben işin burasındayım tam olarak. Herkes tuhaf bu konuda zaten.Hanımefendi, bu olaylar bir yana, size kimsenin saygı duymaması ve adınıza kararlar verebiliyor olmaları ayrı bir felaket. Benim eşim olsa "Kızına sordun mu boşanmak istiyor mu diye?" diye sorardı ilk başta, kızını da al git demezdi. Şimdi de eşiniz herkesi kovmuş, oturuyorsunuz beraber. Size bişey soran pek yok.
Eşim kızını al git demedi zaten annesiyle benm anneme gidin dedi bana da mutsuzsan boşanmak istiyorsan söyle dediHanımefendi, bu olaylar bir yana, size kimsenin saygı duymaması ve adınıza kararlar verebiliyor olmaları ayrı bir felaket. Benim eşim olsa "Kızına sordun mu boşanmak istiyor mu diye?" diye sorardı ilk başta, kızını da al git demezdi. Şimdi de eşiniz herkesi kovmuş, oturuyorsunuz beraber. Size bişey soran pek yok.
Bunları anlatan annesi. Konu sahibi de görmemiş. Belki de kendi annesi dağıttı ortalığı, şiddet eğilimi kadında da var. Yumruk kaldırma falan hepsini kendi annesi söylüyor. Babanı ararım seni dövdürürüm diyor yani şiddetle tehdit ediyor.Manyak mısın dedi diye yumruk kaldıran kapıyı kıran masayı deviren öfke kontrolsüz bir ayının yanında ben de kızımı bırakmazdım. Gerekirse zorla götürürdüm. Şiddet bir bütündür. Bugün manyak mısın dedi diye masayı deviren psikopat yarın başını pencereden çıkardın diye kadın öldürür.
Kadın biz kızımla şu hastaneye gidelim dedi diye bile surat yapıyor adam. Vay ayrı gidelim dedi yok manyak mısın dedi bu ne be. Böyle manyakla ömür mü geçer. Benim babam da böyle bir adam her şeye alınır annemin ailesindeki. Yok ablan bana teşekkür etmedi yok bilmem kim hoşgeldin demedi. Eve gelen misafire de surat asar ki öz babam olduğu halde öyle tiksinirim ki. Anneme de defalarca dedim boşansana diye. Bu pasif agresif tiplerle yaşamak dünyanın en yorucu şeyi. İnsan diken üstünde oluyor her an yaşamayan bilmez ben kendi öz annemi öz babamdan boşatmaya çalışıyorum düşünün dayağı hakareti olmadığı halde. Kadın sırf biz kızımla şu hastaneye gidelim diye eşek kadar adam misafire surat asıyor hatta öyle ki kadının farkedeceği kadar. Manyak mısın demiş de hakaretmiş bu. O kadar iğrenç bir herif ki kendi anasını kovacak kadar da saygısız. Diğerleri 1 hatalıysa kocası 100 hatalıOlabilir, ben işin burasındayım tam olarak. Herkes tuhaf bu konuda zaten.
Defolun ikiniz de gidin demiş. Kimden bahsediyor orda?Eşim kızını al git demedi zaten annesiyle benm anneme gidin dedi bana da mutsuzsan boşanmak istiyorsan söyle dedi
Annesi ve kendi annesindenDefolun ikiniz de gidin demiş. Kimden bahsediyor orda?
2 annedenDefolun ikiniz de gidin demiş. Kimden bahsediyor orda?
sen ne yapmayı düşünüyorsun ?2 anneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?