ben 19 yaşındayım benim bugün dünyam başıma yıkıldı en yakın arkadaşımla kavga ettik önemli bişey değildi ama bugün tekrar konuşmak istediğimde konuşmak istemediğini söyledi bende hayatından çıkmamımı istiyosun dediğmde evet dedi bana..ben o kadar kötüyümki şuan dayanamıyorum herşey canımı yakıyo bu sene üniversiteye gideceğim başka bir şehire onunla aynı çıkmasını istiyoduk olmadı...ben ona çok alışmıştım bu kadar basit bi şekilde bana öyle demesi canımı çok yaktı :"( kendimi o kadar yalnız ve kimsesiz hissediyorum ki ve gideceğim yerde ne yapacağım bilmiyorum ağlıyorum durmadan annem olmadan kimse olmadan bide üstüne bu yaşadığım...anneme bişey olma ihtimali geldikçe daha bi kötü oluyorum onsuz napcam orda bide arkadaşımın bana yaptığı o benim kardeşimdi çok değer vermiştim o bi anda sildi attı beni hemde hiç bi neden yokken ortada :"( benim canım o kadar yanıyoki şuan çok acıyo içim hayatta hiç bi zaman verdiğim değerin karşılığını göremedim..tam göğüsümün üstünde bişey var çok acıtıyo canımı zaten şuan ağlayarak yazıyorum kaç saattir ağlıyorum film açtım herşeyi unutmaya çalıştım yapamadım olmadı ordada ağladım :"( en önemlisi annemden ayrılacağım o yokken onun yokluğuna ben kardeşim dediğim o insandan güç alarak alışacaktım şimdi bütün dallarım kırıldı yapayalnız kaldım annem yanımda olmayacak kimse olmayacak ben nasıl dayanacağım ne yapacağm hiç bilmiyorum ben çok kötüyüm :"(