- Konu Sahibi garipbirhayat
Ayni firma adiyla bi de erkek ismi var yazmissin o numarayi da gizliden ara kadin mi erkek mi bak bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşini resmen küçük düşürmüşsün. Yazık adama.Kızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..
Su yazilanlari gorunce bence isin icinde bi oyun var gibi geldi. Cunku kadinla anlasip cokta guzel " ben seni simdi ariycam su soruyu sorcam sen hayir de" diye. Yasadim bizzat.. erkekler bu kdr cin fikir olabiliyor.
Ama.. aklima eski telefonun saatinin yanlis olabilme ihtimali geldi. Ornegin:
Telefonun saatini dogru saate duzenlemedi esiniz.
Kadinla is hakkinda konstular gunduz 12 de makul bi saatte. Telefon bunu gece 12de kaydetti.
Bundan sonraki gunler esin " aa telefonun saati yanlismis, duzeltiyim" dedi.
Saat duzeltildi.
Ama eski telefon oldugundan telefon oglen 12 olani hala gece 12de kayitli tuttu.
Olabilirmi? Telefon o kdrmi eski? Bilmiyorum ben tabi...
Ayni firma adiyla bi de erkek ismi var yazmissin o numarayi da gizliden ara kadin mi erkek mi bak bence
Eşini resmen küçük düşürmüşsün. Yazık adama.
Bunu bana eşim yapacak olsa gözümde sinek kadar küçülür, saygımı da sevgimi de kaybettirebilir
Bu kadar evliliginizi ve esinizi irdeleyerek zorla bosanmaya goturceksiniz kendinizi..Bu kadar bunaltmayin adami yahu resmen kendinizden soğutuyorsunuz..Yapacak adam her turlu yapar ozguven eksikliginiz mi var ne bu korku??
Okumustum yazinizi orda da mubalagali betimlemeler yapmssnz hele ki 50 kusur yasindaki bir kadini kıskanmakEşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama 2-3 gün önce bir güvensizlik yaşadım konumda var. Ondan dolayı bir bakayım dedim, yoksa devamlı eşimi takip eden bir insan değilim.
Esiniz musade edip sifresini verirse ;esinizin gsm oparatorunun online islemlerinden giriş yaparak bütün giden arama ve sms bilgilerine ulasabilirsiniz.Kızlar ya bu döküman olayı savcılık talimatıyla oluyo, verilmiyor felan yazıyor nette doğru mu bu? Yani hat sahibinin rızası olursa verilmiyor mu yinede bilgisi olan ?
Yani madem dogru soyluyor tel komple neden kapandi şimdi.şuan ise komple kapalı telefon..
Sizce bu noktada ondan saklı mı alayım şifresini yoksa olay ortada direkt mi alayım?Esiniz musade edip sifresini verirse ;esinizin gsm oparatorunun online islemlerinden giriş yaparak bütün giden arama ve sms bilgilerine ulasabilirsiniz.
Yani madem dogru soyluyor tel komple neden kapandi şimdi.
Gercegi ogrenmek istiyorsan olayin ustune git yoksa seni aptal yerine koyacaklar (afedersin).
Numarayi arama bence. Zaten pis bi iş varsa simdi ikiside dikkat kesipmistir. Sen bu kadini arastir. Neyin nesi ? Bu arada esine bu olayi kapattigini ama ona inanmadigini ( tabi inanmiyorsan gercekten) sadece sakinlesmek icin zamana biraktini soyleyebilirsin. Bu arada arkadan bak bakalim parcalari birlestir var mi supheli durumlar? Sadece tel gorusmesi degil eve gec gelme , arkdas takilma ne bileyim onemsiz gibi duran ama simdi kafana takilan seyler var mi ?O numarayı arayarak görüşeyim mi ne yapayım ben bilmiyorum ki ...
Asla sakli is yapmayin ki adam sucsuzsa gun gelip yuzunuze vurmasin..Ancak iki kere karsi tarafi aramadan sonra boyle bir sey nasil istenir bilemedim..Aramadan once sadece onu isteseydiniz keske ordaki numaralardan yola çıkardınız..Sizce bu noktada ondan saklı mı alayım şifresini yoksa olay ortada direkt mi alayım?
Numarayi arama bence. Zaten pis bi iş varsa simdi ikiside dikkat kesipmistir. Sen bu kadini arastir. Neyin nesi ? Bu arada esine bu olayi kapattigini ama ona inanmadigini ( tabi inanmiyorsan gercekten) sadece sakinlesmek icin zamana biraktini soyleyebilirsin. Bu arada arkadan bak bakalim parcalari birlestir var mi supheli durumlar? Sadece tel gorusmesi degil eve gec gelme , arkdas takilma ne bileyim onemsiz gibi duran ama simdi kafana takilan seyler var mi ?
Yok sadece alakasiz konularsa ve parçalar birlesmiyorsa sakince konuyu kapat ama asla yanlis anlamisim falan tavrina girme.
Yok için içini yiyorsa takipte kal
Asla sakli is yapmayin ki adam sucsuzsa gun gelip yuzunuze vurmasin..Ancak iki kere karsi tarafi aramadan sonra boyle bir sey nasil istenir bilemedim..Aramadan once sadece onu isteseydiniz keske ordaki numaralardan yola çıkardınız..
Sonuca goturmez belki ama gözunu acik tutmak icin sebeptir bence bi de kadinin telefonu kapamasi şüpheli bi durum madem çalisan yogun bi kadin nasil telefonu kapatiyorİkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz..
Elimde numarasından başka hiçbir şey YOk..
Yaşını, başını hiç bir şey bilmiyorum..
Sadece iş aldıkları firmada çalıştığını, şantiye şefi olduğunu biliyorum..
Geç gelme olayı dedin mesela 2 tane şüphelendiğim olay çıktı şimdi, dün mesela berbere traş olmaya gitti 1.5 saatte geldi, belki sıra vardır bilmiyorum ama fazla gibi geldi bana ..
Onun dışında biz eşimle ayrılma aşamasına gelmiştik ve ben onun aldığı hattı kırıp atmıştım, yine 2 gün önce o hattı çıkarmaya gitti. 2 saat gibi bir zamanda geldi..
Gittiği yere arabayla gitti ve uzak değildi..
Bunlar bir sonuca götürür mü![]()