Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz..
Elimde numarasından başka hiçbir şey YOk..
Yaşını, başını hiç bir şey bilmiyorum..
Sadece iş aldıkları firmada çalıştığını, şantiye şefi olduğunu biliyorum..
Geç gelme olayı dedin mesela 2 tane şüphelendiğim olay çıktı şimdi, dün mesela berbere traş olmaya gitti 1.5 saatte geldi, belki sıra vardır bilmiyorum ama fazla gibi geldi bana ..
Onun dışında biz eşimle ayrılma aşamasına gelmiştik ve ben onun aldığı hattı kırıp atmıştım, yine 2 gün önce o hattı çıkarmaya gitti. 2 saat gibi bir zamanda geldi..
Gittiği yere arabayla gitti ve uzak değildi..
Bunlar bir sonuca götürür mü :KK43:
Bak canim senin kafan bayagi karismis. Berber olayini ele sira vardir beklemistir.
Bence kadin hisseder yorma kendini. Eger bir sey varsa önüne cikacaktir sakince bekle.

Sonuca goturmez belki ama gözunu acik tutmak icin sebeptir bence bi de kadinin telefonu kapamasi şüpheli bi durum madem çalisan yogun bi kadin nasil telefonu kapatiyor
Kadını gece 00.30-1 gibi iki defa aradım, belki o yüzden kapattı bilmiyorum. Birde en son sabah 8 de aradım hala kapalıydı, daha da aramadım

Çalışıyorsun iş için biriyle görüşüyorsun eşin İnanmıyor geç saate kadını arayıp soruyorsun ne kadar kötü bi durum ve hiç Prof çalışan birinin yapacağı hareket değil... beni öyle arasalar sorsalar ortalığı ayağa kaldırırım valla, ayrıca anladığım kadarı ile inşaat sektöründe eşiniz bende inşaat sektöründeyim ve Yılbaşı günü bile sabaha kadar çalıştığımı bilirim eve gelirim usta arar sorun var der şantiyeye giderdim geç saatte, bence eşinize biraz güvenin ve iş hayatını sabote etmeyin sessiz takip edin aldatma olduğunu sanmıyorum ama varsa önce emin olun

Tamam ama ne yapayım, mesela çalıştıkları yerden eşim bu kadını aramış kendilerine araba göndermeleri için, bu esnada o kadın da olur mu arabada, ya da mesela o şantiyede yemek yiyor eşim muhtemelen o kadınla aynı ortamda bulunuyor. Şimdi bu olaydan sonra nasıl güvenicem bilemiyorum ki..

Bi kere eşimin teli cebinde beni aramış son arama benmişim.
Bende gürültüden duymamışım çantama tel açılmış.
İkimizinde haberi yok 5 dk falandı sanırım.saate bakmak için teli alıyor bakıyor açık
Tekrar aradı beni.sen mi aradın ben mi aradım geyiği yapmıştık
Eşinizin hareketlerinden mimiklerinden anlamıyor musunuz doğru söyleyip söylemediğini
Kuruntu yapmayın üstüne gitmeyin bence.
Varsa öyle bişey illaki patlak verir bi yerde

Yahu benide biri gizliden arayip sesimi dinlese kapatsa , acmam birdaha gecenin gec saatiyse sinirlenir kapatirim bende telefonu.
Boyle sacmalik olamaz yahu ortada somut bir sey yok siz hemcinsiniz olan bir insani zor durumda birakip rahatsiz ediyorsuniz
Ayip .

Yahu kadın belki evli belki sevgilisi var. Gece gece tuhaf tuhaf aramalardan tabiki tlf nu kapatır. Ayrıca sorunu kocanızla cozun kadını rahatsız etmeyin.

Gece kapali olabilir normal

Olabilir bilmiyorum ki, sabah 8 den sonra aramadım, aramayı da düşünmüyorum.
Ama döküman olayı için Vodafone bayiisini aradım ve müşteri hizmetlerini arayıp görüşmek gerekiyormuş.
Onlar kendileri vermiyormuş.
Yani bu akşam bi netlik kazanmayacak olay :(

Yahu kadın belki evli belki sevgilisi var. Gece gece tuhaf tuhaf aramalardan tabiki tlf nu kapatır. Ayrıca sorunu kocanızla cozun kadını rahatsız etmeyin.

Kocamdan net bir yanıt alamayınca, " ben aramadım, telefon kendi aramış gibi. . Ve ikna olmayınca, saçma biliyorum ama o anlık hırs ile bunu yaptım :(

Esim beni kac kere aradi oyle. Efendim askim diyorum ses yok başkalarıyla konuşuyor telefon da cepte. Ama tuslu telefonda olabilir mi böyle bilmiyorum iphoneda oluyo.

Kızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..
Bana eşin masum gibi geldi.. Sen de ikide birde o numarayi arayip durma artik..

Tamam ama ne yapayım, mesela çalıştıkları yerden eşim bu kadını aramış kendilerine araba göndermeleri için, bu esnada o kadın da olur mu arabada, ya da mesela o şantiyede yemek yiyor eşim muhtemelen o kadınla aynı ortamda bulunuyor. Şimdi bu olaydan sonra nasıl güvenicem bilemiyorum ki..

Arayabilir beraber iş yapıyorlar ne var bunda? Olabilir kadın diye araba olamaz mı onda? Yetki ondadır siz aşırı kıskançsınız bence böyle kendinizde yıpratırsınız destek alın

Eşim de şantiye şefliği, üretim müdürlüğü gibi sıfatlarla çalıştı/çalışıyor.

Kadın iş arkadaşları da gayet doğal ki var/olabilir/olacaktır.

Günün 24 saati her şeyin meydana gelebildiği şantiye şartları var (ki saatinden bile tam olarak emin değilsiniz), evet hatırlamamaları saçma ama bana şahsen son derece normal geldi.

Sizin durumunuzu tersten düşündüm, adamın biri eşimle konuşmalarını görüp karısına olmadık bir saatte eşimi aratacak, sonrasında aniden gece yarısı gelen gizli numara çağrıları başlayacak. Biz de anlamayacağız arayanın kim olduğunu çünkü gerizekalıyız.

Elbette kapatacak telefonu, sizinle mi uğraşsın? Kendisine acil durumlarda ulaşılabilecek ikinci bir numara illa vardır, şantiyecinin ulaşılamamak lüksü olmaz pek.

Kanıtınız olmadan, emin değilken hiçkimseyi bu şekilde taciz edemezsiniz. Sizin eşinizle olan sorunlarınız üçüncü şahısları ilgilendirmez.

Şahsen böyle bir şeyi yaşarsak, kadının kocası eşimi ararsa hiç üşenmem geri ararım o adamı, herhangi bir derdi varsa eşiyle çözmesini, iş hayatının bazı gereklilikleri olduğunu, elle tutulur kesin bir kanıtı olduğunda beni rahatlıkla arayabileceğini ama o zaman kadar benim eşimin ve ailemin huzurunu bozmaya hakları olmadığını söyler kapatırdım.

Kadını taciz etmeyi bırakın.

Olabilir bilmiyorum ki, sabah 8 den sonra aramadım, aramayı da düşünmüyorum.
Ama döküman olayı için Vodafone bayiisini aradım ve müşteri hizmetlerini arayıp görüşmek gerekiyormuş.
Onlar kendileri vermiyormuş.
Yani bu akşam bi netlik kazanmayacak olay :KK43:
Musteri hizmetleri ile gorus o zaman yani eşin görüşsün.içini rahatlatacaksa alin dökümanı

Kızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..

Merhaba konumunuzu okudum yorumlarım;
1) bence ortada yanlış anlaşılma var. Aldatma gibi bişey sezinlemedim
2) eğr aldatıyor olsa bir korkusu olsa arama geçmişini siler telefonu ortada bırakmaz o kişiyi eve geldiği zamanlar engeller.
3)kadınla arasında yasak ask olsa kadın telefonda biz sevgiliyiz gibi şeyler söyler sizi tatmin edici konuşmaz
4)sinpaş diye kaydetmiş zaten
5) artık kadınlarda erkekler gibi iş ortamında aktifler bu gayet normal
6) eşinizin sizi kadınla konuşturması yalanı olmadığını gösterir
7)yalan sylediğini düşünüyosunuz. İçinizde şüphe kalmaması açısından
Yalan söylerse; elini yüzüne götürür başını kaşır ,Eliyle ağzını kapatır vs.
* yalan söyleyince gözleri sağa doğru bakar.

Sorma bi kere gercekten bayii toplantisina gittik masada bizde variz 4 kiz abi geldi buyur dedik gayet civik bi sekilde kizlar arkadasim odada kaldi onuda masaya cagirabilirmiyim dedi biz birbirimize bakarken sazanlardan biri gelsin abi dedi.sonra adam bakin ama bu bildiginiz o.....ona gore turkcede bilmiyor diyince kizlar mosmor olduk apar topar yedik ciktik
:confused:Utanma da yok. Ilginc gercekten. Esim boyle insanlara tepki vermek gerektigini soyluyor ben imkan buldukca tepki gosteriyorum o yuzden ama hic boylesiyle karsilasmadim.

Back
X