canım benim...senin de dediğin gibi eşin şu an yanında değil...etraflıca düşünmek ve en doğru kararı vermek istiyorsun...bence ilk etapta ayrılma fikrini hiç düşünme bile....çünkü eşinle henüz konuşmamışsın...gerçi hiç bir konuşma seni tatmin etmeyecek ve eşinin yaptıklarını haklı çıkarmayacaktır,fakat eşin dönünce etraflıca ve detaylı bir şekilde konuşmalısın bitanem..ve dediğin gibi ağlamaklı değil,gayet ciddi olmalı bu konuşma...hesap sorar biçimde olmalı....şimdi bir düşünelim:
eşin iki farklı boyutta açıklama yapabilir:
1) böyle şeyleri merak ettiğim için denemek ve zaman geçirmek,eğlenmek,heyecan aramak için böyle bir şey yaptım....
2)artık seni hiç sevmiyorum,seninle birlikte yaşamak bile istemiyorum...
şimdi eğer 1.maddedeki cümlelere benzer açıklamalar yaparsa cezası daha hafif olmalı...yani hemen affet demiyorum fakat evliliğin bitmesi için yeter şart değil....uzun bir acı çektirme olaylarından ve sitem dolu zamanlardan sonra affedebilirsin...veya affetmesen de hep kırgın olduğunu hissettirebilirsin.....eğeeeeeeeeeeeeeer, 2.madedeki gibi cümleler kullanıyorsa beklemeye gerek yok...evlilik bitmiştir....devamı hepinize mutsuzluk verir bitanecim....
benim gönlüm 1.maddeden yana....sanırım 1.madde eşin için de geçerli olacak bitanem...çünkü erkekler hep merak ederler....biz farkederiz veya farketmeyiz...onların gözleri ve aklı daima başka yerlerdedir...içini lütfen ferah tut...eminim en hayırlısı olacaktır canım benim....biraz uzattım lütfen kusura bakma...kısa yazamadım çünkü yazacak o kadar çok şey var ki.....sevgiyle kal canım....yeni gelişmelerden bizi lütfen haberdar et...