Acıyorum ben bu tür erkeklere
Ne kadar zavallılar:1no2:
Kalkmış daha tanımadığı,arayış safasında olduğu meçhul insanlara beni sen çöz demiş
Ya güzel kardeşim,sen önce evdeki hanımına bir çözdür de kendini sokaktakiler dursun.
Bu kadını bu kadar sıkmaya ne hakkın var senin
Kul hakkıysa,işte bu kul hakkı benim için
İsterimki karşılarına öyle biri çıksın,anam ben naptım diye kafalarını şöyle yerden uere vursunlar.
Eeee Allahında sopası yok.
Onun değirmeni yavaş döner ama,ince öğütür.
Sende sıkma canını tatlım,bırak seni beğenmeyenin cehenneme kadar yolu var.
Boşan yada boşanma bir bebeğin varmış,bu konuda sana birşey diyemeyiz
Ama bilki kalmaz yanına,ya bugün ya yarın
Ogün sende 2 çift laf edersin karşısına geçip
Rabbim sana sabır versin canım..unutma 1 kere affedersen ömür boyu güven olmayan bir evliligi sürdürceksin buda sana hergün ızdırap ...İyi düşün derim..
Aben aslında dürüst olayım kendimi;
yaptıklarını öğrendiğim ilk andan itibaren dibi vurdum kendime güçlü olmam gerektiğini söyledim. güçlü kadın oldum hatta çok neşeli göründüm herkes ooo çok keyiflisin dedi. ama ben aslınd aiçimde bittim. çok acı hemde ne acı içim yanıyor ve biliyorum hiç geçmeyecek bu kırgınlığım en doğru olanı yapmaya çalışırken yüreğim kanıyor resmen param parça oldu oğlumun arkasına sığınıp devam etmek için geçerli nedenler bulmaya çalıştım ama kendimden kaçamamki bununla da yaşayamam en az yarayla kurtulayım diyorum ama nasıl her sabah birlikte uyandığın bir sürü hayali birlikte kurduğun 10 senin her anında birlikte gülüp birlikte ağladığın biri sonuçta ve bir gün o olmayacak aynı güne birlikte günaydın diyemeyeceksin el ele yüreyemeyeceksin o kdar çok yaşanmışlık varki ortada duygusal boyutunu geçtim yalnız bir hayat kurucaksın herşeyi tek başına yapıckasın evini değiştireceksin belki yaşadığın yeri ve biliyorumki pişman olacak pişmanlıklarıya uğraşacaksın hep hayatında olucak ama senin olmayacak aynı karelerde bulunamayacaksın allah sabır ve güç versin diyorum. içim çok acıyor hiç birşeye kendimi veremiyorum işime bile ben aslında çokkk kötüyümm allahım diyorum geçsin atlatayım bu günleri yoluma bakayım ama zaman sanırım... kolay olmayacak
umarım oğlunla birlikte çok mutlu olursun.kararın için tebrik ederim.yeni bir hayat için çok cesur davranış.keşke aynı cesareti ben de gösterebilsem.yeni gördüm sayfayı ve yazılanları.benim yaşadıklarımda farklı değil aslında ama ben senin kadar cesur olamadım.
Tebrik ediyorum.Umarım herşey gönlünce olur =)
Cok uzuldum senin ve oglun icin canim..
Son karari sen vericeksin ama yinede son bir $ans ver oglun icin.
Bir daha boyle bir durumla kar$ila$irsan, affetme derim.
Affetmek zor biliyorum ama, yinede dene affetmeyi oglun icin!
Bir daha olursa, kapinin önüne koy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAH yardimcin olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?