Ben de aldatldm..

bakalım yarından sonra gelecek eşim ben ona ima ettim oda anladı bence bakalım neler olacak iizleyip görelim değil mi

valla çok güzel yazmışsın:teytey:

Allah yardımcın olsun yorum yapmıyorum sen herşeyin en iyisini bilirsin önce sakin kafaya düşün derim ama eşinin yanınada bırakma öptüm

Rabbim sana sabır versin canım..unutma 1 kere affedersen ömür boyu güven olmayan bir evliligi sürdürceksin buda sana hergün ızdırap ...ıyi düşün derim..

bence eşinle konuşmadan önce bi süre takip et.msn adresini telefonunu sana karsı hareketlerini..ayrılmak kolay degil.erkeek milleti işte huzurlarını bozmak için adeta savaşıyolar..ne karar verirsen ver senin ve cocugun için hayırlısı olur inş..birde arkadasım şifre kırma nasıl olyo yzabilirmisin bana

Rabbim sana sabır versin canım..unutma 1 kere affedersen ömür boyu güven olmayan bir evliligi sürdürceksin buda sana hergün ızdırap ...İyi düşün derim..

haklısın tamamen katılıyorum aslında kafam da bir çok şey şekillendi. çünkü önce güvendi ama o yoksa artık bir anlamıda yok sadece söyleyeceklerini merak ediyorum yüzünün şeklini ne bileyim yoksa bağışlamak yada affetmek bunlar içimden gelmiyor. aslında çoçuğumu da düşünüyorum evet mutlu bir ailede yaşama hakkı var onunda ama sırf anne baba yan yana olacak diye mutsuz güvensiz bir ortamda yaşatmak haksızlık olur. biz birbirimize dürüst değilken ona dürüstlüğü ilişkimize yalan yer etmişken yalan söylememeyi öğretemeyizki. aslında tek sıkıntım oğlum ona herşeyin en iyisini vermek istiyorum onun için en doğru olanı yapıcam ben kendi saygınlığımı koruduğum sürece oğlumada saygın olmayı gösterebilirim. yani en mantıklı olanı yapmaya çalışacam kızlar

allah kimsenin düzenini bozmasın

ben aslında dürüst olayım kendimi;
yaptıklarını öğrendiğim ilk andan itibaren dibi vurdum kendime güçlü olmam gerektiğini söyledim. güçlü kadın oldum hatta çok neşeli göründüm herkes ooo çok keyiflisin dedi. ama ben aslınd aiçimde bittim. çok acı hemde ne acı içim yanıyor ve biliyorum hiç geçmeyecek bu kırgınlığım en doğru olanı yapmaya çalışırken yüreğim kanıyor resmen param parça oldu oğlumun arkasına sığınıp devam etmek için geçerli nedenler bulmaya çalıştım ama kendimden kaçamamki bununla da yaşayamam en az yarayla kurtulayım diyorum ama nasıl her sabah birlikte uyandığın bir sürü hayali birlikte kurduğun 10 senin her anında birlikte gülüp birlikte ağladığın biri sonuçta ve bir gün o olmayacak aynı güne birlikte günaydın diyemeyeceksin el ele yüreyemeyeceksin o kdar çok yaşanmışlık varki ortada duygusal boyutunu geçtim yalnız bir hayat kurucaksın herşeyi tek başına yapıckasın evini değiştireceksin belki yaşadığın yeri ve biliyorumki pişman olacak pişmanlıklarıya uğraşacaksın hep hayatında olucak ama senin olmayacak aynı karelerde bulunamayacaksın allah sabır ve güç versin diyorum. içim çok acıyor hiç birşeye kendimi veremiyorum işime bile ben aslında çokkk kötüyümm allahım diyorum geçsin atlatayım bu günleri yoluma bakayım ama zaman sanırım... kolay olmayacak

senin hatan yok.huylu huyundan vazgeçmez..çocuugnu düşünüyorsun tamam evde mutsuz isteksiz anne baba ile yaşaması daha mı hoş...mutlu aile tablosu çizmeye ne kadar devam edebilirisn ki..istemedigin kırıldııgn bir adamla aynı evde asla ve asla durmam ben şahsen..onunla konussanda aglayıp sızlanacak affettircek kendını ..ee sonrası çocugumuda alır aileme sıgınırım bir müddet.

bir çocuğun varken,sadece duygularını değil onun gelecek yaşantısını ve duygularını da hesaba katarak karar vermelisin.yapılan şeyin hak götürür tarafı yok.ama ortada anne ve babasıyla yaşama hakkı olan bi çocuk var.o çocuğun anne ve babasıyla geçireceği bi saniyenin bile ona verdiği mutluluğu belki anlayamazsın.
bunu içine atıp hazmetmeye çalışma.al karşına ağzına ne geliyosa say ya da nasıl rahatlıyacaksan bilemiyorum.böyle bişeyi tekrar yapmamasını garanti edemezsin bu doğru,ancak gözünü öyle bi korkut ki,bi daha yapmaya cesaret edemesin.
burada yaşadığım bi olayı yazayım sana;
çocuklarım ve eşimle yemeğe çıktık bi gün.yan masada bi kız çocuğu,babane,dede ve babasıyla oturuyodu.anne ve baba ayrı,çocuk babayı görme gününde.
anne çocuğu verirken,eski kayınvalideyle bi tartışma yaşanmış sanırım.babane oğluna hala gelini kötülüyo,şöyle dedi,şunu yaptı felan diye.çocuğun babası;anne konuyu değiştir diyo ama kadın duramıyo.o ara benim küçük sevimli bişeyler yaptı ve tutup onu öptüm okşadım ve babasıyla konuştum.bak napıyo gibi.
yan masadaki çocuk ağlamaya başladı.kadın sustu ama artık çok geçti.çocuğun babası kalkalım artık dedi ve kalktılar.
hala üzülürüm keşke o kızın yanında çocuğumu sevmeseydim diye.çünki çocuk sürekli bizim masaya bakıyodu.
bu olayı aklımdan silemedim.lütfen bi karar verceksen de önce çocuğunun çıkarları ön planda olsun.onlar bizim herşeyimiz

A

Merhaba,
Eşinizle konuyu konuşmadan önce size benzer bir olayı yaşamış bir kadın olarak bir tavsiyem olacak. Ancak herkez ile bunu paylaşamam. benimle özel bağlantı kurmak isterseniz beklerim. Kendinizi çok üzmeyin. Siz en başta kendinize ve evladınıza lazımsınız.Bunu hiç ama hiç unutmayın. Selamlarımla.

ağlayabilirim inan üzüntüden ya yuh ya yuh yania,küçücük çocuğu varmış yeni evlisiniz niye ya niye anlam veremiyorum bu erkeklere bütün yük bizim sırtımızda biz niye aldatmayı asla düşünmüyoruz ya çok üzüldüm arkadaşım konuş eşinle boşan asla diyemem o vebelin altına girmem konuş kocanla bekli söz verir bidaha yapmaz ne bileyim iyi yönden bakmaya çalışıyorum çocuğun çocuğun çok küçük.

kızlar meraba dün eşimle konuştuk tabii o hiç bişey olmamış gibi davranma kaoyu kaptma ve saptırma yolunu seçti.. bende konuyu toptan kapama ve onu tekmele yolunu seçtim.. hani bekar kadın arıyormuşya kendisini yalana çıkarmak istemediğimi bundan sonra istesede istemesede artık medeni durumu hanesine bekar yazabilecek. ohhhh beee bekar bekar takılsın. hayatta herşeyin bir bedeli olmalı ve artık erkekler bunu anlamalıki ihanetin telafisi yok şimdi bu sürece en kolay şekilde nasıl atlatıcaz ona bakmalı çoçuk içinde en iyisi bu olacak çünkü ben bunu affedip unutamayacaktım. ona baktığımda hep bunu düşünecek ve böylece ev tam bir soğuk savaş alanı olucaktı zaten şu bir hafta inanılmaz soğumuştum. kimse aşktan sevgiden ölmüyor sonuçta ben de atlatırım. hemm benimm erkeğim var zaten minik oğlum unarım herşey onun içinde en olumlu şekliyle sonuçlanır

umarım oğlunla birlikte çok mutlu olursun.kararın için tebrik ederim.yeni bir hayat için çok cesur davranış.keşke aynı cesareti ben de gösterebilsem.yeni gördüm sayfayı ve yazılanları.benim yaşadıklarımda farklı değil aslında ama ben senin kadar cesur olamadım.

hayatta bazen cesur olmak lazım kolay değil allah kimseye yaşatmasın ama herşeyin bedeli var aslında oğlum olmasa bu kadar olgun davranmaz bu kadar sesiz kalmazdım ama biz ömür boyu birbirimizi görecez. bazen sakinlik en iyisi oluyor. sonuçta kendini suçlaması gereken o ben bişey yapmadım. dürüst olmayan yalanı dolanı seçende o . oyüzden hiç öyle bağırıp çağırmadım da sadece affedemeyeceğimi söyledim. herşey zaman zamanla düzelecek benim ruh halimde ama çok yara açtı. iyileşmesi zaman alıcak.

Cok uzuldum senin ve oglun icin canim..

Son karari sen vericeksin ama yinede son bir $ans ver oglun icin.

Bir daha boyle bir durumla kar$ila$irsan, affetme derim.

Affetmek zor biliyorum ama, yinede dene affetmeyi oglun icin!

Bir daha olursa, kapinin önüne koy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLAH yardimcin olsun a.s.

ooof oooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ne yaaa nereye gidiyoruz biz napıyo bu gerizekalı erkekler ya bunlara fırsat veren o kal...lar allahım seni koru yarabbim böyle bi durumu yaşayan insanlarada güç ver o gerizekalılarda köpek olsun karılarının kapısında inim inim inlesinler affet diye vicdan azabından cehennem ateşi düşsün yüreklerine ERKEKLERE RAHAT BATIYO HERŞEY YOLUNA GıRıNCE HAYATTA evlendik çocuk sahibi olduk işimiz iyi sağlığımız yerinde eee böle hayat geçermi adranalin lazım pisliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya afedersin hızımı alamadım babam geldi aklıma özürdilerim tenzi ediyorum kızlar sizleri

artık kararımı verdim ben geri adım atmayacağım. hayatta herşeyin bedeli var. ben aynı şeyleri yapsam o da beni afetmeyecekti güven kayboldumu geri gelmiyor.. hayatta altına imza atacağım tek şey eşimin beni aldatmayacağıydı. ve bunu konuşurduk da hayatta sana yapıcam son şey aldatmak olurdu derdi. demekki sona gelmişiz kendi sözü çünkü eee daha neyi bekleyim demi ama .. tabi kendisi çok kötü şu aralar bedua etmiyorum oğlumun ona ihtiyacı var. allah bildiği gibi yapsın ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…