Ben de aldatldm..

hayır canım hep erkeklere özgü değil...daha fazlası erkeklere özgü....sen yinee de kendi kararınla geleceğini şekillendireceğin için son karar senin olacak elbette...fakat ben kendimi senin yerine koyarak düşündüm ve düşüncelerimi paylaştım....ben olsaydım aynen burada yazdıklarımı yapardım bitanem...en doğru ve mantıklı kararı vermen dileğiyle...sevgiler...

:teselli::teselli:

ahh ahh şu erkekler
ne anlarsınız bu sitelerden
aynı eşyleri bende yaşadım tehditlerim sonucu baya bi düzeldi ama
ben hala tetikte olmaktan herşeyini kurcalamaktan yoruldum ama yılmak yok
son hakkın yoksa beni unut tatlım dedim ve iyi kullanıyor şuan hakkını
bi güzel süründür canım o sitelere girmenin ne olduğunu anlasın

Tek bildğim affetsende affetmesende hiç bişey eskisi gibi olmaz :a015:

erkeklere özgü değil. kadınlar istese yapamaz mı. öyle bir yaparki.
şu var
.biz kadınlar affettikçe,erkekler bunu yapmaya devam edecekler. suç maalesef bizde.
her yapılanı affediyoruz. ve onlarda bunun bilincinde oldukları için bu kadar pervasızca bunu yapabiliyorlar.aldatabiliyorlar.o yüzden bu kadar rahatlar.
bunu kadın yapsa ,erkek asla affetmez.kadınlar da bunun bilincindeler....
bu yüzden de,yapmıyorlar.

Namus sadece kadına özgü bir değer olmamalı, dinde de ahlakta bunu gerektiriyor, ama neden se bunu erkek yapınca affedilebilir oluyor?? Kim koyuyor bu görünmez kuralları ki biz hep mağdur oluyoruz? Şimdi böyle bir şeyi kadın yapsa en ağır kelimelerle haşlanırdı.. Hemen hemen bütün erkekler namuslu (bakire) kadınla evlenmek ister, bu vasfı taşımayan kadınlara kimse saygı duymaz bunu bild,ğimiz için çoğumuz evliliği bekleriz..Duygularımızı bastırırız, biz bunu yaparken erkekler ergenliğe giridğinden itibaren gayet özgür bir hayat sürerler ama sonunda ne olur yine aldatırlar?

bence kouyu önce onunla konuş ve sakın affetme boşanma konusunda bişey diyemeyecem ama 1 kez affedersen sonu gelir cnm..........

Affetmek büyüklüktür diye atasözlerinin dikte edildiği ataerkil bir toplumda büyüdük.
Bu yüzden affettik,ucuz oldu evliliklerimiz,affetmedik dula çıktı adımız
E söyleyin bakalım bu erkekler buldukları açıkları değerlendirecek kadar midesizken (tenzih ettiklerimiz var tabii); biz kadınlar da dul damgası yememek için ya da kendi ayaklarımız üzerinde duramadığımız için affedecek kadar çaresizken:1no2: neden aldatmasınlar ki:a015:

Acıyorum ben bu tür erkeklere
Ne kadar zavallılar:1no2:
Kalkmış daha tanımadığı,arayış safasında olduğu meçhul insanlara beni sen çöz demiş
Ya güzel kardeşim,sen önce evdeki hanımına bir çözdür de kendini sokaktakiler dursun.
Bu kadını bu kadar sıkmaya ne hakkın var senin
Kul hakkıysa,işte bu kul hakkı benim için
İsterimki karşılarına öyle biri çıksın,anam ben naptım diye kafalarını şöyle yerden uere vursunlar.
Eeee Allahında sopası yok.
Onun değirmeni yavaş döner ama,ince öğütür.
Sende sıkma canını tatlım,bırak seni beğenmeyenin cehenneme kadar yolu var.
Boşan yada boşanma bir bebeğin varmış,bu konuda sana birşey diyemeyiz
Ama bilki kalmaz yanına,ya bugün ya yarın
Ogün sende 2 çift laf edersin karşısına geçip

Aldatılmak, sanalda da olsa gerçektede olsa asla affedilmemeli. Onurlu bir kadın bir erkek tarafından aptal yerine konmayı içine sindirmemeli ve cezasını vermelidir.
Arkadaşım gerçekten çok çok üzüldüm. Yani diyecek söz çok ama burada söylenmiyor malesef. Aklı başında birine benziyorsun, ben doğru yolu bulacağından eminim. Allah kolaylık versin sana.

kadinlar affettikce erkekler aldatmaya devam edecekler..
neden gidecek yerimiz yok
neden cocugum var cok kucuk babasina duskun vs vs
o senin cocugunsa onunda cocugu
seni inkar etmis profilinde bekar yazmis cocugunuda inkar etmis..
Bosan diyemem ama kolayda affetme

ben olsam amacini anlamak icin kendime profil yaparim o sitelerde konusurum
bulusma talebine ne diyecek

4 yıllık evlilik daha 11 aylık bir bebiş...yazık çok yazık..tabikide aldatmanın sanalı gerçeği yok aldatma aldatmadır ve af edilmemelidir diye düşünüyorum..çok zor bi durum ALLAH sabırlar versin kolaylıklar versin...

evlenen cogu erkek böyle yaa iyileride vardır ama ne biliyim burda okuduklarım cogu aynı şeyi yasıyoo..bence kaybetme duygusunu kaybediyo erkekler..nasılsa evlendim diye düşünüyorlar herhalde..yeni macera arıyorlar..bence o duyguyu kaybetmemek lazım..bunu ona tatdır derim....

bence konussan da sucunu kabul etmez hangisi eder ki??
neden evli ve cocuklu bir erkek baska kadinlara bakar anlamiyorum ya ??
nasilsa evde birtane garanti diyorlar disarda heycan ariyorlarrrr...
Allah akil fikir versin ..

aldatmasada sanırım kafaya koymus. zihninde aldatmıs. ne demek bekarmıssss.
Aldatma derecesi diye bişi varda benmi bilmiyorum. yatak sorası aldatma yatak öncesi aldatma. muhabetli aldatma. sanal da reelde aldatma felan.
yok canım zihinden geçirmek bile bir ceşit ihanettir.
ya bendemi aldatılıyorum kızlar??
şifreler felan değişti biranda. askım balımız ama ne biliim bi dönem soguktuta benim kusum.
acep kanatlanmayamı basladı?? du bakalım bi konu aciim bende az daha gözlemleyip

insanı içten içe kemirir bu düşünceler..
başka birine dokundumu? beraber oldu?
neden gerek duydu?
ben neyi eksik yaptım,neden yetemedim ona diye suçu kendinde aramalar,içinde onu aklamaya çalışmalar...
ama erkeğin nasıl bi nedeni vardırki??
kendini boşa tüketme konuş ve için bu durumu sindiremiyosa,imkanların elverişliysede kendindense bu evliliği bitir cnm

tabiki bir çok şey değerini ve anlamını yitirdi artık sonuçta saygınlığını kaybetti nazarımda yalan riya soktu hayatımıza yada hep vardı ben yeni gördüm.. sanal yada gerçek yani çok da önemli değil gerçeği tenin tene değmesimi aynı şey burda olmadığı için telefonda ima ettim ama hiç oralı olmadı yani onun için değişen bişey yok herşey aynı ama bende çok şey değişti şu bir kaç günde evlilik; iki insanın ortak bir hayat kurup birlikte yaşaması başlı başına bir güç emek istiyor ve sevgi aşk bunlardan ötesi en önemli güven duymak. ya düşününsene acaba nerde napıyor biriyle mi birlikte zaten bunun takibini yapmak çok zor ve yıpratıcı. hayat böyle geçer mi. yada bu kendine karşı yalandır kendini kandırmak değil mi. güvenmeyeceksin ama aynı yatakta rahat mı uyuyacaksın ben bunu yapamam. evet ekonomik ablamda bağımlılığımda yok amann bilemiyorum işte

aldatılan kadınlar, çocukları düşünerek boşanmayı pek düşünemiyor, ama erkekler aldatırken çocukları akıllarına geliyor mu acaba?

ben senin yerinde olsam akşam eşimin eve gelmesini beklerdim
gelince hiç bişey olmamış gibi
hayatım yaa ne diyorum biliyormusun
bende senin gibi bi arkadaşlık sitesine üye olayım diyorum
şöyle güzel bi resmimi koyup altınada bekar yazarımm
bide merak uyandırmak için BENİ SEN ÇÖZZ... diye yazıyım diyorum ne dersinn !!! :1closedeyes:
de bakalımm sonrada eşinin suratına bak
şanslar eşit olsun barii dee
bak bakalım suratı bu hali alıyormuu :1shok:

allah yardımcı olsun ne olursa olsun şelki reel sanal sonucu aynı arkadaşım......öncelikle konuş bakılm içini yeme....ama bundan sonra devam edersen ne olurki tekrar güvenebilrmisin herzaman bi şüphe soru işareti olcak kafanda sağlıklı düşün canm bu sorunu ancak eşinle haallrdersin

tuttum bu fikiri...bencede böyle yap..sonra onun işin içinden sıyrılmak için söylediği yalanları dinle dinle dinle...sonrada aklına yatan neyse onu yap...hayat senin dimi..biz ne desek boş..belki affedersin bizde burda yırtındığımızla kalırız..çoğunda böyle oldu çünkü...
ama frezyanın yazdıkları güzel..uygulamak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…