• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de anne olmak istiyorum...

Benimde çikolata kistim vardı. 7 aylık evliydim öğrendiğimde. Biri 7 küsür diğeri 8 küsürdü. Önce ilaç iğne tedavisi oldum hamilelik için, sonra aşılama yapıldı. Enson ameliyat oldum. 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ve kistim tekrarlamadı. Bende konyadayım doktorun kimdi?
Selçuk tıptaki arzu hanım inşallah ben de anne olabilirim

Selçuk tıptaki arzu hanım inşallah ben de anne olabilirim
İnşallah.. bi kere yaşın daha küçük ki bu bir avantaj. Benim dr.um ali acardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben nerdeyse konyadaki çoğu dr.u gezmiştim. Hemen moralini bozup karamsar olma. Kafaya takmamak çok çok büyük bir etken.

İnşallah.. bi kere yaşın daha küçük ki bu bir avantaj. Benim dr.um ali acardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben nerdeyse konyadaki çoğu dr.u gezmiştim. Hemen moralini bozup karamsar olma. Kafaya takmamak çok çok büyük bir etken.
Pkei arzu hanıma da gittiniz mi izlenimleriniz nasik

Peki bisey soracağım size okulu dondurmak için sebebe ihtiyacımız var mı
var. geçen sene öğrenci işlerine bir hanımefendi gelip dondurmak istediğini söylemişti. sebep olarak da küçük bebeğinin olduğunu ve devam edemeyeceğini belirtmişti
kabul etmediler. çok ciddi bir sebep olmadığı sürece kayıt dondurmuyoruz dediler

ama dondurmasanız da dönem tekrarı yaparsınız ne olacak ki, bir farkı var mı?

Pkei arzu hanıma da gittiniz mi izlenimleriniz nasik
Arzu hanımı bilmiyorum ama ben 2010-2011 de gittim hep farklı doktorlara. Sonra nil hanım ali acara yönlendirmişti kistlerimin büyük olduğunu ve başkasının ameliyatına güvenmemem gerektiğini söyşemişti.

Herkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz
Bi kaç farklı doktorla daha goruş derim, Rabbimin dediği olur tabi ama bence daha yasin küçük kendini üzme bu kadar içten annelik hisseden birinin kucagi boş kalmaz inşallah bol bol dua et ve uzman doktorlara goruş derim inşallah uzuldugun yere uğratmaz rabbim

Bende 20 yaşındayım üç aylık bir bebeğim var hiç düşünme yeter miyim bakabilir miyim diye ben hastaneden eve geldiğimden beri yalnız bakıyorum bebeğime...Yetersin evelallah ;) okulu dondur bebek büyük bir nimet okul her zaman olur

Bence doktorlara görüş.. mümkünse tüp bebekle ikiz sahibi ol. . Okul çok önemli ama geri dönüşü var. Bak ben 2 çocuktan sonra şimdi aöf e yazıldım. Ama çocuğun dönüşü yok. Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın..

Okulu tamamlarsın bebek biraz büyüdükten sonra , bence hemen korunmayı bırak..

Bence ankara-konya yakin, hizli trenle gunu birlik bile gidip iyi bir doktora gorunebilirsin.
Şuan zaten 2. Sinifmişsin. Sana tavsiyem 2. Donemde üstten ders al.
Yaz okulu varsa ordan da üstten ders al ve 3. Sinifta da asılarak okulu erken bitir.
Böylece tüm hedeflerine ulaşirsin.
Buarada ing ogretmeniyim, uni.de ustten cok ders aldim. Herkes alttan alirdi ben ustten alirdim :-)

Herkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz

Canim 1. sien kotu ihtimal yumurtaliklarindsn yumurta toplatip dondur bankaya attir ilerde kullanirsin.bunu cok yapan var yurt disinda ozellile.2. si bi doktorun lafiylada buladar yikilma bulundugun ildeki falultede bi profosorede gozuk

Şansın zamanla daha da azalacak, ben olsam bi an önce çocuk yapardım, okulu dondurma şansın var nasıl olsa

Back
X