- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ben de eskiden böyle değildim har vurup harman savururdum maaşımı ek dersimi yetiremez babacığımdan para ister faturalarımı da ona ödetirdim.(Çok fena bir çocukmuşum şimdi yazarken fark ettim.) Bu son 1 senedir her şey çok pahalandığı için emeğime acıdığımdan pinti biri oldum.Uyduruk uyduruk kıyafetlere kalitesiz eşyalara bir sürü para vermeye gıcık oluyorum.Milletin uyduruk diye beğenmediği kahveye biz 15 lira veriyoruz.Ben bu olaya kıl oluyorum.öğretmenler de vardır o birazz annemden bilirim ben ona çekmemişim ama ondan da 2 yakam bir araya gelmiyorr
Her türlü görüşe saygım sonsuz..kim istemez ülkesinde insanlar refah içinde her istediğini alsın.. hatta dünyada insanlar rahat konforlu yaşasın.
Herkes ister...evt herşey çok pahalı bu asla inkar edilemez...herkes parasına göre harcar..bu herkesin en doğal hakkı.. ya ben 40 li yaşlarda biri olarak çocukluğum aklıma geliyor .bir simiti öğretmen bir ailenin çocuğu olarak her zaman alamazken ..Ankarada hangi avmye gitsem istinasız yemek bölümü dolu...ya ben yanlış görüyorum.. dışarda yemek olayı bir ülkenin geri kalmisligiysa valla çok geriyiz.. ayrıca lisede en külüstür dahi diye bileceğim tek bir öğretmenimizin arabası yoktu...insanlar niye bu kadar şikayetçi değildi..hiç kimse arabam yok demiyordu..şimdi iki arabamız var benzin çok pahalı.. birini kullanamiyacaz diye şikayet ediyor...yollarda 10 milyarlık 20 milyarlık araba dansa valla lüks arabalar gözüme çarpıyor...park yeri deseniz kavgayla.....ben şunu istiyorum asgari ücretlilere otobüsler metrolar bedava olsun..yemek ücretsiz olsun..tatil yerleri indirimli olsun..bir onların sesi çıkmıyor bu ülkede..daha çok şükrediyorlar...
kahveye yazık evet ben çok içerim ama evde yaaprım dışardada yanımda taşırım 3 lüsünü arkadaşa gıderkende sıcak su bulur içerim .15 tl ye ındırımden 3 tane yuz maskesi eder 2 şerden 6 kez kullanırsın misssBen de eskiden böyle değildim har vurup harman savururdum maaşımı ek dersimi yetiremez babacığımdan para ister faturalarımı da ona ödetirdim.(Çok fena bir çocukmuşum şimdi yazarken fark ettim.) Bu son 1 senedir her şey çok pahalandığı için emeğime acıdığımdan pinti biri oldum.Uyduruk uyduruk kıyafetlere kalitesiz eşyalara bir sürü para vermeye gıcık oluyorum.Milletin uyduruk diye beğenmediği kahveye biz 15 lira veriyoruz.Ben bu olaya kıl oluyorum.
Evet yani karton bardakta uyduruk 3 dkda buz gibi olan şu zincir kahveciden bahsediyorum.Kendim evde demliyorum kahvemi.Böylesi daha iyi geliyor artık bana.kahveye yazık evet ben çok içerim ama evde yaaprım dışardada yanımda taşırım 3 lüsünü arkadaşa gıderkende sıcak su bulur içerim .15 tl ye ındırımden 3 tane yuz maskesi eder 2 şerden 6 kez kullanırsın misss
Şükretmesinler efendimHer türlü görüşe saygım sonsuz..kim istemez ülkesinde insanlar refah içinde her istediğini alsın.. hatta dünyada insanlar rahat konforlu yaşasın.
Herkes ister...evt herşey çok pahalı bu asla inkar edilemez...herkes parasına göre harcar..bu herkesin en doğal hakkı.. ya ben 40 li yaşlarda biri olarak çocukluğum aklıma geliyor .bir simiti öğretmen bir ailenin çocuğu olarak her zaman alamazken ..Ankarada hangi avmye gitsem istinasız yemek bölümü dolu...ya ben yanlış görüyorum.. dışarda yemek olayı bir ülkenin geri kalmisligiysa valla çok geriyiz.. ayrıca lisede en külüstür dahi diye bileceğim tek bir öğretmenimizin arabası yoktu...insanlar niye bu kadar şikayetçi değildi..hiç kimse arabam yok demiyordu..şimdi iki arabamız var benzin çok pahalı.. birini kullanamiyacaz diye şikayet ediyor...yollarda 10 milyarlık 20 milyarlık araba dansa valla lüks arabalar gözüme çarpıyor...park yeri deseniz kavgayla.....ben şunu istiyorum asgari ücretlilere otobüsler metrolar bedava olsun..yemek ücretsiz olsun..tatil yerleri indirimli olsun..bir onların sesi çıkmıyor bu ülkede..daha çok şükrediyorlar...
selam kızlar.Bu aralar stresliyim neden derseniz eskisi gibi harcama yapmak istiyorum kendime giyim kuaför dışarda yemek sinema konser tatil arabayla uzun yol gezme vs.ama yapamaz oldum.alıştığım konforu sürdüremez oldum.parfümün ucuzunu aldım kıyafet azalttım yemek yeme sıklığını azatttım.şehir içi uzun yolda arabam yerine toplu taşıma tercih edeyim dedim yohhhh gene yetmedii son aylarda.Özledim şehir dışına çıkmayı yurtdışını geçç eşyamı değiştireyim dedim beğendiğim koltuk orta halli yarım araba parasıkendimden kısmaya alışamadımmm .kuaföre keyfe gidip saç yaptırmayı özledim yavv .sizler nnasıl durumdasınız.kadınız hepimiz gezmeyi yemeyi içmeyi bakımı seviyoruz sonuçta.
Çıkmadığına emin misiniz? Haberiniz yok galiba artık onlar nefes almıyor ki !Her türlü görüşe saygım sonsuz..kim istemez ülkesinde insanlar refah içinde her istediğini alsın.. hatta dünyada insanlar rahat konforlu yaşasın.
orası piyasa yeri zaten o yaşları geçtim ben .kızıma mönü alırken malum hamburgercilerden birinden ekletiyorum bir sütlü kahve içiyorum ucuzaEvet yani karton bardakta uyduruk 3 dkda buz gibi olan şu zincir kahveciden bahsediyorum.Kendim evde demliyorum kahvemi.Böylesi daha iyi geliyor artık bana.
cıkkkşeyma subaşı dan bahsedildi mi şimdiye kadar merak ettim? ekonominin kötülüğünden konuşulup da ondan bahsedilmeyen bi yere rastlamadım
yarın avm deyiz hatta haftanın bir günü mutlaka ordayız ankara da kış günü gidilebilecek en ucuz mekanlar onlar çünkü.not:valla zengin değilimŞükretmesinler efendim
Açlık sınırının altında yaşayıp Şükretmesinler
Şükrede Şükrede bu hale geldik
Eski zamanlarda benimde annem babam soğanı patatesi kuru fasülye yi çuvalla alıyordu
Serin bir yere koyup ay boyunca onları yiyorduk şimdi taneyle alıyoruz onu niye karşılaştırmıyoruz
Yada bir madeni parayla yani şimdinin 500 kuruşuyla okul kantininden simit +ayran almamızı niye konuşmuyoruz
Şimdi çocuklara günlük 10 lira harçlık yetmiyor çünkü okul kantini 6 liraya hamburger 3 liraya 1.5 liraya ayran veriyor
Şu avmde yemek yiyen insanları bir rahat bırakmadınız ne yapsınlar insanlar ekonominin kötü olduğunun anlaşılması için dışarıda mı çıkmasınlar
Bana da gönderirseniz sevinirim.Bayanlar Cinema bileti için kullandığım iki uygulama var buradan reklam olur diye yazamıyorum hatta konu sahibine bile özelden mesaj olarak gönderdim istiyen olursa size de özel mesajdan gönderebilirim.hayirli geceler
ön sıralardayızz geçç arkayaaaaUmudum sayısal Loto.. o kıvamdayız ailecek
Sanki eskinin ucuzcu esnafı kaldı ortada geçen bir ayakkabımı yaptırmaya kalktım 20 lira istedi adam altını yapıştırmayayarın avm deyiz hatta haftanın bir günü mutlaka ordayız ankara da kış günü gidilebilecek en ucuz mekanlar onlar çünkü.not:valla zengin değilim
avm de fiyatlar belli neye gücün yeterse onu satın alırsın ya da yersin .sadece patates alıp paylaşan gençler görüyorum bazen mağazaları gezmek te bedava alma zorunluluğu yok.sosyete pazar da bile tezgaha yanaşsan hemen atlıyor satıcııı.Sanki eskinin ucuzcu esnafı kaldı ortada geçen bir ayakkabımı yaptırmaya kalktım 20 lira istedi adam altını yapıştırmaya
Eskiden çarşı avmden pazar marketten ucuza gelirdi şimdi aynı fiyatlar
Bari avmye gidelim oluyor
Milletin burun kıvırdığı patlıcana raf yasağı gelmiş zengin yemeği olmuş hala ekonominin kötü olduğunu millete anlatmaya çalışıyoruz
Vallahi kadınlarda zam yapti bu sartlarda ben almiyorum kendim yapiyorum zaten guzelde yapamıyorlar
Sariya yaptirmaya kalksan simdi 500 lira para alirlar uf ya hersey zamlandi nemlendiricim falan bitmek uzere sancilanmaya basladim bende bide bi tesaduftur ki hepsi ayni zamanda bitiyor kozmetiklerin esim isyanda sinirlerimi bozuyor o da bazen
yakınlarla arkadaşlarla ortak buyuk bir arsa aldık 1.5 yıldır mutahit bulamadık ortak daire yapacak hepsi batmış yahuu.prefabrik yapıp oturacağım en sonunda semti güzel diye
O biraz zor kuzum..ön sıralardayızz geçç arkayaaaa
Belliydi emlak sektörünün bir şekil patlayacağıVerin bir ustaya, yapsın projesiz, ruhsatsız, iskânsız. Nasılsa bir daha yaparlar imar barışını
Müteahhitlerin kendine hayrı yok şu an. Bir kısmı bu dönemde inşaata bulaşmak istemiyor, bir kısmı battı, bazıları intihar etti. Durumlar fena yani.
Bu zamanda ev geçindiriyor olsam kafayı yerdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?