ben de artık yettiremiyorumm

öğretmenler de vardır o birazz annemden bilirim ben ona çekmemişim ama ondan da 2 yakam bir araya gelmiyorr
Ben de eskiden böyle değildim har vurup harman savururdum maaşımı ek dersimi yetiremez babacığımdan para ister faturalarımı da ona ödetirdim.(Çok fena bir çocukmuşum şimdi yazarken fark ettim.) Bu son 1 senedir her şey çok pahalandığı için emeğime acıdığımdan pinti biri oldum.Uyduruk uyduruk kıyafetlere kalitesiz eşyalara bir sürü para vermeye gıcık oluyorum.Milletin uyduruk diye beğenmediği kahveye biz 15 lira veriyoruz.Ben bu olaya kıl oluyorum.

O avmdeki kisiler durumi iyi olanlar olabilir.
Ya da ayda yilda bir gidiyorlardir da insan nereden bilecek tanimadigi insanlarin ne siklikla yemek yedigini..
Ayrica haberlerde elli liraya adam oldurenler var gecen bir soygunda adam olduruldu..
Maddi durumu cok iyi olan da var cok kotu olan da..
Yirmi kisilik bir isci alimina on bin kisi basvuru yapmis icinde universite mezunlari var onlari elemisler..

kahveye yazık evet ben çok içerim ama evde yaaprım dışardada yanımda taşırım 3 lüsünü arkadaşa gıderkende sıcak su bulur içerim .15 tl ye ındırımden 3 tane yuz maskesi eder 2 şerden 6 kez kullanırsın misss

Evet yani karton bardakta uyduruk 3 dkda buz gibi olan şu zincir kahveciden bahsediyorum.Kendim evde demliyorum kahvemi.Böylesi daha iyi geliyor artık bana.

Şükretmesinler efendim
Açlık sınırının altında yaşayıp Şükretmesinler
Şükrede Şükrede bu hale geldik

Eski zamanlarda benimde annem babam soğanı patatesi kuru fasülyeyi çuvalla alıyordu
Serin bir yere koyup ay boyunca onları yiyorduk şimdi taneyle alıyoruz onu niye karşılaştırmıyoruz
Yada bir madeni parayla yani şimdinin 500 kuruşuyla okul kantininden simit +ayran almamızı niye konuşmuyoruz
Şimdi çocuklara günlük 10 lira harçlık yetmiyor çünkü okul kantini 6 liraya hamburger 1.5 liraya ayran veriyor

Şu avmde yemek yiyen insanları bir rahat bırakmadınız ne yapsınlar insanlar ekonominin kötü olduğunun anlaşılması için dışarıda mı çıkmasınlar

Son düzenleme:

şeyma subaşı dan bahsedildi mi şimdiye kadar merak ettim? ekonominin kötülüğünden konuşulup da ondan bahsedilmeyen bi yere rastlamadım

Çıkmadığına emin misiniz? Haberiniz yok galiba artık onlar nefes almıyor ki !

Evet yani karton bardakta uyduruk 3 dkda buz gibi olan şu zincir kahveciden bahsediyorum.Kendim evde demliyorum kahvemi.Böylesi daha iyi geliyor artık bana.
orası piyasa yeri zaten o yaşları geçtim ben .kızıma mönü alırken malum hamburgercilerden birinden ekletiyorum bir sütlü kahve içiyorum ucuza

Bayanlar Cinema bileti için kullandığım iki uygulama var buradan reklam olur diye yazamıyorum hatta konu sahibine bile özelden mesaj olarak gönderdim istiyen olursa size de özel mesajdan gönderebilirim.hayirli geceler

yarın avm deyiz hatta haftanın bir günü mutlaka ordayız ankara da kış günü gidilebilecek en ucuz mekanlar onlar çünkü.not:valla zengin değilim

Bayanlar Cinema bileti için kullandığım iki uygulama var buradan reklam olur diye yazamıyorum hatta konu sahibine bile özelden mesaj olarak gönderdim istiyen olursa size de özel mesajdan gönderebilirim.hayirli geceler
Bana da gönderirseniz sevinirim.

yarın avm deyiz hatta haftanın bir günü mutlaka ordayız ankara da kış günü gidilebilecek en ucuz mekanlar onlar çünkü.not:valla zengin değilim
Sanki eskinin ucuzcu esnafı kaldı ortada geçen bir ayakkabımı yaptırmaya kalktım 20 lira istedi adam altını yapıştırmaya
Eskiden çarşı avmden pazar marketten ucuza gelirdi şimdi aynı fiyatlar
Bari avmye gidelim oluyor

Milletin burun kıvırdığı patlıcana raf yasağı gelmiş zengin yemeği olmuş hala ekonominin kötü olduğunu anlatmaya çalışıyoruz

avm de fiyatlar belli neye gücün yeterse onu satın alırsın ya da yersin .sadece patates alıp paylaşan gençler görüyorum bazen mağazaları gezmek te bedava alma zorunluluğu yok.sosyete pazar da bile tezgaha yanaşsan hemen atlıyor satıcııı.

canım ben hep organik kozmetik kullanıyordum aylık epey para veriyordum şimdi araştıra ede daha uygunlarını buldum eskiden amma para veriyormuşum şimdi anladım:)

yakınlarla arkadaşlarla ortak buyuk bir arsa aldık 1.5 yıldır mutahit bulamadık ortak daire yapacak hepsi batmış yahuu.prefabrik yapıp oturacağım en sonunda semti güzel diye

Verin bir ustaya, yapsın projesiz, ruhsatsız, iskânsız. Nasılsa bir daha yaparlar imar barışını

Müteahhitlerin kendine hayrı yok şu an. Bir kısmı bu dönemde inşaata bulaşmak istemiyor, bir kısmı battı, bazıları intihar etti. Durumlar fena yani.
Bu zamanda ev geçindiriyor olsam kafayı yerdim kesin.

ön sıralardayızz geçç arkayaaaa
O biraz zor kuzum..
Herr hafta oynarım
Süper toto da güzel beğendim
O değilde eşime çok üzülüyorum adam takım tutmaz maç özeti izlediği görmedim iddia almış garibim
Baktı olmuyor basketbol sayısı tutturmaya faln çalışıyor ahhh ahh.

Belliydi emlak sektörünün bir şekil patlayacağı
Ama hala fiyatlar zirve nasıl iş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…