- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
biz oraları da terk edeli 1 yıl oldu kuzummm.avm de yıyoruz artık bahşiş te yok hem missss.köfteci yu..f favorimiz oldu artıkÇayyolundakine gidiyorum sıklıkla da fiyatlar makuldu, oradaki mi uçuk?
Gerçi makul dediğim de her zaman gittiğimiz bigs chef, timbo, newcastle falan.
Yoksa yine uçuk tabi de, bölgede ucuzu yok biz ne yapalım.
O malum markadan termos koleksiyonu yapıyordum. Eylül gibi 60-90 tl arasında aldığım termoslar 124 tl olmuş. Onları da alamam artık.Ooo ben termosta filtre kahveye geçeli çok oldu.
Eşim bayılır orayabiz oraları da terk edeli 1 yıl oldu kuzummm.avm de yıyoruz artık bahşiş te yok hem missss.köfteci yu..f favorimiz oldu artık
Çayyolu çukurambar incek yolunu bile unuttum hala o cafelere giden varmı acaba diye düşünüyorum arada :)biz oraları da terk edeli 1 yıl oldu kuzummm.avm de yıyoruz artık bahşiş te yok hem missss.köfteci yu..f favorimiz oldu artık
iyi bir konuya değinmişsiniz ben mesela kendi arabamı sadece market doktor kızın okulu yakın arkadaşa gitmek te kullanıyorum.o tür yerlere eşimin aracını tercih ederim.benim ki ortalama bir araç ama oralarda utanıyor kuzummm yanına parkeden lerden .vale bile begenmıyor yavv.Çayyolu çukurambar incek yolunu bile unuttum hala o cafelere giden varmı acaba diye düşünüyorum arada :)
Lüks arabamı kaybedince otobüsle de gidilmez ki oralara otobüs geçiyomu oralardan onu bile bilmiyom
Tıklım tıklım valla her yer.Çayyolu çukurambar incek yolunu bile unuttum hala o cafelere giden varmı acaba diye düşünüyorum arada :)
Lüks arabamı kaybedince otobüsle de gidilmez ki oralara otobüs geçiyomu oralardan onu bile bilmiyom
o konuda bilgim çokta yazmayacağımmTıklım tıklım valla her yer.
Otıracak yer yok.
Hadi buralar neyse de maidan, next level cafeleri de tıklım tıklım.
Gerçekten ne zenginler varmış da bizim haberimiz yokmul Ankara’da.
Bir de memur şehri derler, memurlar pazar market yolunu unuttu.
Bu çağda hala 1950 ler 1970 lerce ki kuyrukları örnek gösterirler. .ne kadarda tatmin olamayan bir milletiz yahu yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda duble yollar köprüler hastahaneler emrinize amade dünyaya kafa tutan bir liderimiz var
çok güçlü bir ordumuz var
sağlam dostlarımız var milyonluk hediyeler veren
daha önce hastane tüp şeker yağ kuyruklarını ne çabuk unuttunuz
nankörsünüz işte
dün biri bana bunları dedi
sadece ağzım açık dinledim
bu verileri kendime saklamak istemem sende dinle ceycey:)))
Olmazmı canımTıklım tıklım valla her yer.
Otıracak yer yok.
Hadi buralar neyse de maidan, next level cafeleri de tıklım tıklım.
Gerçekten ne zenginler varmış da bizim haberimiz yokmul Ankara’da.
Bir de memur şehri derler, memurlar pazar market yolunu unuttu.
Ben de çok severdim patates salatasını, yeşil salatalarıma da koyardım ama çok uzun zamandır alamıyorum hiç. Geçenlerde canım bu kış mevsiminde karnabahar çekti. Dedim alacağım bakmayayım fiyatına. Manavdan küçük karnabahar aldım 1 kilo civarında 9 lira ödedim. Ondan bir hafta sonra dedim karnabahar bu kadar pahalıysa brokoli alayım bari bu sefer brokoli 14 lira olmuş karnabahar 6ya inmiş. 1 küçük havuç 1 küçük soğan aldım hasta oldum çorba yapayım diye birer lira verdim çıktım. Ne yapacağımı şaşırdım valla.14 liraydı bugün almadım alamadımmm üüüü .patates salatası bile lüks oldu bana .
İnanılır gibi değil insanlar...Bu çağda hala 1950 ler 1970 lerce ki kuyrukları örnek gösterirler. .
Sağlığı da para ile alırsın. "Her şeyin başı sağlık" diyorlar ya, hayır anam, bu devirde her şeyin başı para. Paran yoksa ölürsün; paran varsa bakılırsın. Hülya Koçyiğit idi sanırım akciğer kanseri olan, kadın tedavi oldu geldi yurtdışında. Hadi bakalım, anlat diğer akciğer kanseri olan hastalara şükrü, anlat bakalım paranın hiçbir şey olduğunu da inandır. Tedavi bile olamıyorsun, paran yoksa bir hiçsin ve ölüp gitmen kimsenin umurunda olmaz. Dünyanın en zengin herifi 6 kere kalp nakli olabilirken, sen aylar ve senelerce ölümün sınırında sana uyacak kalbi bekleyebiliyorsan, bu dünyada bazı şeylerin şükür ile işlemediğine çoktan gözünü açmış olman gerekiyordur.
Siyasiler, canları eğer istiyorsa ve ne kadar merhametli olduklarını seçmenlerine gösterme gereği duyuyorsa ancak seni o zaman kale alır mesela. Yoksa yazdığın mektuplar da kimsenin umurunda olmaz.
Ama dokunma uyandırma, şükür uykusu tatlı. Sayelerinde biz de battık zaten.
Değil mi? O hale geldik. Her şeye şükür. Oh "Beterin beteri var şükür; öbürünün çocuğu yırtık ayakkabı ile okula gidiyor bizim çocuğun kabanı bilem var şükür, öbürünün evine bayat ekmek giriyor, en azından bizim ekmeğimiz taze şükür" şükür ve sabır türküsü ile ömrü harcatıyorlar. Ama kimse ejder meyveli smootileri sormuyor :) Neyse banlanırım ben. Kafam da olmuş bemelyon. :))
Ben esnaf kısmına hakimim eşim ve çevresi dolayısıyla.Olmazmı canım
Parasıyla iş yapan ticaret erbabı çok kazandı bu dönemde
Bizim gibi üretici olup ithalat ihracat yapan malıyla üreterek para kazananda sıfırı tüketti fabrikalara kilit vurdu
evime yakın markette karnabahar 2 haftadır kilosu 6.90 dı ben çok severim kızartmasını .bugün 5 tl den aldım ucuz diye sevindim ya.1 kılosu yetmıyor zaten yarısı çöp en az 2 kılo alıyorum.brokoli hiç almadım bu kış valla.buzluğum kat kat yazdan sebze dolu altın değerindeler artık onlarBen de çok severdim patates salatasını, yeşil salatalarıma da koyardım ama çok uzun zamandır alamıyorum hiç. Geçenlerde canım bu kış mevsiminde karnabahar çekti. Dedim alacağım bakmayayım fiyatına. Manavdan küçük karnabahar aldım 1 kilo civarında 9 lira ödedim. Ondan bir hafta sonra dedim karnabahar bu kadar pahalıysa brokoli alayım bari bu sefer brokoli 14 lira olmuş karnabahar 6ya inmiş. 1 küçük havuç 1 küçük soğan aldım hasta oldum çorba yapayım diye birer lira verdim çıktım. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
keşke ben de yapabilsemBizde de drumlar vahim :) Sirf az harcayalim elimizde paramiz olsun diye gune girdik kari koca :) Adamlar aralarinda bin liraya biz kadinlar da 15 gunde bir 200 lirasina girdik :) ha noldu ikimize de kurada ilk aylar cikti o parayi da yedik :) kredi karti borcumuzu kapattik 15bin kadar vardiKredi kartlarini kapattirdik asla kullanmamak uzere yemin ettik Bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?