ben de artık yettiremiyorumm

2 arabaya 1 takım kış lastiği alabildik bu sene kar yağınca araba kapmaca oynuyoruz kısa çöpü çeken ev de kalıyor o günnn
Sizde gene iyi iki araba.
Biz birini satmak gafletinde bulunduk 3 5 bin kazanacağız diye, 1 sene oldu yenisini alamıyoruz.
O kısa çöp hep benim, evde kös kös çakılan ben oluyorum.
Ama çıksam da zaten harcayacak param olmadığından carlamıyorum.
Geçen alışverişe gitme gafletinde bulundum, çocuklara aldığım 3 lü bodyler 22 tl iken olmuş 65 tl.
Gözlerim fışkırıp fiyat etiketine yapıştı.
Atlet yahu bu, içlik yerine giydirdiğimiz body.
Her şey 3 katı pahalanıp aynı gelirle(düşmediyse şükür kaynağı) nasıl yaşamamızı bekliyorlar?
Ölmeyecek kadar zaruri ihtiyaçlarımızı karşılayıp, nefes alıp, durmadan çalışarak bir yaşm mücadelesi topluma mal edilen.

bizim gelirimizin yarısı kira .biri devretmeye çalışıyor diğeri sallantı da .asıl boş kalırsa seyreyle eğlenceyi sıkıntıyıı .yeni favori türkümüzz:yiğitt muhtaçç olmuşş kuru soğanaaa teyy teyyy

Yaaa çok tatlısınızzz yeminlerrr edillldiii:)))

Yazın 6.5 liraya aldığım deodorantı bugün 19 liraya aldım der susarım.
Cidden ya her biri ayrı şokta
Güzellik bakım ve kırtasiye rekor üstüne rekor kırmış
Eskiden oje 1 lira muhabbeti vardı
Hatta enflasyonu ojeden hesaplarlardı bunun şakası falan yapılırdı
şimdi oje 6 lira en ucuzları

Kapitalizmi dibine kadar yaşıyoruz ama bizim ülkede Amerika gibi fırsatlar ülkesi değil fakirin harika bir proje fikri olup onu satamıyor bile

Kahveyi yapıp termosa koyuyorum öyle içiyorum okulda vs.de.Bu darboğaz içimdeki pintiyi açığa çıkardı.Pintilik kalp ben.

keçeli kalemle boyarızzz

Kahveyi yapıp termosa koyuyorum öyle içiyorum okulda vs.de.Bu darboğaz içimdeki pintiyi açığa çıkardı.Pintilik kalp ben.
Sağlıklı besleniyorum ayağına kavanozlara yulaf meyve vs koyacağım, sandviç yapacağım. Hem belki cidden şu 3 kilo fazlamı veririm :)

keçeli kalemle boyarızzz
Keçeli kalemi bulursak boyarız onunda fiyatı *3 şuan

Geçen karton almaya gittim bir büyük boy karton
ya dedim ne kadar pahalı olabilir 1 lira falandır koydum cebime 5 lirayı verdim kıza para üstünü bekliyorum
dedi hanımefendi 1 lira daha vereceksiniz
Böyle kaldım karşısında

Siyasete girmeyeyim ama seka ne işe yarıyor oraya bizim kayınçoyu almamışlardı zaten satılsın ne var diyenlere gelsin o zamlar

"Ben de battım" demeye geldim
Şu krizden en çok etkilenen sektörlerden birindeyim: inşaat sektörü.
Keşke maaşlı çalışıyor olsaydım dedim ilk başlarda. Sonra baktım maaşlı arkadaşlarımın hepsi işsiz kaldı.

Ofis temizliğine bir abla gelirdi eskiden. Artık "amaaan biz hallederiz" diyoruz.
Yemek, elektrik, çay-kahve masrafı olmasın diye ofise gitmeyecek noktaya geldik. Evde oturup babamın elektriğini kullanıyorum, taze soğanı kaç liraya aldığını ise hiç sorgulamıyorum :)

Haftasonları arkadaşlarla gecelere akmak, dışarıda yemek, kuaför falan hep lüks zaten, onları saymıyorum.
Arada evlenesim geliyor, bakıyorum para yok.
Çok dertliyim

Her türlü görüşe saygım sonsuz..kim istemez ülkesinde insanlar refah içinde her istediğini alsın.. hatta dünyada insanlar rahat konforlu yaşasın.
Herkes ister...evt herşey çok pahalı bu asla inkar edilemez...herkes parasına göre harcar..bu herkesin en doğal hakkı.. ya ben 40 li yaşlarda biri olarak çocukluğum aklıma geliyor .bir simiti öğretmen bir ailenin çocuğu olarak her zaman alamazken ..Ankarada hangi avmye gitsem istinasız yemek bölümü dolu...ya ben yanlış görüyorum.. dışarda yemek olayı bir ülkenin geri kalmisligiysa valla çok geriyiz.. ayrıca lisede en külüstür dahi diye bileceğim tek bir öğretmenimizin arabası yoktu...insanlar niye bu kadar şikayetçi değildi..hiç kimse arabam yok demiyordu..şimdi iki arabamız var benzin çok pahalı.. birini kullanamiyacaz diye şikayet ediyor...yollarda 10 milyarlık 20 milyarlık araba dansa valla lüks arabalar gözüme çarpıyor...park yeri deseniz kavgayla.....ben şunu istiyorum asgari ücretlilere otobüsler metrolar bedava olsun..yemek ücretsiz olsun..tatil yerleri indirimli olsun..bir onların sesi çıkmıyor bu ülkede..daha çok şükrediyorlar...

yakınlarla arkadaşlarla ortak buyuk bir arsa aldık 1.5 yıldır mutahit bulamadık ortak daire yapacak hepsi batmış yahuu.prefabrik yapıp oturacağım en sonunda semti güzel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…