ben de artık yettiremiyorumm

25 kuruşluk poşete itiraz eder gibi..Keşke tek eksiğimiz maça gitmek popçu dinlemek olsaydı

miss kokulu yurtdışından gelen parfümleri mi özledimmm havaalanını özledimm yav ötesi var mı .cilt bakımı evde yapılıyor 2 senedir kuaförümün önünden görmesin diye hızlı hızlı geçiyorum .yurtdışındaki arkadaşlarım gelirken ne istersin derlerdi eskiden ayyy şunu da al bu markayı da al derdim.şimdi ihtiyacım yok canınızın sağlığı kuzummmm diyorummm ahhh ahhhh.

25 kuruşluk poşete itiraz eder gibi..Keşke tek eksiğimiz maça gitmek popçu dinlemek olsaydı
onlar da ihtiyaç ama lüks değil küçücük kızım bile istiyor anneeee bu sene de şarkıcılı otellere gidelim diye .E standartı oydu çocuğun şimdi düz otel de lüks olduuu

çocuğa alabiliyorum hala ama kendimden kısarak avakado almıyorum artık hem daha ne yapayım.avakadoyu eskiden beni tanıyanlar hemen anlamıştır ha ha ha
Sizi tanımıyorum ama her avakado görüşümde direk aklıma geliyosunuz..hatta vardır bir bildiği dedim alıp denedim amma yiyemedik eşimde bende..Allah kolaylık versin hayat zor umalım da daha da zor olmasın..temizlik malzemeleri şampuan falan indirime denk gelince stokluyorum alıp gerçi indirim dedikleri altı ay öncesinin indirimsiz fiyatı ama napıcaksın?..

onlarda da marka düşürdüm rahatladımmm.ben açım çocuğumu okutamıyorum arabam yok evim yok demiyorum ki siyasi yorum da yapmıyorum.sosyal hayatım bitti yıllardır arkadaşlık yaptığım kişilerle görüşmek bana lüks oldu .psıkolojim için şehir dışına yurtdışına çıkak lüks oldu mutsuzum bu yüzden benim gibi olan var mı diye konu açtım.isteiğim kitabı almıyorum artık çünkü kızıma almak zorundayım kendi yerime bir eğitim setine 200 tl verdim 10 gün önce daha .kendim özel de okudum çocuğumu okutamıyorummm üzülüyorum

soyup düz yemıyoruz onu biz ama soslarla salata yapıyoruzz

Bir süredir zenginlerin oldugu bir bolgede fakir bir hayat sürüyorum. Sanki onlar baska bir dünyadalar. Ben bu halime de şukrediyorum cunku daha kotüsü de var biliyorum. Sürekli hesap yapmak yoruyor. Zamanla tassarruf tedbirleri ogreniyoruz ve yorganimiza gore uzattigimiz ayaklarimizla yasayip gidiyoruz.

Eğer çok zengin değilsek ülke geneli bu halde. Herkes birşeylerden kısmak zorunda. Ben en son kuaföre saçımı kestirmek zorunda kaldığımdan gittim. Kendi kuaförüme gidemedim verecek param yok saç kesimine o kadar. 100 lirayı oraya vermeyeyim 30 lira şurası dedim.
Avakadoyu bende almıyorum artık :) bir tane alıyosun yarısı çekirdek en son bıraktığımda 7 küsürdü gurme avakadolar. Artık noldu bilmem.
Biz ülkeden bunaldığımız için tatilleri azaltmadık. Geçen sene ülke ülke gezdik. Bu senede gidicez. Ama bu sene paramız daha az. Geçen sene avrupa bu sene ukrayna, balkanlar.

benim sorunlarımdan en önemlisi bu işte bir de.dost arkadaş dedıklerimin çoğu unıversiteden onlar da hep varlıklı kesim okuldan dolayı.toplandığımız da geldikleri arabalar yurtdışı tatillerini anlatmaları köpeklerinin bakımı benden fazla olmuş yavvv.ben de onlar kadar olmasa da ayak uyduruyordum az çok tatil giyim vs. ama son 2 yılda aramızda uçurumlar oldu onlarla.bahane bulup görüşmuyorummm üzülüyorum.ha seni böyle kabul etsinler diyen d eolacaktır onlar eder de ben rahatsız oluyorum.ben de ısmarlamak onlara iyi yerlerde hediyeler almak istiyorum artık olmuyor.çocukları envai çeşit kursları anlatıyor gittikleri .benim kız ne anlatsınnn avm etkinliklerini mi.

Kanayan yarama bastın konumu sahibi Şu saatten sonra hepimizin kanayan yarası demek daha doğru olur. Eskiden hayallerim vardı; şirin, büyük pencereli etrafı begonville sarılmış bir evim, arabam, güzel bir işim birde 3-4 çocuğum olsun hepsini göndereyim piyano, keman, resim kurslarına vs vs... Artık bir hayalim bile yok. 2 çocuğumu devlette okutabilirsem ya Rabbi şükür diyeceğim. Çok doluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…