- 4 Mart 2012
- 15.984
- 37.198
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
25 kuruşluk poşete itiraz eder gibi..Keşke tek eksiğimiz maça gitmek popçu dinlemek olsaydıArkadaşlarıma, eşime anlatmak istediğim bu işte. Zenginler çok zengin artık akıl sır ermicek kadar. Orta sınıfı bitirdiler.Kimse sorgulamıyor, bitik bir futbolcu ayda 300bin euro neden kazanıyor? O daha az alsa maç biletleri bin lira değil de 250 lira olsa veya bir konserden popçu 100bin kazanmasada biletler yarı yarıya daha ucuz olsa
Zengin ile orta sınıfın arasındaki farkı anlatmak için verdim bu örneği25 kuruşluk poşete itiraz eder gibi..Keşke tek eksiğimiz maça gitmek popçu dinlemek olsaydı
onlar da ihtiyaç ama lüks değil küçücük kızım bile istiyor anneeee bu sene de şarkıcılı otellere gidelim diye .E standartı oydu çocuğun şimdi düz otel de lüks olduuu25 kuruşluk poşete itiraz eder gibi..Keşke tek eksiğimiz maça gitmek popçu dinlemek olsaydı
Sizi tanımıyorum ama her avakado görüşümde direk aklıma geliyosunuz..hatta vardır bir bildiği dedim alıp denedim amma yiyemedik eşimde bende..Allah kolaylık versin hayat zor umalım da daha da zor olmasın..temizlik malzemeleri şampuan falan indirime denk gelince stokluyorum alıp gerçi indirim dedikleri altı ay öncesinin indirimsiz fiyatı ama napıcaksın?..çocuğa alabiliyorum hala ama kendimden kısarak avakado almıyorum artık hem daha ne yapayım.avakadoyu eskiden beni tanıyanlar hemen anlamıştır ha ha ha
Amarigaya göç etmek farz oldu..Ne oyun oynuyorlarsa oynasınlarKriz yok sakin olun bunlar hep amariganin oyunlari(oyunda ebe hep biziz ama olsun)
Nereden geleceklerdi?Benim görümcem seneye ailesi ile Türkiye e kesin dönüş yapmayı planlıyor. "kriz yokmuydu" dediğimde "bir şekilde geçinir gideriz" dedi. Acaba burayi bir okutsam mı
onlarda da marka düşürdüm rahatladımmmSizi tanımıyorum ama her avakado görüşümde direk aklıma geliyosunuz..hatta vardır bir bildiği dedim alıp denedim amma yiyemedik eşimde bende..Allah kolaylık versin hayat zor umalım da daha da zor olmasın..temizlik malzemeleri şampuan falan indirime denk gelince stokluyorum alıp gerçi indirim dedikleri altı ay öncesinin indirimsiz fiyatı ama napıcaksın?..
soyup düz yemıyoruz onu biz ama soslarla salata yapıyoruzzSizi tanımıyorum ama her avakado görüşümde direk aklıma geliyosunuz..hatta vardır bir bildiği dedim alıp denedim amma yiyemedik eşimde bende..Allah kolaylık versin hayat zor umalım da daha da zor olmasın..temizlik malzemeleri şampuan falan indirime denk gelince stokluyorum alıp gerçi indirim dedikleri altı ay öncesinin indirimsiz fiyatı ama napıcaksın?..
Söylesene yer değişekBenim görümcem seneye ailesi ile Türkiye e kesin dönüş yapmayı planlıyor. "kriz yokmuydu" dediğimde "bir şekilde geçinir gideriz" dedi. Acaba burayi bir okutsam mı
Nereden geleceklerdi?
Bence de burayı okusunlar..
gelsinler bence de orda 2 kişilik yer açılır bize ahahaaaAlmanyadan (eşi Türkiyeden geldi evlendikten sonra, burda mutsuz onun için dönecekler)
gelsinler bence de orda 2 kişilik yer açılır bize ahahaaa
benim sorunlarımdan en önemlisi bu işte bir de.dost arkadaş dedıklerimin çoğu unıversiteden onlar da hep varlıklı kesim okuldan dolayı.toplandığımız da geldikleri arabalar yurtdışı tatillerini anlatmaları köpeklerinin bakımı benden fazla olmuş yavvv.ben de onlar kadar olmasa da ayak uyduruyordum az çok tatil giyim vs. ama son 2 yılda aramızda uçurumlar oldu onlarla.bahane bulup görüşmuyorummm üzülüyorum.ha seni böyle kabul etsinler diyen d eolacaktır onlar eder de ben rahatsız oluyorum.ben de ısmarlamak onlara iyi yerlerde hediyeler almak istiyorum artık olmuyor.çocukları envai çeşit kursları anlatıyor gittikleri .benim kız ne anlatsınnn avm etkinliklerini mi.Bir süredir zenginlerin oldugu bir bolgede fakir bir hayat sürüyorum. Sanki onlar baska bir dünyadalar. Ben bu halime de şukrediyorum cunku daha kotüsü de var biliyorum. Sürekli hesap yapmak yoruyor. Zamanla tassarruf tedbirleri ogreniyoruz ve yorganimiza gore uzattigimiz ayaklarimizla yasayip gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?