ben de artık yettiremiyorumm

Markette süt aldım(en ucuz az yağlı) kasiyer kız x firmanın sütü indirimli almak istermisiniz dedi.
Ne kadar deyince aldığım sütten 1tl fazla fiyat verdi.
Dedim eeee aldığım daha ucuz, kasiyer de diyor ki ama bu x firmanın daha kaliteli, yawrum dedim kalite arayacak halmi kaldı ülkede.
Avm bile gezmiyorum sinirim bozuluyor, tüm kış 1 kazak 1.mont aldım.
Dışarda yemek yemiyoruz, herşeyi kısıtladık ama ucu ucuna geçiniyoruz.
Aklım almıyor artık, sanki cepte bir kara delik var koyduğum para yok oluyor.

Ben taşlık taktırdım midemi aldırıp çok yemek yemiyorum artık, ekonomi böyle giderse zaten pekçok lüks bile olmayan alışkanlığımızdan da vazgeçecez gibi görünüyor.
Memnun musun peki? Ne kadar sürede amorti eder ki, kaç kuruş yakmaya başladın kmde? İyise ben de taktırayım

en süper yorum buyduuu valla.ben de fakirleştimmm yaşasınnnnn kutlayalımmmm

Derdinin yiyecek bulmak olmadigini gorebiliyoruz, Allah gordugunu de alistigini da aratmasin.
Goruldugu gibi sadece sen degil herkes mutsuz.
Yiyecek bulamayan da, istemedigi bir arabayi kullanmak zorunda kalanda.

Ben millet aç sen kalkip istedigin arabaya binememekten bahsediyorsun otur sükret haline demiyorum. Niye diyeyim, herkesin standardi kendine

De,

Burasi karma bir ortam, yuksek standartgiller grubu degil.
Biri burada alamadigi kucuk seylerden bahsederken
Alamadigi buyuk seyleri goze sokanlar rahatsiz ediyor beni.
Hepsi bu.

Ah ya ben de böyle böyle koptum eski arkadaşlarimdan. Belli bir yastan sonra gorüsmeler, eskisi gibi kapi esiginde oturup cekirdek citleyerek olmiyor ki lisedeyken biz boyle yapardik valla.

Bizim yaslarimızda insanlar belli etkinlikler icin biraraya geldiklerinde butceyi zorlar deyip katilamiyorsun. Sohbetlerde onlar yurtdisi deneyimlerini ya da katildiklari farkli aktiviteleri paylasirken sen, ben de aksamlari belediyede manzarayi karsı cay iciyorum deyince pek de ilginc olmuyorsun.

Onlarin evleri saray yavrusuyken seninki kulube gibi kaliyor ha arada cay, kahve sohbetinde sorun yok da kimseyi yatili alamiyorsun haliyle kimseye de bu durumda yatili gidemiyorsun.

Sonra onlar da parali gezmelere seni artik cagirmaz oluyorlar rahatsiz hissetme diye, bi yerden sonra gel kal da demiyorlar nasilsa gitmeyecegini biliyorlar.

Bi bakmissin onlar baska bir dunyada yasar olmuslar sen kendi halinde takilir, hayatta kalmaya calisir durumdasin

hay ağzına sağlık
çok tanıdık aile içinde bunları yaşıyoruz...
birde şükürsüzler.

bize lüx gelen herşeyi yaşar ama çalıştıkları kuruma binbir laf ederler... imkanları çok iyi kurumlar var türkiyede. gerçekten yazık. fakir tam fakir zengin gittikçe zenginleşiyor

Yok anladim ne demek istediginizi de mandalina portakal da artik ucuz degil demek istedim, kisilacak kalem olmaktan cikti hepsi.

tam olarak böyle evet sorunum dünyalarımız ayrıldı resmen .sanal arkadaşlar sahibi olduk ona da şükürrr

tam olarak böyle evet sorunum dünyalarımız ayrıldı resmen .sanal arkadaşlar sahibi olduk ona da şükürrr
Hahaha valla aynen, internet baglantin varsa en ekonomik olani bu ve gercekten buna da sükür ama hayati ıskalıyoruz, yasayamıyoruz sanki oysa gezecek, gorecek, yapacak çok şey var ama gercekten yine de şükür çunkü bize de özenen cok insan var. Allah hepimizin yardimcisi olsun, beterinden korusun.

Âmin :)

Bereket versin ne diyelim

amin kıskançlık değil haşa , Allah korusun. ama kriz deniliyor sonra bakıyorum bazısını etkilemedi bu kriz. bizler elhamdülillah çok şükür gayet iyi geçiniyoruz. asgari ücret alan kardeşlerimizede Allah bin bereket versin diyelim. inşallah biter gider bu sıkıntılar.

arkadaşım
9 yıllık evliyim bu anlattığın hayatı yaşayamadım belkide ondan çok sıkıntı olmadı bende bu tür ihtiyaçlar.
araba almaya uğraşıyorum ama olmuyor. nedense temiz düzgün hasarsız uygun fiyata araç yok. 35 bin diyorum ama en az bir 50 bini gözden çıkarmam lazım...

Kıskançlık değil biliyorum :)
Ama insan imreniyor yalan yok bende imreniyorum inşallah geçer bugünlerde :)

kızımın öğretmeni çok kaliteli memnunum ama okulu yetemiyor çocuklara ders dışında hiç bir şey yokkk çünkü.ben materyal alıp evde öğretmesem ne İngilizce öğrenecekkk ne robotik kodlama ne deney yapacak ne kaliteli kitap okuyacak .sıcak yemek yok okulda beslenme koyarsam yıyor sevmeyerek tost 4 tl ayranla 6 tl kantinde sıcak o diye hergün istiyor içinde azıcık kaşar sucuk var.her gün okula bırakıp öğleden sonra alıyorummm servisi güvenli değil diye ee bunlar damı lükss .memur ailem beni rahatlıkla turkıyenın en ıyı özel okullarında okutmuştu yıllar önce ben yapamıyorummm

Benim yaşam şartlarım da çok etkilendi. Taşlanacağım belki ama her sabah 8,5 tl ye aldığım kahvem 12,5 oldu. Her gün içemiyorum artık.

Kullandığım kozmetik ürünleri vs artık alamıyorum. Clarins fondoten kullanırken yves rocher kullanmaya başladım.

Alış veriş indirim dışında yapmıyorum.

Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…