ben de artık yettiremiyorumm

Böyle bir şey varsa yapsınlar :)

Üst seviye özel okulların kayıtları kiminin doldu, kiminin dolmak üzere, insanlar sıra bekliyor. Otellerde yer yok. Haftasonu mağazalarda hala kasa kuyrukları....
Gayet rahat yaşayan insan çok.
Yeni evlendiğimizde maaşımız şu ankinin çok altında olmasına rağmen hem çok harcardık, hem birikim yapardık. Bu sene para nereye gidiyor anlamıyoruz.
İyi ki kendi isteğimle vazgeçmişim alışverişten

biz onlardan değiliz amaaaaaa onların adına sevineyim bariiii

Kuaför yok, gezi yok, giyim alışverişi yok, dışarıda yemek yok
Acil ihtiyaç olarak da iki senedir halı ve masa almam lazım, alamadım. Bir tane güneşlik yaptırabildim
Yoksulun, evsizin, geliri olmayanın, odun kömür alamayanın hali, beni kendimden daha çok düşündürüyor aslında onlar için çok üzülüyorum

Biz evleneli 3.5 ay oldu birikim yapalim dedik ama ne mumkun ucu ucuna yettiriyoruz her sey cok pahali evlenmeden onceki yasantim aliskanliklarim hepsi degisti sagolsun babam elini cekmiyor ustumuzden ama esimin zoruna gidiyor bu durum istemiyor bende ona farkettirmeden yapmaya calisiyorum cunku mumkun degil diger turlu gecinmemiz. Bir de yetmezmis gibi esimi isten cikartiyorlar onumuzdeki hafta napicaz bilmiyorum

Yardım için belli şartlar var öyle her aileye verilmiyor önce gidip fakirlik taraması vs yapılıyor 2 ayda 1 300 tl bozdur bozdur harca

Eğer karnımiz doyuyorsa sukredecek hale geldik ya da gelmek üzereyiz.bugun 26 yaşında; 2 yavrusu olan (biri 6 yaşında ve diğeri 7 aylık)bir anne çocuklarını isitamadigi ve besleyemedigi için kendisini asmış haberini okudum.hemen evimin arkasına dünyanın yatırımı yapılarak açılan restaurant tadilat nedeniyle kapalıyiz yazdı biraz önce: yalan.etrafimizda bir sürü işletme o şekilde yok oldu gitti.garsonlar birbiriyle vedalaştı falan.hepsini gördük penceremizdeen.her biri evine ekmek götürme çabasında olan insanlar.iistekleriniz çok insani ama öyle zor hayatlar var ki...korkarım gidişat daha da kötü olacağından siz atasporumuz olan kemer sıkmaya devam edin bence

Ben şuan bekarken ve çalışiyorken iyiki gezmişim tozmuşum yemişim içmişim istediği (hepsi olmasada) almışım diyorum. Şuanda durumumuz iyi sayılır çock şükür ama. Giderek dahada kötü oluyor durum cocuklar için endiseleniyoruz. Dikkat ediyoruz harcamalara. Çok şükür diyip yaşıyoruz.

ihtiyaç acil değilse almayın vergileri kaskosu bakımı o kadar çok ki bir insan da o sanki evde baktığım.

herkes aynısını diyor bende diyorum ki, evde tıkılıp kalmaktansa yazları biryerlere gideriz nefes alırız. pikniğe bile gidemiyoruz. Ha diyeceksiniz taksi ile gidin, nedense birikimi engelliyor gibi geliyor. iki çocukla artık heryere taksi ile gidiyorum ama keyfi durumlarda sıkıyoruz kendimizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…