- Konu Sahibi Heytttt be
-
Bu dönemde zenginde zenginleşemiyor. Tüm firmalar borç batağında o markaların çoğu Çekleri yazılmış halde iflası bekliyorlar herkesin hali harap
arabanın yıllık masrafı lüks olmayandan bahsedıyorum vergi bakım kasko lastik en az 6000 .e yakıt da var artı arabanın modeli eskiyor kilometresi artıyor değeri düşüyor.taksi çok çok daha ucuz inanınherkes aynısını diyor bende diyorum ki, evde tıkılıp kalmaktansa yazları biryerlere gideriz nefes alırız. pikniğe bile gidemiyoruz. Ha diyeceksiniz taksi ile gidin, nedense birikimi engelliyor gibi geliyor. iki çocukla artık heryere taksi ile gidiyorum ama keyfi durumlarda sıkıyoruz kendimizi .
arabanın yıllık masrafı lüks olmayandan bahsedıyorum vergi bakım kasko lastik en az 6000 .e yakıt da var artı arabanın modeli eskiyor kilometresi artıyor değeri düşüyor.taksi çok çok daha ucuz inanın
arabanın yıllık masrafı lüks olmayandan bahsedıyorum vergi bakım kasko lastik en az 6000 .e yakıt da var artı arabanın modeli eskiyor kilometresi artıyor değeri düşüyor.taksi çok çok daha ucuz inanın
ben iç sıkıntımı sebebini anlatan bir konu açtım .bu demek değil evine ekmek alamayanlara nispet ya da acımasızlık.ayrıca bu hayatı yani intihar etmememizi ya da iş garantimiz olmasını bize sağlayan gene kendimiz eşim de ben de hatta 70 ini geçmiş annem de eşekler gibi ders çalışıp unıversite okuduk.eşim dereceyle girmiş unıversiteye .eşimin babası evlatlarının geleceği için çok çalışmaktan erkenden vefat etmiş siz ne diyorsunuz.rant zengini değiliz zengin hiçç değiliz tırnaklarıyla kazıyarak bulunduğu yere gelen maaşlı insanlarız yavv .bu da mı lüks pesssssKonu şaka gibi. Clarins fondotenden Yves Roche’ye düşenler, sevmediği arabayı kullandığı için üzülenler, lattesi 8.5’dan 12.5’a çıkanlar(!)
Hatırlar mısınız bilmem çok değil altı yedi ay önce oğluna okulun istediği pantolonu alamayan bir baba kendini astı.
Bu yazdıklarınız sapına kadar beyaz yaka olup laktozsuz sütünden vazgeçemeyen bana bile fazla geldiğine göre cidden çıldırmış olmalısınız. Allah hepinize akıl fikir versin.
*** Not ***
Çalışıp çalışıp patron zengin etmeye, ben istediğim ülkeyi göremezken ordan oraya uçan patron kızına, krizi bahane edip ekmeğimizle oynayan işverene ve yarınınızın hiçbir garantisi olmamasına ben de isyan ediyorum. Ama sizinki bambaşka bir şey.
Bu kadar büyük acılarla başa çıkmak zor olsa gerek.
***Not***
Lüks yaşama sen de diyenler gelir birazdan :)selam kızlar.Bu aralar stresliyim neden derseniz eskisi gibi harcama yapmak istiyorum kendime giyim kuaför dışarda yemek sinema konser tatil arabayla uzun yol gezme vs.ama yapamaz oldum.alıştığım konforu sürdüremez oldum.parfümün ucuzunu aldım kıyafet azalttım yemek yeme sıklığını azatttım.şehir içi uzun yolda arabam yerine toplu taşıma tercih edeyim dedim yohhhh gene yetmedii son aylarda.Özledim şehir dışına çıkmayı yurtdışını geçç eşyamı değiştireyim dedim beğendiğim koltuk orta halli yarım araba parasıkendimden kısmaya alışamadımmm .kuaföre keyfe gidip saç yaptırmayı özledim yavv .sizler nnasıl durumdasınız.kadınız hepimiz gezmeyi yemeyi içmeyi bakımı seviyoruz sonuçta.
geldi bile az önce yorumladım kuzum okursanLüks yaşama sen de diyenler gelir birazdan :)
Ben anladımçocuğa alabiliyorum hala ama kendimden kısarak avakado almıyorum artık hem daha ne yapayım.avakadoyu eskiden beni tanıyanlar hemen anlamıştır ha ha ha
Gelmişler çoktan :)Lüks yaşama sen de diyenler gelir birazdan :)
Almanyadan (eşi Türkiyeden geldi evlendikten sonra, burda mutsuz onun için dönecekler)
hiç mi kafa yok onlarda? 6 ay veriyorum, koşa koşa almanyaya geri dönmek için
Ne kadar saptırmıssınız konuyuKonu şaka gibi. Clarins fondotenden Yves Roche’ye düşenler, sevmediği arabayı kullandığı için üzülenler, lattesi 8.5’dan 12.5’a çıkanlar(!)
Hatırlar mısınız bilmem çok değil altı yedi ay önce oğluna okulun istediği pantolonu alamayan bir baba kendini astı.
Bu yazdıklarınız sapına kadar beyaz yaka olup laktozsuz sütünden vazgeçemeyen bana bile fazla geldiğine göre cidden çıldırmış olmalısınız. Allah hepinize akıl fikir versin.
*** Not ***
Çalışıp çalışıp patron zengin etmeye, ben istediğim ülkeyi göremezken ordan oraya uçan patron kızına, krizi bahane edip ekmeğimizle oynayan işverene ve yarınınızın hiçbir garantisi olmamasına ben de isyan ediyorum. Ama sizinki bambaşka bir şey.
Bu kadar büyük acılarla başa çıkmak zor olsa gerek.
***Not***
Allah yardımcınız olsun, güç kuvvet versin...Amin inşallah sağolun biz de yapalım dedik sigorta ama sigorta şirketleri yapmadılar üstüne bir tanesi siz bir arabanın bozuk olduğunu bilseniz alır mıydınız diye terbiyesizce yorum yapmıştı bir tanesi yoksa 4 ameliyatına doğduğunda 30.000 tl vermiştik şimdi sadece bir tanesine 30.000 tl istiyorlar fizik cihazını geçen sene 3.500 tl vermiştik şimdi aynı cihaz 5.000 tl.Bırakın tatili, gezmeyi avm bile çıkmamaya başladım artık.
Bizden baska enayi ülke yok ondan galibadovbe de bizi kimse almaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?