ben de artık yettiremiyorumm

16 bin tl istedi koltuğa ee 32 bine 2. el araba alınabiliyor değil mi.kuaföre yetiştiremez oldum saçımı kendim açık kumrala çevirdim sarıdan 9 aydır ama eski saçımı özledim bu saç yakışmadı ana saçım dan bir açık sadece zaten.boyalara bile zam geldi indirim kovalıyorum ona da.evim kirlendi sadece cam ve balkon için yarım gün kadın alıp uzun süre kirlenmemesini dileyeceğim .

Vallahi doğalgaz hem çılgınca pahalı hem de ısıtmıyor bence. Evlerin içi gayet soğuk dünyanın parasını verip yine ısınamıyorsun.
oralarda mı aynııı panpaaa işte sana çözüm parayı orda kazan ama burda yaşa her gün git gel yap ülkelerarasıı.paranız değerli ya ondan dediydimmm

Mama yerine pirinç unu
Bez yerine kaput bezi muşamba yıka tekrar kullan bizler böyle büyüdük
Bir ülke nasıl 30 yıl geriye gider hep birlikte şahit oluyoruz...
Almancılar pempas diye hazır bezle gelirler hazır mama yedirirler bizde özenerek bakardık de javu :))

Biz Biz tek maaşla bu kadar hesap kitap yapmadan gayet güzel geçinip gidiyoruz. Kusura bakmayın mesajınıza çok güldüm

Birde fındıklı cikolata ve nutella getirsinler lütfen :)

Vallahi kadınlarda zam yapti bu sartlarda ben almiyorum kendim yapiyorum zaten guzelde yapamıyorlar
Sariya yaptirmaya kalksan simdi 500 lira para alirlar uf ya hersey zamlandi nemlendiricim falan bitmek uzere sancilanmaya basladim bende bide bi tesaduftur ki hepsi ayni zamanda bitiyor kozmetiklerin esim isyanda sinirlerimi bozuyor o da bazen

aynen katılıyorum yaşım 40 ben çok gezdim tatil yaptım bu yaşıma dek gitmesem de olur derim bir iki yıl ya da daha uzun ama çocuk anlayamadı neden geçen yaz gitmediğimizi kış tatili yapmadığımızı alışmıştı çünkü 7 yaşına dek bu standarta.daha 7 yaşında ama ben hesap kitaptayım nasıl öderim yarı burslu ya da burssuz kazanırsa ya diye.

Çok salağım yaaaa bende az evel sacimi kurutuyordum dedim herhalde saka yapti :))) sormayada utandim
Ben de ilk okuduğumda şey sandım. Peygamber efendimiz, çok aç olduğunda mide hizasına taş bağlayıp açlığını bastırmaya çalışırmış ya o duruma gönderme yapıyor sandım

Ekmek için bende çok üzülüyorum çok görüyorum yemeği çöpe atanları mesela çok güzel bir konuya değinmişsiniz

Kedimin mamasının bitmesi bile beni strese sokuyor. Birde özel veteriner maması yiyor. Kilosu 100 TL. Hayvana eskisi gibi bol bol bile veremiyorum Veteriner ücretleri de çok fahiş bana göre.
O da başka bir sorun
Geçen abimin arkadaşı kediye çarpmış, alırken hayvan can havliyle güzelce yolmuş bunu tabi. Elleri, üstü başı kan içinde veterinere götürmüş. muayeneden sonra 3.600 lira ödemesi olur demiş
Vallahi çöplerin yanından geçerken yavaşlıyorum bir hayvana çarpıcam diye aklım çıkıyor maddi manevi külfeti fazla

biz bu sene tatil yapamadık benim arkadaş köpeğini tatile giderken köpek oteline bıraktı 2000 tl ye 8 gün

350 liralık bot zaten pahalı değil ki gayet normal ayaklar sağlığımız için de çok önemli hele ki çalışan bayanlar için 50 liralık bot inanın hiç görmedim

O zamanlara dönüş kapıda..
900 gr 1 mama 151 tl bundan 4 tane alsan ayda sadece mama 604 Tl sadece mama.
Ee bu çocuk bez de kullanacak, ilacı, doktoru, eşyaları, ıvır zıvırı da olacak..
En iyisi yeğen sevmek..Arada çikolata, oyuncak. hediye götür işin içinden çık.
Tabi ki kendi öz çocuğun gibi olmaz ama her ay 1000 tl masraf da olmaz.
Çocuk büyütmek bile lüks oldu, çocuğu olanlara üzülüyorum..
Zor ya zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…