• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bazen morarmalar oluyor ve uzun zamandır sürekli uyumak istiyorum halsiz gibiyim

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
859
697
103
İyi akşamlar kızlar. Ben de bazen morarmalar oluyor ve uzun zamandır sürekli uyumak istiyorum halsiz gibiyim .En son kan değerlerine ocak ayında baktirmism. Ve bi şey farkettim benim plt 170 180 lerdr çıkmış senelerdir yani alt sınır 150 diye biliyorum yani sınıra yakın ve pdw hep 18 21 arası çıkmış senelerdir ama bu konuda hiçbir doktor bi şey söylemedi bi tek b12 eksik dediler .Şimdi bu morarmalar yorgunluk deyince aklıma ilk gelen malesef losemi .Çok huzursuzum içimde bi sıkıntı var yarın bakalım sonuçları nasıl bekleyeceğim. İçim sıkılınca sizinle paylaşmak istedim

Değerleri anlamıyorum ama sebebinin basit olması çok daha büyük ihtimal.
Kılcal damar çatlaması demişlerdi anneme.
Yine bilmiyorum ama lösemi olsa biraz halsiz gibi hissetmezsiniz bence.
Aslında bi kere daha bu morluklar için gittim o zaman bi şey çıkmamıştı ama şimdi halsizlik te var

5 maks 10 bin plt ile ayakta duruyorum yillardir o yuzden oncelikle korkmayin gayet normal plt degerleriniz ama siz yine de bir hematologa gorunun onlar zaten gerekli gorurse kemik iligi biyopsisi ek tetkikler yaparlar gecmis olsun icinizi rahat tutun gereksiz yere korkutmayin kendinizi

İyi akşamlar kızlar. Ben de bazen morarmalar oluyor ve uzun zamandır sürekli uyumak istiyorum halsiz gibiyim .En son kan değerlerine ocak ayında baktirmism. Ve bi şey farkettim benim plt 170 180 lerdr çıkmış senelerdir yani alt sınır 150 diye biliyorum yani sınıra yakın ve pdw hep 18 21 arası çıkmış senelerdir ama bu konuda hiçbir doktor bi şey söylemedi bi tek b12 eksik dediler .Şimdi bu morarmalar yorgunluk deyince aklıma ilk gelen malesef losemi .Çok huzursuzum içimde bi sıkıntı var yarın bakalım sonuçları nasıl bekleyeceğim. İçim sıkılınca sizinle paylaşmak istedim
Bu morluk olayı çoğu kadında var bence ya demir eksikliği östrojen yüksekliği cart curt cogumuzda var

Back
X