ben de bebek bekliyorum :==)))

Bu ne kadar guzel bir haber. Sizi tebrik ederim. Aylar once kendi yasadiklarim aklima geldi ve cok duygulandim. Öyle bir haber ki insana aylarca dünyanın en büyük mutluluğunu yaşatıyor
cok cok tesekjur ederim tatlim. isteyen herkes saglikla sihatla kucagina alsin bebislerini insallah :)

hayırlı olsun bebeegın canımm bende hamıle olduğumu dun ogrendım cok mutluyum soktayım... mınık bı bebek var ıcımızde cok güzel bı duygu... :)

hayırlı olsun bebeegın canımm bende hamıle olduğumu dun ogrendım cok mutluyum soktayım... mınık bı bebek var ıcımızde cok güzel bı duygu... :)
evet tatlimm harika bir duygu. ins gobislerimiz kocaman olur sonrada ellerimiz bebisle dolar . saglikla huzurla ins.

evett ınsallahh yaaaa sımdı vakıt nasıl gecıcek bılmıorum :)

Bende onu düşünüyorum vallahi. İçim kıpır kıpır. Yarın ilk randevuma gideceğim çok heyecanlıyım. Daha aileler bilmiyor hiç birşey. Doktor dönüşü kan değerleri vs normal cıkarsa öyle söyleyeceğiz. Ya da ben kalp atıslarını duyana kadar bekleyeceğim.

Gunaydın arkadaşlar... Ben de hamile olduğumu 2 gün evvel öğrendim. idrar testinde çift çizgiyi görünce özel de kan testi yaptım. Laboratuardaki kızlar pozitif dediler. hcg 2780 cıkmıs. Doktora gitmedik henüz. Bu değer kaç haftalık olduğunu gösterir, bi de kese görmek için ne kadar sonra gitmeliyim? İlk hamileliğim kızlar sorularımı mazur görün

6

5.haftada kese görünür 6. yada 7. haftalarda ise kalp atışı :)

Hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim bizede nasip etsin adetime 3 gün kaldi benim için dua edin kızlar

Bende yeni hamilelerdenim 2gün sonra kalp atislarini duymak için gidicem doktora ama nedense günler geçmek bilmiyor :) inş hayirlisiyla sağ salim atlatiriz bu dönemide Yavrucuklarimizi kucagimiza almayi nasip eder Rabbim bize isteyen merkeze Rabbim hayirlisiyla versin ins

saglik olsun canim onumuzdeki gunleri iyi degerlendirmeye bak. gec olsun guc olmasin. ins guzel haberlerle gelceksin. muhakkak bekliyorum haberlerini
İnşallah ya rahim filminden sonra ki sonuncu ayim bu oldu oldu olmadı igneye baslicakmisim inşallah bu ay kalirimda ilaçlı tedavilere gerek kalmaz rabbim kimseyi nuhtac etmesin en kisa zamanda hepimize versin aminnn

hayırlı olsun canım bende yarın keseyi görmeye gideceğim inşallah görebilirim.

İnşallah ya rahim filminden sonra ki sonuncu ayim bu oldu oldu olmadı igneye baslicakmisim inşallah bu ay kalirimda ilaçlı tedavilere gerek kalmaz rabbim kimseyi nuhtac etmesin en kisa zamanda hepimize versin aminnn

olumlu düşün tatlım inş olcak Allah'ın iziniyle :) umudunu kaybetme

Masallah topikte hrkes hamile gozunuz aydin arkadaslar...benim adetime 4 gun var ve cok sabirsizlaniyorum.hamile oldugunuzu ogrenmeden once hangi belirtileri yasadiniz

Cok sagol malesef adet okdum üstelik erken
Canim bende bu ay ofrendim hamis oldugumu benimde gecen ay 1 hafta once geldi normalde cok duzenliydi 2 gun one gelirdi sonra 3 oldu 5 oldu 1 hafta oldu ve sonunda hamisim hic takma kafana olursa olur olmazsa olmaz hersey allahtan de o zaman allahin izniyle olur canim

Amin insallah benimde sasirdigim konu bu hic erken gelmezdi 2-3 gün geri çeker bu ay 5 gun erken geldi rahim filminden diye düşündüm inşallah bende senin gibi olurum :) rabbim hakkımızda hayırlısıni versin inşallah sende bebisini hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

Masallah topikte hrkes hamile gozunuz aydin arkadaslar...benim adetime 4 gun var ve cok sabirsizlaniyorum.hamile oldugunuzu ogrenmeden once hangi belirtileri yasadiniz

ellerimde ayaklarımda yanma,

atesim hep 36,8 lerdeydi

hafif bulantı gibi midem bi tuhaftı
kasık ağrılarım vardı
belim ağrıyordu her sabah uyandığımda ağrıyla uyanıyordum
hatırladıklarım bunlar tatlım :) inş seninde hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…