- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
cok cok tesekjur ederim tatlim. isteyen herkes saglikla sihatla kucagina alsin bebislerini insallah :)Bu ne kadar guzel bir haber. Sizi tebrik ederim. Aylar once kendi yasadiklarim aklima geldi ve cok duygulandim. Öyle bir haber ki insana aylarca dünyanın en büyük mutluluğunu yaşatıyor
evet tatlimm harika bir duygu. ins gobislerimiz kocaman olur sonrada ellerimiz bebisle dolar . saglikla huzurla ins.hayırlı olsun bebeegın canımm bende hamıle olduğumu dun ogrendımcok mutluyum soktayım... mınık bı bebek var ıcımızde cok güzel bı duygu... :)
evett ınsallahh yaaaa sımdı vakıt nasıl gecıcek bılmıorumevet tatlimm harika bir duygu. ins gobislerimiz kocaman olur sonrada ellerimiz bebisle dolar . saglikla huzurla ins.
evett ınsallahh yaaaa sımdı vakıt nasıl gecıcek bılmıorum:)
Gunaydın arkadaşlar... Ben de hamile olduğumu 2 gün evvel öğrendim. idrar testinde çift çizgiyi görünce özel de kan testi yaptım. Laboratuardaki kızlar pozitif dediler. hcg 2780 cıkmıs. Doktora gitmedik henüz. Bu değer kaç haftalık olduğunu gösterir, bi de kese görmek için ne kadar sonra gitmeliyim? İlk hamileliğim kızlar sorularımı mazur görün
öncelikle hayırlı olsun bebeğin.herkesin bebeği problemli olacak diye bişey yok. iyi düşün iyi olsun.içini ferah tutmaya çalış.ilk üç folik asite devam edersin.doktorlar bebğin beyin geliişimi için önemli diyolar.doktorun kan tahlili yapıp gerekli gördüüğü diğer ilaçları yazacaktır zaten sana.. bende mesela kansızlık ve b12 eksikliği vardı gebeliğimin başından beri kan ilacı kullandm şuan 20 haftalık hamileyim halada kullanıyorum..onun dışında doktorum bana haftada en az iki gün beyaz et ve hergün en az bir bardak süt içmemi önermişti.bol bol su içmeye çalış .aslında ilk üç ay mide bulatıları olduğu için genelde pek iyi beslenemiyoruz. mide bulantıların başlarsa başucunda mutlaka çubuk kraker bulundur.
şimdilik aklıma gelenler bu kadar[/Q
çook teşekkürler canım süt içmeye başladım bakalım :)) umarım çok bulantım olmaz :)
Dualarım seninle canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)Hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim bizede nasip etsin adetime 3 gün kaldi benim için dua edin kızlar
Cok sagol malesef adet okdum üstelik erkenDualarım seninle canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)
Cok sagol malesef adet okdum üstelik erken
İnşallah ya rahim filminden sonra ki sonuncu ayim bu oldu oldu olmadı igneye baslicakmisimsaglik olsun canim onumuzdeki gunleri iyi degerlendirmeye bak. gec olsun guc olmasin. ins guzel haberlerle gelceksin. muhakkak bekliyorum haberlerini
Bende yeni hamilelerdenim 2gün sonra kalp atislarini duymak için gidicem doktora ama nedense günler geçmek bilmiyor :) inş hayirlisiyla sağ salim atlatiriz bu dönemide Yavrucuklarimizi kucagimiza almayi nasip eder Rabbim bize isteyen merkeze Rabbim hayirlisiyla versin ins
İnşallah ya rahim filminden sonra ki sonuncu ayim bu oldu oldu olmadı igneye baslicakmisiminşallah bu ay kalirimda ilaçlı tedavilere gerek kalmaz rabbim kimseyi nuhtac etmesin en kisa zamanda hepimize versin aminnn
Canim bende bu ay ofrendim hamis oldugumu benimde gecen ay 1 hafta once geldi normalde cok duzenliydi 2 gun one gelirdi sonra 3 oldu 5 oldu 1 hafta oldu ve sonunda hamisim hic takma kafana olursa olur olmazsa olmaz hersey allahtan de o zaman allahin izniyle olur canimCok sagol malesef adet okdum üstelik erken
Amin insallah benimde sasirdigim konu bu hic erken gelmezdi 2-3 gün geri çeker bu ay 5 gun erken geldi rahim filminden diye düşündüm inşallah bende senin gibi olurum :) rabbim hakkımızda hayırlısıni versin inşallah sende bebisini hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...Canim bende bu ay ofrendim hamis oldugumu benimde gecen ay 1 hafta once geldi normalde cok duzenliydi 2 gun one gelirdi sonra 3 oldu 5 oldu 1 hafta oldu ve sonunda hamisim hic takma kafana olursa olur olmazsa olmaz hersey allahtan de o zaman allahin izniyle olur canim
Masallah topikte hrkes hamile gozunuz aydin arkadaslar...benim adetime 4 gun var ve cok sabirsizlaniyorum.hamile oldugunuzu ogrenmeden once hangi belirtileri yasadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?