- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi miaselinam
-
amin canım inşallah allah herkese nasip etsinAmin insallah benimde sasirdigim konu bu hic erken gelmezdi 2-3 gün geri çeker bu ay 5 gun erken geldi rahim filminden diye düşündüm inşallah bende senin gibi olurum :) rabbim hakkımızda hayırlısıni versin inşallah sende bebisini hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...
Canim 1.5 gun kaldi adetime pekte umudum kalmadi acikcasi ama adet olana kadar umut kesilmez tabi.ellerimde ayaklarımda yanma,
atesim hep 36,8 lerdeydi
hafif bulantı gibi midem bi tuhaftı
kasık ağrılarım vardı
belim ağrıyordu her sabah uyandığımda ağrıyla uyanıyordum
hatırladıklarım bunlar tatlım :) inş seninde hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda
Atesm surekli degisiyor 36.5 36.7 36,8 surekli degisiyor.bulanti yok bende ama yumurtlama zamanimdan beri devam eden bel agrim var hic uyutmaz olduellerimde ayaklarımda yanma,
atesim hep 36,8 lerdeydi
hafif bulantı gibi midem bi tuhaftı
kasık ağrılarım vardı
belim ağrıyordu her sabah uyandığımda ağrıyla uyanıyordum
hatırladıklarım bunlar tatlım :) inş seninde hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda
Atesm surekli degisiyor 36.5 36.7 36,8 surekli degisiyor.bulanti yok bende ama yumurtlama zamanimdan beri devam eden bel agrim var hic uyutmaz oldu
Simdi durup dururken ateslendim 37 ye cikti Atesim cnm ama ayaklarim usuyor...gaz yok oyle cnm.idrara sık cikmama ragmen kabizlik sorunu yasiyorum 5,6 gundur....tatlım eğer dediğin gibiyse bence hamilelik olasılığı fazla :). gaz varmı bende gaz vardı yoğun bi şekilde . hala da var
Sağ salim kucagina alirsin inşallah Allah acısını yaşatmasin:)
Simdi durup dururken ateslendim 37 ye cikti Atesim cnm ama ayaklarim usuyor...gaz yok oyle cnm.idrara sık cikmama ragmen kabizlik sorunu yasiyorum 5,6 gundur....
Bana cok umut veriyorsun ama yok sanki adetime 1 gun kaldi canim ahh olsaamin canım :) inşallah. .Darısı tüm isteyenlere.
tamam canım eğer psikolojik değilse ki değil çünkü atesin yüksek baya bi. ve ayakların üşüyor bende öyleydim inan sonrada terleme basardı ellerime ayaklarıma. kabızlık bende de vardı sık idrara cıkmazdım ama . bence var birseyler. adete kaç gün kaldı??
Kan testi yaptirdim cnm negatif cikti.ama insan hissediyor gercektn hmile olmadiginiamin canım :) inşallah. .Darısı tüm isteyenlere.
tamam canım eğer psikolojik değilse ki değil çünkü atesin yüksek baya bi. ve ayakların üşüyor bende öyleydim inan sonrada terleme basardı ellerime ayaklarıma. kabızlık bende de vardı sık idrara cıkmazdım ama . bence var birseyler. adete kaç gün kaldı??
cok uzuldum canim. hastalandinmi peki ? ama belirtolerin pozitif gibiydi.Kan testi yaptirdim cnm negatif cikti.ama insan hissediyor gercektn hmile olmadigini
ins hamilesindir cnm. dualarim seninleKızlar benim de bugün adet günüm bekle bekle beklenen gün geldi, şuan için kasıklaımda ağrı yok ama 2-3 gündür sabah uyanıyorum deli gibi tuvalete koşuyorum idrarım çok sık geliyor sabaha karşı sırf bu sebeple uyanıyorum normalde olmazdı, birde 8.30 da uykum gleiyor ama psikolojik değil gerçekten kendimi zorla ayakta tutmaya çalışyıurum hemen uyumuyorum ama başım dönüyor zorladıkça gözleirm kapanıyor neyse fazla uzatmayayım dua edin lütfen hamile olayım
Belirtiler bazen oyle denk geliyor demekki cnm.daha hastalanmadim stresten gecikti galibacok uzuldum canim. hastalandinmi peki ? ama belirtolerin pozitif gibiydi.
İnşallah hala regl olmadımins hamilesindir cnm. dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?