Ben de Bebiş İstiyorummmmmmm !

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELjF

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
63
0
0
36
Ankara
Bakmayın bu söylediğime, evlenmedim daha... Haziranda düğünüm var... Ya ben bebekleri cok seviyorum, hep kendi bebeğimin hayaliyle geldim bu yaşıma kadar. soranlara, 23 yaşındayım :) Sizce evlendiğimizde Allah nasip ederse hemen bebiş yapalım mı? yoksa bir süre daha bekleyip öyle mi olsun... hani derler ya evliliğin tadını çıkarın önce diye.... Bebişle daha da tatlanmaz mı yuvamız ??

cnm bu kişiden kişiye değişir kimisi evlenir evlenmez yapar bebişş.sen hazır hisediyorsan kendini korunma yap zaten yaptıgının ilkk ayı hamile kalcagın kesin deil benim 6. ayım denemede hala olmadı mesela:)

bu kadar çok istiyorsan evleneceğin kişide çok istiyorsa bence yap canım insan hayatta istediği şeylerle mutlu olur inş. allah nasip eder genç yaşata hamile kalma olasılığın daha fazla. Keşke bende senin gibi isteyebilsem ben dört senelik evliyim 24 yaşındayım ama içimde heves pek yok artık mantıken yapmam gerektiği için evliliğim açısından deniyoruz bir aydır.

Kişiye göre değişiyor cnm açıkçası.
Çalışıyormusun çalışacak mısın borçlarınız olacak mı?
Mesela bizim borçlarımız baya fazlaydı.Ben de çalışmaya başladm ve toparlanmayı bekledik. haa borçlar bittimi dersen bitmedi ama daha iyi durumdayız ilk zamanlara göre.
Hemen isteyince olmayabiliyor o da var. bunu da göz önünde bulundur.
Ama şöyle düşün Rabbim isterse 40 yaşındakine verir istmezse ne yaparsan yap 23 yaşında da vermez.Rabbim nasıl isterse öyle olur yani.
o bakımdan borcunuz falan yoksa da 3-5 sene değil ama bir süre gezin tozun derim ben. evliliğin ilk zamanları geri gelmiyor çünkü.
Bir de ilaç kullanma. bence eşin korunsun

hemen olacagini dusunmek bastan yanlis cnm ben ve burdaki herkes oyle saniyor ama yok oyle bisey ben evlendigimden beri hic korunmadan ugrastim ama 8. ayim olacak hala bebis yok boyle bi cok arkadas var ilk seferde tutmasi zor, olabilir ama kesin degil bu dusunceden bastan vazgecmelisin olmadigi zmn uzulmemek icin

Haklısın Rabbim ne dilerse o olur.. Maddi açıdan bi engelimiz yok, Allah nasip eder inşallah en hayırlısından bi bebiş :)

Malesef ben de öyle zannediyorum Allah size de en kısa sürede hayırlı bi evlat nasip etsin...

Bi düşünsenize, size benzeyen, hayat yoldaşınıza benzeyen, "benim, bana ait, bize ait tek varlık" diyebileceğiniz bi bebişiniz var..... belki gözleri size benzer, belki burnu annenize, kaşları eşinize vs...vs...... insan istemez mi bu minicik nimeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…