Ben De Bir Kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BizKimiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
27
198
8
25
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben trans bir kadınım(erkek olarak doğdum ve kendimi kadın hissediyorum). Buraya bir kadın olarak üye olmak, sizlere içimi dökmek istedim biraz.
Kendimi bildim bileli bedenimle uyuşmayan şeyler vardı. 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum. Diğer erkek çocukları gibi futbol oynamazdım, kızlarla evcilik oynardım. Hep onlara gıptayla bakardım. Onların saçı uzundu, benimki kısa. Onlar pembe giyerdi, ben mavi. Onlara Ayşe denirdi bana Ahmet...
Bu durumu zaman içinde çözmeye çalıştım. Sebeplerini araştırdım, hormonlarıma baktırdım, psikiyatriste gittim ve durumu öğrendim. Anne karnında hormonların düzensizliği sonucu beynimin kimi noktaları kadın beyni şeklinde gelişmisti. Bu kadın olarak gelişen kısımlar benim cinsel kimliğimi belirliyordu, sizler gibi ben de kendimi kadın hissediyordum.
Yıllarca kendimi erkek olarak devam etmeye zorladım. Erkek ortamlarında bulundum. Sürekli erkeklere özgü aktivileter yaptım ama bunların hiçbiri benim için zevk veren veya güzel şeyler değildi. Benim ruhum bir kadın, bunu kabul ettim ve artık böyle yaşıyorum

Ekleme : İşin dini boyutunu biliyorum, ben kimseye zarar vermiyor, taciz etmiyor, iğrenç şeylere zorlamıyorum. Bu benim hayatım lütfen beni olduğum gibi kabul edin ve sevin 🌸

Düzenleme : Derdim Var bölümünü göremediğim için buraya açmıştım. Yöneticiler kaldırabilirse sevinirim

Son düzenleme:
:) beynınde bi milyon kotu duygu barındıran dısından gordugumuz yapmacık tavırlarına ınanıp yargıladıgımız hatta sevdıgımız onca çer çöp insan varken, hayatımızı karartablıyorken bı laflarıyla ben yıne gıdıp aaaaaaa bu cınsel egılımı bıze gore farklı olan bırı hadı dıslayayım hadı nefret edıp yuhalayalım dıyorsam yazık. bılmem bu hayatta ne daha cok onemlı? hangı ısım hangı sıfat yuce.. .. hıc bılmem. adam dıye ortalıkta gezıp gücü organdan aldıklarını sanan onlarca tip varken onun bunun kızından gozu ayrılmıyorken dıslancak onlarca sey kişi olay varken bu hayatta ..
ben yargıc mıyım odul ceza benden mı gelcektı:) ben karısmam:) duzeltılen bısıyse duzeltılıyosa duzeltsınler . tedavsi olmayan seyler vardır bazen. bunun tercıh mı yoksa bı rahatsızlık mı olduguna bakmadan atıp tutmamak da lazım. tercıhse karısmam hastalıksa elden ne gelir:)
ınsanlar kural koymayı da isim vermeyı de sever sadece zorluk sana olmaz sana yuklenılmez genel yasam kanunu bu. kapalı bırı hıc gunah ıslememelı mısal ayıptan hatadan uzak olcak:) yakısmıyor oluyor acık olsa yakısır mıydı? erkek adam aglamaz yumrugunu vurur masaya dimi gelecekte erkeklık kanıtlar dove dove karısında. kadın dedıgın kırar dızını oturur gıkını cıkarmaz kocası ne derse o dimi:) ne yapsa mubah olur. tecavuze ugrar kadın aa acmıs orasını burasını derler haketmiş miş:) diyolar bişiyler surekli o oyle bu boyle sen susun busun :) hep bi şartlama kesin yargı cok sey var da bu hayatta soylenecek soylenemeyecek . kımseye zararın dokunmazsa kım senı neden sevmesın :)) guzel ınsanlar sevılmeyı hakeder:)

Bruce ve Brian isimli ikizlerin hayatını bir okuyun ve size karşı kötü laf söyleyenlere anlatın.

Bu iki erkek kardeş sünnet oluyorlar ancak yakma işlemi ile. Birininkinde komplikasyon oluyor ve penis işlevini yitiriyor. Henüz bebek oluğu için kız olmasına karar veriliyor, ameliyat, hormon vs ile kız yapılıyor.

Egenliğe geldiğinde ise kızlardan hoşlanmaya başlıyor. Kendi kız, hoşlandıkları kız, toplumun bakışı da malum, depresyona giriyor. Devamını isteyen bulsun.

Bu kardeşler cinsel seçimin doğuştan geldiğinin kanıtı olarak kabul ediliyorlar.
Dilerim nefes alabileceğiniz bir şehirde yaşıyorsunuzdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X