Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben trans bir kadınım(erkek olarak doğdum ve kendimi kadın hissediyorum). Buraya bir kadın olarak üye olmak, sizlere içimi dökmek istedim biraz.
Kendimi bildim bileli bedenimle uyuşmayan şeyler vardı. 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum. Diğer erkek çocukları gibi futbol oynamazdım, kızlarla evcilik oynardım. Hep onlara gıptayla bakardım. Onların saçı uzundu, benimki kısa. Onlar pembe giyerdi, ben mavi. Onlara Ayşe denirdi bana Ahmet...
Bu durumu zaman içinde çözmeye çalıştım. Sebeplerini araştırdım, hormonlarıma baktırdım, psikiyatriste gittim ve durumu öğrendim. Anne karnında hormonların düzensizliği sonucu beynimin kimi noktaları kadın beyni şeklinde gelişmisti. Bu kadın olarak gelişen kısımlar benim cinsel kimliğimi belirliyordu, sizler gibi ben de kendimi kadın hissediyordum.
Yıllarca kendimi erkek olarak devam etmeye zorladım. Erkek ortamlarında bulundum. Sürekli erkeklere özgü aktivileter yaptım ama bunların hiçbiri benim için zevk veren veya güzel şeyler değildi. Benim ruhum bir kadın, bunu kabul ettim ve artık böyle yaşıyorum
Ekleme : İşin dini boyutunu biliyorum, ben kimseye zarar vermiyor, taciz etmiyor, iğrenç şeylere zorlamıyorum. Bu benim hayatım lütfen beni olduğum gibi kabul edin ve sevin
Düzenleme: Gelen mesajlar beni çok mutlu etti. Sizler çok güzel insanlarsınız. Hepinize kucak dolusu sarılmak istiyoruuuuum