Ben De Bir Kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lgbt hakkı da nedir acaba?

kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...

ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.

aynı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun?

korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...
Biz sadece hetero bireylere ne hak tanınıyorsa aynısını tanınmasini istiyoruz. Kadın ve erkeğin el ele tutusmasi ile iki erkeğin el ele tutuşmasi aynı tepkiyi almalı.
Ayrıca vejeyeryan bireylere niçin saldırdınız ki? Sinir sistemi bulunan bir hayvana acı çektirmekek için onu yememek neden saldırılasi bir konu ki?

kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...

ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.

aynı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?

korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...
sadece size benzeyenlerin varolması hakmış gibi bir sonuç çıkardim lgbt ve veganlar için yazdiklarınizdan....işte bu kafa bu cehalet bizi bitirecek

sadece size benzeyenlerin varolması hakmış gibi bir sonuç çıkardim lgbt ve veganlar için yazdiklarınizdan....işte bu kafa bu cehalet bizi bitirecek
Kimseye kötü söz söylememeliyiz. Vegan bir transim ben ama onlar bana kötü söz söyledi diye ben de söylersem sadece nefreti körükleriz. Her şeyin ilacı tatlı dildir

aynı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?

rica ederim sağdan sağdan bilimsel sayfalara yol alır mısınız
siz hangi cinsle seviştiğinizi dünya aleme davul zurnayla ilan ederken işinize gelmeyenler saklasın içinde yaşasın dört duvar arasından çıkmasın dimi
bi akıllı sizsiniz zaten her şeyi de bilirsiniz?
bu devirde bunca zorluğu-neler olduğunu yazmıcam tek tek- sırf canları istediği için seçmediklerini bu çağda hala anlatamadık

savaşmayın sevişin anacım

Biz sadece hetero bireylere ne hak tanınıyorsa aynısını tanınmasini istiyoruz. Kadın ve erkeğin el ele tutusmasi ile iki erkeğin el ele tutuşmasi aynı tepkiyi almalı.
Ayrıca vejeyeryan bireylere niçin saldırdınız ki? Sinir sistemi bulunan bir hayvana acı çektirmekek için onu yememek neden saldırılasi bir konu ki?
mesela yasal olarak hangi hakkınız kısıtlı?

Kimse ne pozisyonda seviştiğini anlatmıyor,ne tür bir ortamda yaşıyorsunuz siz ? Yani muhalefet olmak için o kadar kasıyorsunuz ki çok belli oluyor,komik duruma düşüyorsunuz farkında değilsiniz.
Kimse hangi cinsle seviştiğini belli etmesin diyorsunuz da ''hamile kadınlar sokağa çıkmasın''dan ne farkı var bu söylediğinizin ? Benim bir kadınla seviştiğimi bilmenizin sizin hayat kalitenize ne etkisi olacak ?

mesela yasal olarak hangi hakkınız kısıtlı?
Mesela devlet dairelerinde çalışma gibi bir hakkımız yok. Çünkü bu "yüz kızartıcı suç" kapsamına giriyor. Ne kadar bilgili, donanımlı olursam olayım cinsel kimliğimden dolayı çalışamiyorum.

Escinsel bireylere evlilik hakkı verilmemesi.

Öte yandan nefret cinayetleri. Sürekli kadın cinayetlerine tepki gösteriyoruz ya. Çok acı bir gerçek var ki öldürülen kadınların ortalama %15i trans kadın. Trans kadınlar öldürülunce katiller genelde hafif ceza alıyor, bunun yanında medya hiçbir zaman göstermiyor. Hande Kader'in ölümünü bir kez göstermeyen medya Selin Ciğerci'nin düğününü günlerce konuştu

dünyadaki her on kişiden biri lgbt bireyi
bu trans olur eşcinsel olur
biseksüel olur
ama olur illa ki bişi
o çevrenizdeki abileriniz babalarınız kocalarınız çocuklarınız komşularınız akrabalarınız allah bilir kim
ama insanlara özgür olma hakkı vermediğiniz için önce kendinizin kandırılmasına sebep oluyorsunuz haberiniz yok
sevgilisinin düğününe giden sağdıç gördü bu gözler
hey yavrum hey
anca kendinizi kandırmaya ve kandırılmaya devam edin

bunu etrafa duyurmaya çalışmadığınız sürece kimse size karışmaz zaten. ama insanların gözüne sokmaya çalışırsanız ben de dahil çok insandan tepki alırsınız. bu sizin özeliniz. kimseye söylemek zorunda değilsiniz.

mesela biri çıkıp etrafta dese ki; ben filan pozisyondan başka sevişmeyi sevmiyorum. ona demezler mi e bundan bize ne diye... bu senin özelin. bize anlatma diye...

keşke yorumumun tamamını okusaydınız. bir şeyi karıştırdığım filan yok. sadece kimsenin (olur veya olmaz) özel tercihleri kimseyi ilgilendirmez diyorum.

saklama konusuna gelirsek; saklamak başka şey, göze sokmak başka şey. mesela topal bir insan (ki benim gözümde kusursuz bir insandır) topallığını saklayamaz. ama göze sokmak başka bir şey. her bahaneyle; topal olmak ne zormuş... bu ülkede topal olmak asdfghjk vs... işte asıl tepki çeken ve o topalı itici yapan şey budur. göze sokmak...

yoksa köyümden örneğini de verdim. sevilen ve dışlanmayan 'kız mustafa'nın...

Göze sokmak nasıl oluyor?
Mesela ben doğuştan kadınım ve heteroseksüel bir insan olarak sevgilimle/eşimle dışarıya çıktığımda bunu insanların gözüne mi sokmuş oluyorum? İnsanlara duyurmaya mı çalışmış oluyorum? İnsanlar bana bakıp "bak bak nasıl da özelini ortaya döküyor" mu diyorlar?
Ya da "bu ülkede kadın olmak zor" dediğimde amacım cinsiyetimi insanların gözüne sokmak mı?
Aynı şeyi eşcinsel ya da trans bir insan yapınca neden göze sokmaya çalışmak oluyor?

"Kız Mustafa"nın birilerinden onay alması için sadece kırıtıp espri yapması, ama zinhar yanında başka bir erkekle görülmemesi gerekiyor değil mi?
Türk dizilerindeki feminen erkek karakterler gibi. Dizilerde varlar ama asla bir aşkın tarafı olmazlar, asla sevgilileri olmaz. Sonra siz dahil pek çok insandan tepki alırlar maazallah.

siz hangi cinsle seviştiğinizi dünya aleme davul zurnayla ilan ederken işinize gelmeyenler saklasın içinde yaşasın dört duvar arasından çıkmasın dimi
bu devirde bunca zorluğu-neler olduğunu yazmıcam tek tek- sırf canları istediği için seçmediklerini bu çağda hala anlatamadık

insanlar topal olmayı, kör olmayı, ne bileyim gerizekalı olmayı da canları isteyip seçmiyorlar. bunlarda kısıtlanıyorlar. ama bunların hakkını arayan yok. ama bu lgbt hakları ne kutsal şeymiş ki herkesi hozırola dikiyor.

insanlar topal olmayı, kör olmayı, ne bileyim gerizekalı olmayı da canları isteyip seçmiyorlar. bunlarda kısıtlanıyorlar. ama bunların hakkını arayan yok. ama bu lgbt hakları ne kutsal şeymiş ki herkesi hozırola dikiyor.
Ama hickimse sadece kör olduğu için öldürülmüyor. Nefret duyulmuyor. Biz hepimiz insanız kör, topal. Gay, lezbiyen fark etmez. Hepimizin eşit şartlarda çalışma ve yaşama hakkı var. Tek istediğimiz bu. Fazlası değil

Danteeeee hay ağzını opeyim bacım diycem konuyla ironik olacak :rolleyes: yorumuna sağlık , çıkardığı ses buraya kadar geldi

Hanımefendi siz şaka mısınız ?
Kimse bir insanı engelli diye öldürmüyor mesela nefretle.Hakim karşısında çıkıp göğsünü gere gere ''engelliydi ondan öldürdüm'' demiyor.Ama tersi sizin yaşadığınız ülkede haber konusu bile edilmiyor.Daha geçen gün tanıdığım bir kişi gay olduğu için bir grup adam tarafından dayak yedi,arabadan zor attı kendini belki de öldüreceklerdi,şikayetçi bile olamadı cinsel yönelimi ortaya çıkar diye.
Yaş kaç sizin ?

Ama hickimse sadece kör olduğu için öldürülmüyor. Nefret duyulmuyor. Biz hepimiz insanız kör, topal. Gay, lezbiyen fark etmez. Hepimizin eşit şartlarda çalışma ve yaşama hakkı var. Tek istediğimiz bu. Fazlası değil
''Ama hickimse sadece kör olduğu için öldürülmüyor. Nefret duyulmuyor.'' demişsiniz ya...

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. öldürülen de var dışlanan da. ama onların hakları lgbt kadar kutsal değil diye haber bile olmuyor.

engelli hakları, engelli dernekleri, calışma hayatinda engelli kotaları, vakıflar,yasal düzenlemeler.....hiç mi duymadıniz, hiç mi okumadıniz, niye bu kadar şeysiniz bu çağda? sizin adıniza utaniyorum şu yazdıklarınizdan

Bana bak bacim, iş sapıkliğa ( pedofili, zoofili, nekrofili..)varirsa anadan doğma sonradan olma kadin erkek dinlemem en once ben carlarim, paşa paşa yerim banımı, yatar çıkarım:halay:zaten yukarda saydiklarımdan biri değilsen bizdensin, sapık filan değilsin, kim ne derse desin hiç gocunma

Bu sitede bu dediğiniz şeylere hiç rastlamadim Yazdığınızı da alakasız buldum kusura bakmayin

Hanımefendi siz şaka mısınız ?
Kimse bir insanı engelli diye öldürmüyor mesela nefretle.Hakim karşısında çıkıp göğsünü gere gere ''engelliydi ondan öldürdüm'' demiyor.Ama tersi sizin yaşadığınız ülkede haber konusu bile edilmiyor.Daha geçen gün tanıdığım bir kişi gay olduğu için bir grup adam tarafından dayak yedi,arabadan zor attı kendini belki de öldüreceklerdi,şikayetçi bile olamadı cinsel yönelimi ortaya çıkar diye.
Yaş kaç sizin ?
akıl yaşta değil baştadır. bun size öğreten olmadı mı? bel altı vurmak içi bahane arıyorsanız sizden küçük olduğumu varsayıp devam edin. olgunlukla karşılayabilecek yaştayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X