Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.
Akıllı arkadaşım, zıplamak? Anlatım bozuklukları, imla hataları, z ler :S
Ben kime ne anlatıyorum ki :S Kolay gelsin size.
çok teşekkür ederim ama ben fotoğrafları kaldır diyenlere kızmdım niye kzıyım ki iuyiliğimi düşünüyolar, ben kendini ifşa ediyosun yalan söylüyosun iyenlere kzdım
o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan
ayrı evde yaşıyorduk ve hala çarşaf gösterliyor onların adetlerinde o yüzden ısrar ediyordu annesi. iktidarsızlıoğı duyulup gururu incinmesin diye söylemedim
aynı evde yaşıyorsanız hiç mi sesinizi duymadılar:?
ayrı evde yaşıyorduk ve hala çarşaf gösterliyor onların adetlerinde o yüzden ısrar ediyordu annesi. iktidarsızlıoğı duyulup gururu incinmesin diye söylemedim
Aynı evde yaşıyordunuz, bu kadar olay yaşandı; sigara, jilet, uykudan uyanıp bağırmalar, boğazınıza sarılmalar, küfürler v.s kimse duymadı mı ?
Kimseye odadan fırlatıp bu ne be diye bağırmadınız mı ??
Aynı evde yaşıyordunuz, bu kadar olay yaşandı; sigara, jilet, uykudan uyanıp bağırmalar, boğazınıza sarılmalar, küfürler v.s kimse duymadı mı ?
Kimseye odadan fırlatıp bu ne be diye bağırmadınız mı ??
aynı evde yaşıyorsanız hiç mi sesinizi duymadılar:?
konu fake mi bilemem ama maalesef hayatta böyle olaylar olabiliyor bu kadar kötü olmasada bi benzerini yakınım yaşadı şizofren teşhisi konulmuş....fake olmasını düşündüren sebepte hem çok detay içeriyor hem de fotolar
Ayrı evde yaşıyorlar..
evet, suçlamalar günah almalardan sonra hastalık teşhisim de konuldu teşkkürler
size demedim eski eşinize zaten teşhis koyamam dr değilim yakınımın eşine şizofren teşhisi konmuş eşinizde öyle olabilir demek istedimevet, suçlamalar günah almalardan sonra hastalık teşhisim de konuldu teşkkürler
Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.
Akıllı arkadaşım, zıplamak? Anlatım bozuklukları, imla hataları, z ler :S
Ben kime ne anlatıyorum ki :S Kolay gelsin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?