ben de boşandım

teşekkür eerim, zaten hemen düşünmüyorumiki üç yıl, allah ne zaman kısmet ederse

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaar
günah keçisi oldum konuya fake dedim diye ya
konu sahibi arkadaşim
başka bi dille anlatsaydın şu sorununu inan daha farklı yorumlar yapardım
mizacım gereği kimseyi üzmek istemem tarzım değil bu
ayrıca seni neden dişlayalım ama kabul etki bu konu tuhaf biraz
çelişkili cevapların düşündürdü beni sadece

Bu forum paylaşmak icin var! Üstünü örtmek veya yalan söylemek için değil.

Kimi adını söyler, kimi çalıştığı şirketi, kimi resmini koyar kimi evini, herkesin rahatlığı kendini bağlar. Hata yapan insana böyle mi davranılır? Yanlış yapıyorsa da daha yapıcı yorumlarımızla onu yönlendirebiliriz.

Tek bir kötü cümlesi yok, iyi niyetiyle herkese cevap veriyor işte daha ne yapsın?

Sürekli benim rahatsız olacak bişey yok diyor bi kere söylendi bilmiyosa ögrendi neden hala resimlere takıldı.Kendide farkındadır heralde.

cnm ne alakası var yaa..ben fake demedım ama..fazla celıskılı dedım...ıllakı ''fake'' kelımesını mı kullanmalıydım?? veya kullanmalımıydık??

Son düzenleme:
Kızlar bikaç arkadaş daha yazmış, ben de o yönde düşünüyorum.
Fotoğraftaki kızın düşmanı olabilir, ya da şifreyi ele geçirip dalga geçmek amaçlı yazan biri olabilir ama kesinlikle kendisi olacağına inanmıyorum.
Kimse kendini bu şekilde deşifre etmez...

fotoğraflarımı kaldırdım, fake diyen ve kendimi ifşa ettiğimi çok yorum almaya çalıştığımı düşünmenize gerek yok, rabbime hamd olsun inançlı bir insanım günahımı alanları affetsin

100 kişi okuyo şu konuyu; bi rahat bırakın Allah aşkına, bi anlatsın.... Hani bizim mantık dolu sorularımız, hani bizim ters köşe yorumlarımız?

Fake yazınca ne geciyor elimize :S

bu kadar abartıya bu kadar celişkiye bu kadar rahatlıga siz gercekmi diyorsunuz kim ne isterse söyler size ne ki
fake yazınca arkadasları ikaz ediyoruz daha ne gecsin elimize böylelerine inanmasın cünkü bizim genclerimiz
ne kadar aklı basında yorumları okuyosan yani konu sahibi kadar cahil degil genclerimiz

bana cahil demek yerine dua edin de başınıza gelmesin , yazık

Amin,Allah herkesin gönlüne göre versin.Sıkma canını daha çok gençsin elbet geçer bugünler de

cnm ne alakası var yaa..ben fake demedım ama..fazla celıskılı dedım...ıllakı ''fake'' kelımesını mı kullanmalıydım?? veya kullanmalımıydık??

pardon yanlışmı oldu şahsına bişey yazmadım canım ben
ayrıca yorumlarınıda son derece mantıklı buluyorum

Tabi ki inananmama hakkınız saklı. Ama siz kimseyi "UTAN" diye suclayamazsınız. İnanırsınız, inanmazsınız o ayrı, ama uyanık gecinip de insanları üzmeye hakkınız yok. Yalan ya da gerçek, ortada sapıkça bir durum var. Cahil olmayan genclerimizin konularını akşama kadar okuyoruz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…