Ben de dolgun göğüsler istiyorum :(

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Kızlar burda meme büyütme yaptıranları, cesaret edenleri, karar verip kararının arkasında duranları, sonrasında da çok mutlu olup 'keşke daha önceden olsaymışım bu ameliyatı' yazanları imrenerek neredeyse 2 yıldır okuyorum. .

Göğüslerim küçük ve göğüs kafesimde doğuştan gelen hafif de olsa bir çıkıntı var. Yani tam olarak göğüslerim için şöyle, şu kadar beden diyemicem. Bi avuç içi kadar varlar ama.

Yakında düğünüm olacak. Evlendikten sonra ben de yaptırsam mı diye defalarca düşündüm ama pişman olmaktan çok korkuyorum :KK43: Ve iyileşme evresinin uzun sürmesinden. .

Bunu nişanlıma da sordum, daha çok onun için istiyorum alında. Sonuçta ona güzel ve seksi görünmek amacım. Ona sorduğumda gerek yok diyor. Aslında o da biraz cesaret verse, yaptır güzel olur dese yaptırırım ama onun için sorun yok. .

Doğal gibi olur mu mesela memelerim? Şu anki kadar rahat olabilir miyim? veya eşiniz falan dokunduğunda herhangi bi acı ya da tedirginlik oluyor mu?

Ne yapsam bilemiyorum :KK43:

Kızlar burda meme büyütme yaptıranları, cesaret edenleri, karar verip kararının arkasında duranları, sonrasında da çok mutlu olup 'keşke daha önceden olsaymışım bu ameliyatı' yazanları imrenerek neredeyse 2 yıldır okuyorum. .

Göğüslerim küçük ve göğüs kafesimde doğuştan gelen hafif de olsa bir çıkıntı var. Yani tam olarak göğüslerim için şöyle, şu kadar beden diyemicem. Bi avuç içi kadar varlar ama.

Yakında düğünüm olacak. Evlendikten sonra ben de yaptırsam mı diye defalarca düşündüm ama pişman olmaktan çok korkuyorum :KK43: Ve iyileşme evresinin uzun sürmesinden. .

Bunu nişanlıma da sordum, daha çok onun için istiyorum alında. Sonuçta ona güzel ve seksi görünmek amacım. Ona sorduğumda gerek yok diyor. Aslında o da biraz cesaret verse, yaptır güzel olur dese yaptırırım ama onun için sorun yok. .

Doğal gibi olur mu mesela memelerim? Şu anki kadar rahat olabilir miyim? veya eşiniz falan dokunduğunda herhangi bi acı ya da tedirginlik oluyor mu?

Ne yapsam bilemiyorum :KK43:
Merhaba nisanlin yap dese guzel olur dese falan ve ameliyat olmadin diyelim 'ya bak o da istiyordu ameliyati boyle begenmiyor beni belki de'diye dusunebilirsin.ben evliyim ve bir ay once yaptirdim esim sem bilirain boyle de guzel bana kalirsa gerek yok falan dedi simdi cok guzeller gibi laflar soyluyor.ben zaten esimden once druma da soyledim kendim icin yaptiriyorum cunku kendimle barismaya ihtiyacim vardi.bu yuzden iyi dusun iyi bir dr bul git gorus artik bir cogunun ucretsiz muayenesi iyilesme surecleri kisiye gore degisiyor ama bir sorun olmadigi surece bir hafta sonra cok rahat normal hayatina donebilirsin....hayirlisi olur insalllah

Aynen benim esim de hic gerek yok diyip durdu.benim 3 yil kaybima neden oldu.simdi ben de o da cok memnunuz...keske daha once olsaydi diyenlerdenim.iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyo ama cok sıkıntili bir surec degil inan.her guzel seyin elbet bir cefasi oluyo ona da seve seve katlaniyorsun.su an cok dogallar ve yumusaklar.dokununca agri falan olmuyo merak etme...benim 4 bucuk ay oldu....en onemlisi senin kendi kararin

X