Ben de evlenenleri kıskanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kader kısmet işleri bunlar kızlar,
hakkımızda hayırlısı olur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Bizim işyerinde bir türlü evlenemeyen 20li yaşlarında genç kız vardı sonra evlendi gitti kuran'da bir sure varmıs onu okuduktan sonra talibi çıktı

hangi sureymiş ihtiyacı olanlar var ögrensende onlarda okusa iyi olur

Benim çok ihtiyacım var, dünya dua üstüne, öğrenelim neymiş hangi süre acaba..

Şu kıskanıyorum lafını anlayamıyorum..Allaha şükür benim de mutlu bir evliliğm var..ve mutlu evliliği olan insanları görünce o kadar seviniyorum ki anlatamam..çevremde mutlu insanlar gördükçe seviniyorum..Kıskanmak lafı pek olmamış..çünkü herkesin kendine göre yaşaması gereken bir hayatı,bir kaderi var...kısmet işi bunlar..geç olsun güç olmasın..herşeyin hayırlısı olsun...

5 te fena bir rakam degil saka :) gercek su ki herseyin hayirlisi. Bu yonden dusun, dun arkadasim anlatiyrdu.. Bir kiz oglanla 7 sene cikmis ve sonunda evlenmisler.. 1 sene oldu ve esi simdi 3 yerden kanser oldu.. kiz agliyor..daha gencecikler, birbirini coook seviyorlar... ama yapabilecek bisey yok..
Bu yuzden uzulmeyi kes, ve hayirlisi de!

Eskı bır konu,
sahıbı hala bu derdınden yana muzdarıp mı bılmıyorum.
Klasık sozler edecegım bende.
Vaktınız var, bekleyın dıyecegım.
Bırde o vakıt gelene kadar bekarlıgın tadını cıkarın.
Ben 29 yasında evlendım.
Esım, 'beklerım' deseydı 3 yıl kadar nısanlı kalalım ıstıyordum, olmadı.
Su an 15,5 aylık evlıyım ama,
bazen keske dıyorum bır yıl daha bekar kalsaydım.

Bazen sevilmeye yeteneksiz oluyoruz.

önemli olan doğru zaman doğru kişi...sırf evlenmiş olmak için evlenmek kötü sonuçlar doğurur.
zaten ne kadar konuşsak boş vakdi zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor.

Ilahi deli o ruh ikizi diye buldugumuz kocalar ilk 1yilin ardindan katil bebek chuky oluyor.Bir sabah uyaniyorsun yaninda pijamalariyla horlayan gobek baglamis salyasi yastiga damlamis adam bir zamanlar benim icin Kenan Imirzalioglun'dan yakisikli adamdi.Bu yataktaki kim ruh esimin icine cin kacmis hissine kapiliyorsun ve anliyorsun ki Kenan daha yakisikli birde tek olsan iyi ruh esinden minik minik yavrular yapiyorsun.Ne mi oluyor o cokmus yuzunu bile arar olursun aynada ev isinden cocuktan zamanin kalinca dus aliyorsan bile sukredersin.Bu arada gobeginden selulitten dip boyulari akmis saclardan bahsetmiyorum.Birde bakmisin suan ki bekar hayatini cilginca ozluyorsun......................koltuga uzanip sorumsuzca gerinmek,killarini almadan yataga girsen bile guzel hissetmek annenin tisortlerini yikayip dolabina yerlestirmesi ahhhh ahhhhh simdi asil sana ben ozeniyorum kismet elbet cikar ama suan ki sultanliginin kiymetini bil.

yazını okuyunca bende 40 yaşına falan geldin sandım acelen nedir sabırlı ol biraz herkes 20 yasında evleniyorda sen evdemi kaldın. bu psikolojiyle acele edip yanlış birine çarpılmazsın umarım

aynen arkadaşlar, bende de var o kıskançlık :S çevremde o evlilik telaşını yaşayan, yada benim yaşımda annelik duygusunu tadanları gördükçe içten içe kıskanıyorum. ama sonra onlarla bir araya gelince evlilik derdi, yok geçim derdi, karı - koca sorunları, kayınvalide muhabbeti, kısıtlamalar felan ooooo içim kıyılıyo. sonrada diyorum ki iyki evlenmemişim yaaa geç olsun ama temiz olsun... ben hayatımı yaşamaya devam edeyim... haaa yalan yok, kafama göre biri gelse yarın evlenirim o ayrı :)

anlayamazsin tabii ki cünki sen zaten evlisin! bir türlü evlenemeyen insanin kendine yerini bi koy, sürekli evli mutlu bebekli cift görüyor. bende bu durumdayim ve icim aciyor...ayrica bende durum briaz daha karisik, sevdigim var o da beni seviyor fakat aileler yüzünden bi türlü evlenemiyorum..evli insanlari görünce hele aileleri de iyi anlasan, icim aciyo..buna kiskanmak degl de baska bisey de diyebiliriz

bekarken zannersın ki, evlenınce hiç bir sorun olmayacak her şey daha guzel, daha düzgun olacak... rahat gezeceksin, hesap vermeyeceksin, eşini takıp koluna dolaşıp duracaksın...

evlenırsin, dügun/ dernek biter ve bır evın içinde hayat başlar... belli bir süre sonra bır bebek katılır hayatınıza... ama...

paran olur, harcamaya zamanın olmaz.. o kadar sorun olur ki, parasızlık sorununu özlersın...

paran olamaz, gezıp tozup yaşayanlara özenırsin.. ya hırs yapar kendını kazarnırsın, yada kendını yer bitirirsin...

hayatına eşinin ailesi girer.... kayınvalıde kayınpeder, elti, görümce olur.. bunlarla dert edınıp, savaşmakla geçer gunlerin.. aran açılmasın diye eşinle ayrı bır çapa gösterirsin....

oldu ya, her iki aileye kusersınız, kapıları kapatırsınız, yanında kavgada edecekde olsa bir aile olmasını özlersınız....

her şey olur belki, paran olur, yakışıklı bır eşin olur, her iki ailede anlayışlı olur, mutlu mesutum zannerken bır hastalık gelır, hayat görunmez olur... sıhhat olsunda hıç bir şeyım olmasın dersınız...

hayatta hiç kimsenın hayatı mukemmel degildir... aslında söylenmeyen o kadar çok dert ve sorun vardırki...
bedellerini evletların ödedigi ne hatlar vardır...

"derman arardım ben derdıme, derdim bana derman imiş" diye bır ilahı vardır... hep o aklıma gelır...

15 kişi veya 1000 kişi degil, bır tane insan olması önemlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…