- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
olsa biri fena olmaz hani :kedi: Allah*ın bildiğini kuldan mı saklıycam
bu yıl olmaz ama seneye olsn
Bazen sevilmeye yeteneksiz oluyoruz.
Şu kıskanıyorum lafını anlayamıyorum..Allaha şükür benim de mutlu bir evliliğm var..ve mutlu evliliği olan insanları görünce o kadar seviniyorum ki anlatamam..çevremde mutlu insanlar gördükçe seviniyorum..Kıskanmak lafı pek olmamış..çünkü herkesin kendine göre yaşaması gereken bir hayatı,bir kaderi var...kısmet işi bunlar..geç olsun güç olmasın..herşeyin hayırlısı olsun...
anlayamazsin tabii ki cünki sen zaten evlisin! bir türlü evlenemeyen insanin kendine yerini bi koy, sürekli evli mutlu bebekli cift görüyor. bende bu durumdayim ve icim aciyor...ayrica bende durum briaz daha karisik, sevdigim var o da beni seviyor fakat aileler yüzünden bi türlü evlenemiyorum..evli insanlari görünce hele aileleri de iyi anlasan, icim aciyo..buna kiskanmak degl de baska bisey de diyebiliriz[/QUOTE
kıskanmak değilde özenmek ..ben niye böyle olamadım neyim eksik düşüncesi.. bende yaşayamadıklarımı başkalarında görünce kendi adıma üzülüyorum ..
anlayamazsin tabii ki cünki sen zaten evlisin! bir türlü evlenemeyen insanin kendine yerini bi koy, sürekli evli mutlu bebekli cift görüyor. bende bu durumdayim ve icim aciyor...ayrica bende durum briaz daha karisik, sevdigim var o da beni seviyor fakat aileler yüzünden bi türlü evlenemiyorum..evli insanlari görünce hele aileleri de iyi anlasan, icim aciyo..buna kiskanmak degl de baska bisey de diyebiliriz[/QUOTE
kıskanmak değilde özenmek ..ben niye böyle olamadım neyim eksik düşüncesi.. bende yaşayamadıklarımı başkalarında görünce kendi adıma üzülüyorum ..
heh tam bu iste:) getiremedim bi türlü...özenmek...
cok normal böyle hissetmek
yani insanız sonuçta herkes kendi elinde olmayanı ister ama bu demek değildirki haset edip kimsenin mutluluğunu istemeyelim.. rabbim daha çok mutluluk versin ama üzülüyor insan kendi adına işteheh tam bu iste:) getiremedim bi türlü...özenmek...
cok normal böyle hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?