İnsanlar ruh eşleri olarak doğmazlar, özveriyle ruh eşi olurlar... Ne kadar esneksen o kadar mutluluğa yakın olursun... Aşk insanın kapısını çalmaz, gider sen alırsın onu... Hem mesele aşkta değil, aşkı korumakta... Talibin varmış, gözün kimi güzel görürse bir şans ver, hayat sürprizlerle doludur...:icecream:
vakti saati gelince o da olur merak etme
acele etme
insanın 3 kaderi değişmezmiş
1 doğacağı tarih
2 evleneceği insan
3 öleceği tarihh
gençsin henüz
bende 23 de evlendim ama evlenmeyi hiç düşünmüyodum aniden oldu bitti herşeyy :asigim:
allah huzurlu aşk dolu bi evlilik nasip etsin
gönlünüze göre olsun inşlhhh
ama bu kadar sorun yapmana gerek yokk
o seni bulacak bi gün a.s
bende mutlu olup gerçekten anlaşanları kıskanıyorum arkadaşlar imrenerek bakıyorum onlara. ama benim bide nişanlımın ailesiyle sorunum var siz nişanlınızın ailesine ne kadarda bir gelip gidiyordunuz sürekli gelmenizi gitmenizi iş güç yapmanızı beklerler miydi ben nişanlıyım ve nişanlımın annesi babasının gözleri sürekli üstümde ne yaparsam dikkatli, dikkatli bakıyorlar resmen bi hata yapsam die bekliyorlar kaynanam sürekli laf sokuo iş güç konusunda ama öte yandan bana hediye falan alıo sürekli dün yeni yıl hediyesi almış bi sürü nişanlımın gözüne girmek için bak işte alıyorum yapıyorum ama yinede içten davranmıo 4 elle sarılmıo bize diyebilmek için. çok canım sıkılıo bu durumlara nişanlımı öyle bağımlı yetiştirmişlerki kendilerini herşeyini o yapıo resmen onlar için altın yumurtlaan tavuk. işin içinden çıkamıyorum ben arkadaşlar 3 sene beraberliğim ve 6 aydır da nişanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum nişanlımı çok çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama bu yetmiyor yardım edin nolur? imreniyorum kaynanası kayınpederi kültürlü konuşmasını bilen insanları görünce üzülüyorum ne olacak böyle size danışmak istedim birde.. yardım ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?