Ben de evlenenleri kıskanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok hoşuma gitti yorumunuz.

canım ilk mesajını okudugumda 40 yaşında falansın diye düşünmüştüm:))
dur bakalım beklemediğin anda hayat sürprizler sunar insana

Canım çok güzel yazmıssın hoşuma gitti,herseyın hayırlısı kızlar,allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın inşallah :1hug:

ya yeni bir işe başladım.2 kız var.ikisi de hamile.imreniyorum.hiçbir şeyde gözüm yok.mutluluğu ben de haketmiyor muyum?sevdiğim bir kocam olsun ben de bebeğimi karnımda taşıyayım.gerçek mutluluk bu bence benim için bu.mutlu bir yuvayı bu dünyadaki hiçbir şeye değişmem.gerçekten sevdiğim bir adam ve beni gerçekten seven bir adam.2 adam değil 1 adam :))) o adam kim o adam ve şimdi ne yapıyor, nerde :)))

bu kıskanmak değil evet belki imrenmek..diğer insanlar mutluyken neden ben de mutlu değilim diye düşünüyoruz genelimiz...ama çoğu zaman şunu farkedemiyoruz,her çatının altında farklı bir dert var..bizde benlkide çok ozr olsada şu anın tadını çıkarmalıyız.çok zor bişiy bu ama bence işin bu yönüyle bakıp,kendi kendimize nasıl mutlu olabiliriz kızlar bu konuyu bi aşabilsek:sinifsinif: belki o akan zaman zarfında karşımıza çıkıcak bilemiyoruz kii...

ne kadar olumsuz dusunurseniz o kadar olumsuz yasarsiniz hayati. Kendinize guvenmez ve kendinizi sevmezseniz hayat sizin icin cok zor olacaktir

bende mutlu olup gerçekten anlaşanları kıskanıyorum arkadaşlar imrenerek bakıyorum onlara. ama benim bide nişanlımın ailesiyle sorunum var siz nişanlınızın ailesine ne kadarda bir gelip gidiyordunuz sürekli gelmenizi gitmenizi iş güç yapmanızı beklerler miydi ben nişanlıyım ve nişanlımın annesi babasının gözleri sürekli üstümde ne yaparsam dikkatli, dikkatli bakıyorlar resmen bi hata yapsam die bekliyorlar kaynanam sürekli laf sokuo iş güç konusunda ama öte yandan bana hediye falan alıo sürekli dün yeni yıl hediyesi almış bi sürü nişanlımın gözüne girmek için bak işte alıyorum yapıyorum ama yinede içten davranmıo 4 elle sarılmıo bize diyebilmek için. çok canım sıkılıo bu durumlara nişanlımı öyle bağımlı yetiştirmişlerki kendilerini herşeyini o yapıo resmen onlar için altın yumurtlaan tavuk. işin içinden çıkamıyorum ben arkadaşlar 3 sene beraberliğim ve 6 aydır da nişanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum nişanlımı çok çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama bu yetmiyor yardım edin nolur? imreniyorum kaynanası kayınpederi kültürlü konuşmasını bilen insanları görünce üzülüyorum ne olacak böyle size danışmak istedim birde.. yardım ederseniz sevinirim.

Ay canimm kiyamam nekadarda masum duygularla yaklasiyorsun onlara... Canim benden sana tavsiye kaynananlara gidip gelme.Henüz nisanlisin buyüzden sadece annen ve babanlarla git. Nisanli bir kizin tekbasina sürekli kaynana ziyareti yapma sorumlulugu yokdur bence. BU aralar onlarla nekadar az görüsürsen okadar az SIKINTI ceker ve okadar az yüz göz olursun. Evlendikden sonrada isin zor öncelikle büyük emek sarf edip esini kendine baglaman ve ana kuzusu tavrindan kurtarman gerekecek ama madem birbirinizi sevdiginizi söylüyorsun, bunu basaracagina inaniyorum...

Anlattigin kadariyla kaynanan cok sinsi birine benziyor kendi iyiligin icin ondan mümkün oldugu kadar uzak dur, sayginda kusur etme ama araya mesafe koy.
Sana attigi laflari duymamazliktan gel hic kafana takma, böyle yaparak sana sezdirmeye calisiyor ve senin nisanlina gidip bunu söylemeni ve böylece bu yüzden aranizin bozulmasini bekliyor. Onun beklentilerini bosa cikarmaya bak canim.

Bakarsin zamanla oda alisir sana böylelikle imrendigin kaynana gelin iliskisine kavusursun. Onun yapdiklarina karsilik saygili olmaktan gecer bunun yolu.

Benim ablamda böyle üzülüyor.. Üstelik başka bi şehirde yalnız yaşıyor birine güvenip sevmek ne kadar zor Allah hepiniz için hayırlısını versin birde bol kısmetler versin :)

Herkes hayatının bir döneminde birilerini kıskanıyor.Bekarlar, evlileri, evliler çocuğu olanları, çocuğu olanlar daha özgür olan evli çiftleri, çalışanlar ev hanımlarını, ev hanımları çalışanları bu liste uzaar gider.İnsanoğlu istediğini elde ettikten sonra kendine yeni bir hedef belirliyor ve bu sefer ona özenmeye başlıyor.Kafasına takıyor.Olsun diye dua ediyor.Klişe bir laf diyeceksin ama hayırlısıyla olsun her şey.Sdece olsun die olmasın.Evlenmek için evlenen insanlar gördüm ve sonucu garantili mutsuzluk oldu.Hayatınızın aşkının sizi bir yerlerde beklediğine dair umudunuz hiç kaybolmasın...

once boyle dusunmekten vazgec bence sabret herseyın zmanı varkıskanmak yerıne sende bırgun olye olcagını dusun ve gulumsebayanssulusmile

olsa biri fena olmaz hani :kedi: Allah*ın bildiğini kuldan mı saklıycam
bu yıl olmaz ama seneye olsn

belki eskiden ama şimdi anlamı yok gibi hiç bişiyin..

ben de evlenenleri değil ama sevip sevilenleri çok kıskanır oldum....
kıskandıkça da üzüntüm arttı...
bi ilerleme de yok....
kısır döngü yani....bilmiyorumkismile

allah isteyen herkese hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.

aminnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…