Ben de evlenenleri kıskanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir sürü gereksiz insan talibin olacağına bir tane doğru düzgün insan olsun bu yeter.sayıya önem verme..Önce kendini sev..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünmeyin...

15 neki benim 20 yi geçmiştir ama ne yazar. bi tane olsaydıda karşılıklı aşık olup evlenseyim. ismail yk nın şarkısı vardı bizmanlar benim beğendiğim beni beğenmez. beni beğeneni ben beğenmem..... nereye kadar böle bilmem artık. benm de bu hesap işte.

canım önemli olan kısmet sayısı olmamalı bence,herşey nasip kısmet bence...ewlenince mutsuz olmaktansa bekar olmak daha iyi......herşeyin hayırlısını wersin rabbim.

neden öyle diyosunuz kızlar, kısmet sayısı da önemli. ne kadar çok kısmetin olur da evlenemezsen o kadar kötü oluyor. başka türlü olsa kimseler istemedi der oturursun. kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu evlılık ısı gercekten nasıp ısı hakkınızda hayırlısı olsun allah nasıp edınce olumsuz seyler bıle olumlu oluyor o evet agızdan bı cıkıyo anlayamıyosunuz bıle ben nısanlıyım nısanlım benı ısterken ıkı tane cok guzel ısteyenım vardı ıslerı aıle yapıları maddı manevı durumları yerındeydı anlıyacagınız ben onlara evet demedım nısanlıma evet dedım ve hala onlara degılde nısanlıma nasıl evet dedıgımı dusunuyorm nısanlım onların yanında maddı ve manevı olarak en vasatıydı ama rabbım onu bana nasıp etmıskı ben ona evet dedım ve sımdı kendı kendıme vardır bundada bı hayır dıyorum canınızı sıkmayın hayırlısını dıleyın huydur sevdıren ne tıp ne para duzgun bı kısılıgı varsa bu zamanda yeter dort dortluk yok cok mutlu sanıp ımrendıgınız ınsanların ıcıne bı gırın ne fırtınalar var resımlere bakıp aldanmayın uzmeyın kendınızı allahım herkesı mutlu etsın son soz sunu soyleyeyım mukemmelı aramayın mukemmel yok hemen hayırda demeyın karsınızdakıne bı sans verın bı gulusu konusması hosunuza gıdebılır.....

bende çok kıskanıyorum arkadaşlar evlenenleri yada nişanlananları görünce.düğüne falan gitmek işkence benim için eğlence değil kimsenin görmeyeceğini bilsem haykıra khaykıra ağlayasım geliyo düğünlerde.

Yaş geçtikçe daha seçici olunuyor dolayısıyla sürekli akan taliplerin arkası kesiliyor bir süre sonra :)

Herşeyin bir zamanı vardır diye düşünüyorum,en önemlisi sağlam ve düzgün bir evlilik olması, sırf evlenmiş olmak için de evlenilmez.

ben hem çocuk hem kariyer yapanları kıskanıyorum :) ama sorsanız onların da kendilerine göre sıkıntıları vardır.

hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil :)

27 yasındayım bende ama guzellıgım gıdıyor gıbı gelmıyor bana sıze oyle gelıyor olmasın tabı aynı kalmıycaz ama daha erken ya boyle demeyın moralım bozuldu takmıken takıcam

resimdeki sen misin, ferhundeye cok benziyosun, yoksa o mu

herşeyde bir hayır vardır bence.doğru insan mutlaka karşınıza çıkacaktır geç de olsa

anlına yazılıysa rabbim öyl bi zaman verirki hiç olmaz dediğin kişiye bile ağzın dilin bağlanır bi bakmışsın evlenmişsin. rabbim hakkında hayırlısını versin. aman evlenip napcan :)) koca derdi ev derdi yok korunmuyorum çocuğum olmuyo sağ sol sorar :)) şaka bi yana vardır zamanı ama sık dokuyup ince eleme evlenmeyi düşünüyosan mantığına uyunla görüş. bende eşimle görüştüğümde onu sevmiyordum ama mantıken mükemmeldi. evlendi ve ona deliler gibi aşığım

yanlış yazmışım evlendim ona deliler gibi aşığım :)))

Evlenenlere , güzel bir ailesi olanlara çok imreniyorum çok. :1no2:

benden bii tane daha varmış şheker kız :dance:

walla bunu soyliyecegimi tahmin etmezdim ama..
artık bende evlenmek istiyorum..sevgilimle hep birlikte olmak istiyorum,kendi evimizde,kendi kanepemizde oturup,kendi televizyonumuzdan film seyretmek istiyorum..artık onunla bir hayat kurmak istiyorum..
ooof dertlendim bee :))) damarıma bastiniz aksam aksam kızlar ya..
ne güzel Nisan da askere gidecekti ama sanırım gidemiycek (( hayallerim yine belli bir süre rafa kalkacak mecburen (((

şuan çalışmıyorum ama mesleği olan biriyim,bakımlı biri olduğumu düşünürüm,ayrıca çevremde sempatik...vs.yani kısaca beğenilmeyecek biri değilim ben ve çevremdkilere göre ama yinede 1 tanecik bile kısmetim yok:))şaka bir yana bende sizin hissettiklerini hissediyorum arkadaşlar ama belliki bunun bir zamanı var,bu kadar üzülüp acı çekmenin bir bedeli var,öyle 10 olmuş 15 olmuşş..kapıda sıraya girmişler falan hikayeee...madem öyle bi ekisğin oluyoki denk gelmiyorsun,çok bir maharet değil yani..önemli olan sevginin denk düştüğü birileri varmı...güzellik mal mülk geçici...herşeyi bir anda kaybedebiliriz bu mümkün...o yüzden Allah biliyor yaa hiç gözüm olmadı 4x4 biiy istemedim mükemmel olan sadece Yaradan...hakkımızda hayırlısı olsun,siz sadece ümidinizi kesmeyinn..herşey gönlümüzce olsunn..

Açıkçası ben de, sitede evlenip mutsuz olanları okudukça evlilikten korkasım geliyor.

bu evlilik işleri, aşk meşk işleri yaş ilerledikçe iyice bir zorlaşıyor. insan daha fazla seçici olmaya başlıyor ve duygular daha geri planda kalmaya başlıyor gibi geliyor bana. ee böyle olunca da birini sevip aşık olmak zorlaştıkça evlenmek de zorlaşıyor. fakat 27 yaşında evlenmiş biri olarak bu yaşın erken olduğunu söyleyebilirim.

ahh ahhh 28de bile evlenmeye razıyım ama yok. Kaç senedir bekliyom yok. 2010 yılında 27 yaşındaym ve ondan sonrada 28 ama tık yok olmuyo.. Ümitsizleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…