G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
ahh ahhh 28de bile evlenmeye razıyım ama yok. Kaç senedir bekliyom yok. 2010 yılında 27 yaşındaym ve ondan sonrada 28 ama tık yok olmuyo.. Ümitsizleştim
yaş ilerledikce secici olunur.. bence zaman fazla gecmeden evllilik sandalına binmeye hazırlanın..
ahh ahhh 28de bile evlenmeye razıyım ama yok. Kaç senedir bekliyom yok. 2010 yılında 27 yaşındaym ve ondan sonrada 28 ama tık yok olmuyo.. Ümitsizleştim
seçici olmak kötü bi şey değil.
bizim açımızdan yani bekarlar açısından çok karamsar bi tablo oldu...ama üzülerek ekliyorum ki.: malesef doğru..aslında sizin şanssızlığınız seçici olmanız değil ve seçici olmaktada yerden göğe haklısınız.evlinilecek adam kalmadıki sırf evlenip gelinlik giymek içinde insan nasıl bile bile kendini ateşe atar.maddiyatı bir kenara koyun maniviyat can çekişiyor.artık erkekler yanlrındaki kadını değil kadını erkeğini taşıyor.güvenilecek sırtını güvenle yaslayacak erkek sayısı parmakların sayısı kadar azaldı.ilişkiler malesefki son derece çarpıklaştı.sözüm mecliste dışarı ama kendini bilmez gururu onuru haysiyeti yok sayan yaşantısını da ona göre yaşayan sözüm ana kızlar bu çarpık ilşkileri dahada kolaylaştırdılar.zaten ervliliğin yükü ağır gelen erkekler böylesine özgür yaşayan evlenmedende hertürlü ortamı rahatça kuran bu kızlar sayesinde sorumluluk almaktan iyice kaçar oldular.işte sizin şanssızlığınız bu çünkü sizler evlenip mutlu yuva kurmak istiyorsuzunz.ama bu yuvayı kuracak adam gibi adam olmasını istiyorsunuz haklısınız ama malesef nesilleri tükendi.allah hayırlı kişilerle karşılaşmanızı nasip etsin
aslında sizin şanssızlığınız seçici olmanız değil ve seçici olmaktada yerden göğe haklısınız.evlinilecek adam kalmadıki sırf evlenip gelinlik giymek içinde insan nasıl bile bile kendini ateşe atar.maddiyatı bir kenara koyun maniviyat can çekişiyor.artık erkekler yanlrındaki kadını değil kadını erkeğini taşıyor.güvenilecek sırtını güvenle yaslayacak erkek sayısı parmakların sayısı kadar azaldı.ilişkiler malesefki son derece çarpıklaştı.sözüm mecliste dışarı ama kendini bilmez gururu onuru haysiyeti yok sayan yaşantısını da ona göre yaşayan sözüm ana kızlar bu çarpık ilşkileri dahada kolaylaştırdılar.zaten ervliliğin yükü ağır gelen erkekler böylesine özgür yaşayan evlenmedende hertürlü ortamı rahatça kuran bu kızlar sayesinde sorumluluk almaktan iyice kaçar oldular.işte sizin şanssızlığınız bu çünkü sizler evlenip mutlu yuva kurmak istiyorsuzunz.ama bu yuvayı kuracak adam gibi adam olmasını istiyorsunuz haklısınız ama malesef nesilleri tükendi.allah hayırlı kişilerle karşılaşmanızı nasip etsin
fazlası kötüdür ama. armudun sapı, üzümün çöpü boyutu...
sapını bulduğumuz şey armut sonuçta, boşver. kaydirigubbakcemile3
aslında sizin şanssızlığınız seçici olmanız değil ve seçici olmaktada yerden göğe haklısınız.evlinilecek adam kalmadıki sırf evlenip gelinlik giymek içinde insan nasıl bile bile kendini ateşe atar.maddiyatı bir kenara koyun maniviyat can çekişiyor.artık erkekler yanlrındaki kadını değil kadını erkeğini taşıyor.güvenilecek sırtını güvenle yaslayacak erkek sayısı parmakların sayısı kadar azaldı.ilişkiler malesefki son derece çarpıklaştı.sözüm mecliste dışarı ama kendini bilmez gururu onuru haysiyeti yok sayan yaşantısını da ona göre yaşayan sözüm ana kızlar bu çarpık ilşkileri dahada kolaylaştırdılar.zaten ervliliğin yükü ağır gelen erkekler böylesine özgür yaşayan evlenmedende hertürlü ortamı rahatça kuran bu kızlar sayesinde sorumluluk almaktan iyice kaçar oldular.işte sizin şanssızlığınız bu çünkü sizler evlenip mutlu yuva kurmak istiyorsuzunz.ama bu yuvayı kuracak adam gibi adam olmasını istiyorsunuz haklısınız ama malesef nesilleri tükendi.allah hayırlı kişilerle karşılaşmanızı nasip etsin
Evt ben çalışan bayanları değil evlenipte mutlu olan, ruh eşlerini bulmuş bayanları kıskanıyorum. Çevremdeki çok uyumlu, ruh ikizi kişileri görünce kendimi çok eksik, hayatta tutunacağı hiç bişeyi olmayan, hayatı anlamsız bulan biri haline geldim. Artık bıktım kısmetsizim kısmetsizim demekten. 2-3 sene önceki güzelliğim her geçen gün yok oluyor. Yüzüm son 1 yıl içerisinde çöktü, zayıfladı. Eskiden 15tane talibim olduysa şimdi ise 5i geçmiyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?