- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi sherlocker
-
Canancım Allah razı olsun,çok sağol.nevıncım canım .. ne guzel tedavın cok ıyı sonuçlanmış .. hayırlı olsun .. inşallah bebeklerın sana saglıcakla gelecek.. 10 dollenmış yumurta cok guzel .. ben ınanıyorum her sey cok guzel gelişecek ve sen de kavusacaksın .. dualarım senınle..
Pinkim,Allah razı olsun canım,çok sağol..nevinim canım benim heyecanla bekliyorum ALLAHIM yardımcın olsun kuş gibi git kuş gibi gel mutlu ve sağlıklı olarak bebişlerinle beraber gel canım Şeniz
Kızlar 11 Teemuzda transferim oldu çok şükür..
3 tane 8 hücreli
1 tane 7 hücreli embriyo transfer edildi..
Test tarihim 23 Temmuz..
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısıyla sağlıkla,hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
Resimde ,tam ortada gördüğünüz beyaz nokta benim 4 tane güzeller güzeli embriyom:)))
İnşallah seninde hayırlı sağlıklı hamilelik haberini alırız vuslatçım..İsteyen herkesin inşallah...
Amin inşallah teyzesi...opuyorumnanaktanYeğenlerim gelecek inşallah hayırla sağlıkla inşallah...
canım hayırlı uğurlu olsun bende test için gün sayıyorum banada 4 tane embriyo transfer edildi
içim bomboş hiç bir duygu esamesi yok içimde ne kötü ne iyi çünkü hiç bir belirti yok ne tutmayacak diyorum nede tamam bu iş olucak diyorum
bugün 6.günüm kendimde hiç bir şey hissetmiyorum normal zaten de işte
hayırlısı artık ben şimdiden sonrasının planlarını yapıyorum
senin bu ikinci denemen rabbim inşallahbu sefer sana ne kadar istiyosan o kadar bebiş nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım inşallah
ben anca bilgisayara oturmaya başladım sıkıldım artık çünkü
ablan dinlenme aşamasındadır herhalde selamlarımı söyle hemşerime
Allah bağışlasın yavrularını canım,maşallah...Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah...Sağlıklı uzun ömürler olsun,hayırlı evlat olsunlar...canım slm. bende tüp bebekten üçüz hamile kaldım ama birini 8 haftalıkken aldılar. düşük tehlikesinden dolayı. ilk denememde tuttu. çok şanslıyım. inş.sende öle olursun. ikizlerim kız. 5 aylık oldum. sağlıkları iyi. umarım seninde allah gönlüne göre verir.ama inatcı olmana çok sevindim. içimden bi ses ii olcak diyor işlerin. öpüyorum canım
Baby cim sağolasın bacım,Allah razı olsun..Sana pozitif hikayeler anlatmak istiyorum bende:)))Hatta senin o yazından telif hakkı istemeyi bile düşünüyoruz kısmet olursakaydirigubbakcemile3nevinciğim... bak herşey oldu bitti... artık en heyecanlısı ve en zoru beklemek. allahım seni onlardan ayırmasın... anne oluyorum diyen mesajını umutla bekliyorum... sevgilerimle... lütfen iyi dinlen ve stres yapma... hiçbirşeyi kafana takma...
Amin Pinkim inşallah inşallah..nevinim hayırlısıyla başarıcaksın tatlım :Saruboceq:
Tabiki hatırlıyorum gülencim aşkolsun...Embriyo resimlerini kaldır bence canım
benimde var böyle her ay toplicam Allah kısmet ederse bebek odamızı suslucrk
ins hayirla olur ins Allah evlatlarından seni ayırmasın Nevin hatırlarsın belki beni
hayırlı haberlerini bekliyorum bu aksam sana dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?