Ben de gelinlik giymek istiyorum

morkelebek34

Mor Kelebekli Papatya
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
123
46
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba benim güzel bir ilişkim var bir senedir. Çok mutluyum karakteriyle hareketleriyle tam olarak aradığım insan her şeyiyle beni tatmin ediyor. Birlikte yaşıyoruz ama üzgünüm ki evliliğe fobi gözüyle bakıyor. ben evlenmeden beraber yaşamam modunda değilim ama ben de gelinlik giymek tüm tanıdıklarıma birlikteliğimi bir törenle göstermek istiyorum. Beni çok seviyor asla kaybetmek istemiyor. Ama evliliğe hiç yanaşmıyor. nasıl ikna edebilirim ki?

Arkadaşlar merhaba benim güzel bir ilişkim var bir senedir. Çok mutluyum karakteriyle hareketleriyle tam olarak aradığım insan her şeyiyle beni tatmin ediyor. Birlikte yaşıyoruz ama üzgünüm ki evliliğe fobi gözüyle bakıyor. ben evlenmeden beraber yaşamam modunda değilim ama ben de gelinlik giymek tüm tanıdıklarıma birlikteliğimi bir törenle göstermek istiyorum. Beni çok seviyor asla kaybetmek istemiyor. Ama evliliğe hiç yanaşmıyor. nasıl ikna edebilirim ki?

nıye evlensın kı bırlıkte yaşamak varken????????????????? adamın yemeği onunde, çamaşırı yıkanıyo,evı derlı toplu, duzenlı yasantısı ve erkek ıçın en onemlısı cınsellık bunuda yasıyorsa nıye evlensın kı???????adamlara bu rahatlığı verırsenız tabıkı evlenmezler

Bence canını sıkma. Daha 1 yıllık ilişkiniz varmış. Bu bana göre biraz erken . Yaşınızı tam olarak bilmiyorum ama dediğim gibi 1 yıllık ilişki evlilik kararaı almak için erken biraz. Diğer arkadaşın dediğine katılmıyorum ben. Olaya çok yanlış yerden bakıyo. evlilik illa yediği önünde yemediği arkasında ya da cinsellik de veriliyo falan diyo ama evliliğin böyle bir şey olmadığını öğrenmesi lazım. Sanırırm kısıtlı bir kültürle büyümüş kendisi. Nyse.

Sen sıkma canı emin ol öyle planlar yaparak ya da bekleyerek olmuyo. Sadecee biraz daha zaman tanıyın bence birbirinize.

nıye evlensın kı bırlıkte yaşamak varken????????????????? adamın yemeği onunde, çamaşırı yıkanıyo,evı derlı toplu, duzenlı yasantısı ve erkek ıçın en onemlısı cınsellık bunuda yasıyorsa nıye evlensın kı???????adamlara bu rahatlığı verırsenız tabıkı evlenmezler

sizin evlilik anlayışınız bu mu?? Şaka gibi:))))

Bence canını sıkma. Daha 1 yıllık ilişkiniz varmış. Bu bana göre biraz erken . Yaşınızı tam olarak bilmiyorum ama dediğim gibi 1 yıllık ilişki evlilik kararaı almak için erken biraz. Diğer arkadaşın dediğine katılmıyorum ben. Olaya çok yanlış yerden bakıyo. evlilik illa yediği önünde yemediği arkasında ya da cinsellik de veriliyo falan diyo ama evliliğin böyle bir şey olmadığını öğrenmesi lazım. Sanırırm kısıtlı bir kültürle büyümüş kendisi. Nyse.

Sen sıkma canı emin ol öyle planlar yaparak ya da bekleyerek olmuyo. Sadecee biraz daha zaman tanıyın bence birbirinize.

sen baya rahat bı kulturde buyumuşsun maşallah......erken dedıgın ılışkıde aynı evı paylaşmak ıçın erken degıl ama dımı neyse......
kadınlarla erkekler evlılığe aynı yerden bakmaz bakar dıyen kendını kandırır

bence bu üzücü bir durum sen bir senedir onnla aynı paylaşıyosun oda seninle sen onun dedikleri gibi yemeğini çamaşırını yıkıyosun en azından şimdilik bir imam nikahı yapın daha sonra nikah yaparsınız evlenirsiniz belki bir sene ona erken geliyodur

Sonuna kadar katılıyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni sevdiğini zannetmiyorum. Bi erkek bi bayanı gerçekten sevse evlilikten korkmaz...

Herkes evliliği sevecek diye bir kural yok.
Öyle evliliğe ikna yolları diye bir ders de yok.
Kadın ya da erkek evlenmek istiyorsa adımlarını ona göre atar. Hayatını birleştirir.
Yok istemiyorlarsa böyle takılmaya devam edilecektir.
İlla gelinlik giymek,düğün töreni yapmak istiyorsanız evlilikten korkmayan biriyle görüşmeniz tavsiye olunur.

Senin hayatin tabi ama sibelim84 e katiliyorum... erkekler herseyi tamsa cinsellikte varsa istemeyebilir! Ama sen gelinlik giymek istedigini ona belirtsen belki kabul eder. Konustun mu onunla?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenmeyi isteyen erkek, kadına aşıktır, tapıyodur diye bişi yok.
Evlenmeyi istemeyen de aşık değildir diye bir kaide yok yani üzgünüm bayanlar.

bana evlenmek için çok erkek geldi. ben hayır dedim. aradan 3 ay geçti,5 ay geçti başka biriyle evlendiler. çünkü evlenmek istiyorlardı, bana da bu sebeple geldiler bu kadar basit. Aşkımdan öldüklerinden değil, evlilik aşkıyla yandıklarından seçtiler beni.

Herşeyi zamana bırak, çok üsteleme. bu arada yaş kaç bilmiyorum ama ikiniz de olgunsanız ve hala evlenmek istemiyorsa, işin zor.
sonunda yolunu ayırmak zorunda kalabilirsin.

Back
X