Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Eşime de su an sinir oluyorum. Abartıyorsun diyor. Eşim adam gibi tepki gösterse bir daha yapamayacak. Kızmaktan, saygısızlık yapmaktan bahsetmiyorum tabi ki
Erkekler neden böyle saçmalar acaba benim kocamda böyle . 4 aylık hamileyim tatile gidecektik geriye herşey hazırdı benim kanamam oldu 1 gece hastahanede yattım tatili iptal ettik . Sonra izni ailelerin yanında değerlendirelim dedik 800 km uzağa gittik 12 saat sürdü yol . Kv evine gittik valiz açıyorum odamızdaki dolaba yerleştireceğim yemin ediyorum dolap beyaz simsiyah olmuş kirden parmaklarımın izi çıktı Kv geldi bez vereyim de sil dedi bana hastahaneden çıktım o kadar yol gittim kanamam devam ediyor bana dolap sil diyor eşim geldi annen böyle söylüyor dedim oda annem ne kadar düşünceli değil mi dedi bana ölür müsün öldürür müsün hadi

Ölme kız. Öldür

Ay çok düşünceliymiş gerçekten sağolsun

Sana laf söyledikten sonra bebek uyanınca süpürdun ya o senin önceden planin olduğuna bakmaz bak nasıl soz geçiriyorum diye havalanir. Ona artık evinde ne yapman konusunda tavsiye vermemesini islerine karışmamasını soyle ilkin guzelce. Baktin devam ediyor yaiacak olsan da planında olsa da yapma. Inadına cau kahve keyif yap sözlerine de gülerek umursamadığını belli ederek cevap ver o sinir olsun beni takmıyor diye. Aa sen de cok sinirliymisin ya bu kadar sinir sağlığa zarar falan diyerek dalga gec sonra keyfine bak. Yoksa sana şunu deyip söylediği gibi herseyi yapmış oturmuş olsan bu sefer başka bir sey bulur bir sekilde

Orada yanlış yaptım gerçekten. Öyle saçma sapan lafları var ki beynimi yakıyor resmen. Biraz daha sakin olabilsem senin dediğin çok mantıklı.

Isterse Çok güzel durur. Hele annesi onunla alakalı istemediği bir şey desin. O zaman hiç annemdir demiyor bağırıp çağırıyor. Başka konularda uyarmıştı annesini. Annesi daha da ağzını açamamıştı bana karşı. Niyeyse son zamanlarda anneci oldu.

Bende bezi aldım elimden silmedim pislik içinde is içinde durdu öyle ben gelirken de hala öyleydi hiç umurumda değil valla kendi evimde yaptığım iş yetiyor zaten

Valizi yerlestireceginiz dolabı silmek, yatacaginiz odayı silmek neden bu kadar zor geldi ?

Ikinci gün en azından silinebilirdi.

Ben musade etmiyorum bir şey yapmasına yardim da istemiyorum ama zorla yapıyor. Bulaşık makinasını diziyor mesela. Sonra da yaptığı işi başıma kakıyor. Ben buna sinir oluyorum. Yapmasın da konuşmasında. Sonra da ona zorla iş yaptırıyormuşum gibi lanse ediyor.

Bak bir daha olursa yine bebek te uyuyorsa annecim kadın dedigin en once çocuğunun sağlığını düşünür sen bilmiyor musun cocuk supurge sesine uyanır uykusunu alamaz sonra ah anne ah yaşlandıkça unuttun herhalde de gec

Ayrıca " oğlu evde yokken burnundan getiren, surat bir karış kadınlar iki yüzlü , kötü kalpli kişilerdir. Gelin için de kv içinde geçerli.

Öyle kadınlardan uzak tutsun Allah bizleri.
Aminnn. Tam da anlattığınız şekilde oluyor. Milletin yanında kızımlar yavrumlar bir görseniz herkes ne kadar iyi kayınvaliden var diyor . Sadece acı acı gülümsüyorum. Çünkü aksini söylersem ben kötüymüşüm gibi görünüyor.

Ayrıca " oğlu evde yokken burnundan getiren, surat bir karış kadınlar iki yüzlü , kötü kalpli kişilerdir. Gelin için de kv içinde geçerli.

Öyle kadınlardan uzak tutsun Allah bizleri.

Valla oğlunu gelinine karşı kışkırtan her türlü fitne fesatlıgi yapip sonra mazlum rollerine bürünen kv ler hak ediyor kusura bakma arkadaşım. Disini gostermeyenin tepesinr biniyorlar. Zaten böyle yaparım diye söyleyen arkadaş ta durduk yere yaparim dememis zaten.

Bir de anlamadığım kısım madem o kadar yol gidecektiniz neden tatili iptal ettiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…