Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Bir de anlamadığım kısım madem o kadar yol gidecektiniz neden tatili iptal ettiniz ki?
Tatil 1600 km uzaktaydı burası 800 km . Tatile hemen ertesi gün çıkmamız lazımdı doktorum izin vermedi hemen ayrıca tatile gitsek denize havuza giremeyecektim birde allah korusun birşey olsa tanıdık doktor hastane yoktu . Ailemizin yanına 2 gece dinlendikten sonra gittik birde benim orada doktorum vardı başıma birşey gelse müdahale şansı vardı . Ki lekelenmem 3 hafta geçmesine rağmen hala devam ediyor

Ay bırak yapsın kuz. Ellerine sağlık hamarat annem benim diye de ekle

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Karşılık laf yazacaktım ki yazmış zaten arkadaşlar, benim yazacağımın benzerlerini.

Cahil insan belli ki, cevap versen bir dert, vermesen bir dert. Yüzü her şekilde bulurlar, sussan da konuşsan da onlar bildiklerini okumaya devam ederler ve fakat sussan "Hah böyle böyle sinecek bu" diye daha abartmaları olası, bu yüzden lafını çak, bildiğini okumaya devam et, üzerine de neşeni hiç bozma. Kim öfkesine hakim olamazsa o hata yapar nasılsa, sen öfkeden arı düşünmeye çalış, tesir etmesin kvnin dedikleri çünkü cahil işte.

Sizin bu kafaya göre gelip 15 gün kalmalara bir çözüm getirmeniz lazım esas. Evden kovalamaya çalıştıkça, ki eşiniz de denge kurabilen biri değil anladığım kadarı ile, daha çok eve yerleşir, seni sinir etmenin yolu olarak görür. Bu yüzden öfkeni, sana ağır bir hakaret, aleni bir terbiyesizlik yapılmadığı sürece stabil tutarak, güle oynaya gıcık etme yoluna bak derim. Sana işleyemediğini görsün, rahatsız olup gitme ihtiyacı hissetsin, suratını düşürüp onun zaferini besleme ki izlemek için oturup kalmasın.

Ay ne uzattım :)))
Bu kv işleri çok tuhaf vallahi, iş kocalarda.
Ben burada okuyup görene kadar, kv canlısının böyle maddenin halleri gibi çeşitli halleri olduğunu bilmezdim.

O zaman eşinin yanında da öyle davransın. Katilin karşısında katil mi oluyoruz .

Ikiyuzlu olmayan biri ikiyüzlü bir insanın yanında iki yüzlü davranamaz.

O zaman eşinin yanında da öyle davransın. Katilin karşısında katil mi oluyoruz .

Ikiyuzlu olmayan biri ikiyüzlü bir insanın yanında iki yüzlü davranamaz.

O zaman da yuvası yıkılma ile karsi karşıya kalacak kv oğlundan yuz alarak daha da cirkefkesiyorkar. Ha susunca da tepesine biniyorlar

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah .

Normalde de yapılmaz gibi bir mesaj anladım ondan yazdım.

Gittigim evde kaliyorsam destekte olabilirim diye düşünüyorum .
Teşekkür ediyorum geçen sene onun evinde eşim göreve gittiği için bir süre yaşadım . Ramazanda böbrek taşı düşürüyordum kanamalıydım sabah akşam iğne oluyordum. 4 makina çamaşırını ütüledim bir gömlek ütüleyip WC ye koşuyordum sonra yeniden dönüp devam ediyordum. Böyle böyle günlerce evinde kaldım sil süpür iş yaptım ama hiç makbule geçmedi inan ki kendi ayağını uzattı yattı . Ocak ayında bize geldiler kp le bir bardağı alıp tezgaha koymadı köşede oturdu kendi evimde zaten birşey beklememiştim neyse . Bu seferde kanama geçirdim 1 gece hastanede yattım doktor 2 gün sonra izin verdi gitmemize oda zorla . Gider gitmez elime bez vermesi zoruma gitti inan yapsamda aynı yapmasam da insanın zoruna gidiyor

Umarım geçer de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Umarım geçer de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza ❤
Geçiyor inşallah sadece lekenme var çok az ona da 3 doktor gördü hepsinin söylediği cümle aynı Rahim büyüdüğü için gelişen bir lekelenme . Önlem amaçlı yatırdı ilaç iğne alıyorum korktuk ama geçti çok şükür

Böyle emek somuruculer , kıymet bilmezler var işte.

Neden denk gelmiyor aileler hep şaşırıyorum. Kıymet bilmez kıymet bilmez denk gelse ne iyi olur.

Böyle emek somuruculer , kıymet bilmezler var işte.

Neden denk gelmiyor aileler hep şaşırıyorum. Kıymet bilmez kıymet bilmez denk gelse ne iyi olur.
Yapınca daha kıymetli olmuyorum ya çok zoruma gidiyor inan bana . Kendi evimde zaten yeterince 2 güne bir temizlik yapıyorum her yer toz toprak oluyor birde onun evine gidip cidden artık yapmak istemiyorum. Yaptım ne oldu bana ne dedi biliyor musun sana şaşırıyorum sende nasıl bir can varmış dedi

Inanamiyorum ya . Benimde herkes gibi canım var ama ben kıymetini bilmiyorum , ben bilmeyince de kimse bilmiyor deseydiniz .

Benim evde biri bardak kaldırsa bin minnet duyuyorum .

Inanamiyorum ya . Benimde herkes gibi canım var ama ben kıymetini bilmiyorum , ben bilmeyince de kimse bilmiyor deseydiniz .

Benim evde biri bardak kaldırsa bin minnet duyuyorum .
Bende bilirim ah öldüm bittim böbreklerim ağrıyor diyemedim enayi gibi afedersin kendi bile gördü idrar tahlili istedi doktor idrar yerine günlerce tamamen kan geldi oda gördü örnek verirken . Aman işte ya elin kızı ele ucuz bunu gördüm her izne gidip gelişimizde iyice hissediyorum bdv ye konu açmak istiyorum valla izinden döndük öyle doluyum ki patlayacağım az kaldı

Cahil bir hanım sanırım.. Cahil kişilerle yapılan tartişmalardan galip çıkamazsınız.. Aldırış etmeyiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…