Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Ben kışın 6.30 da kalkar ise giderdim. Ogleden sonra gelir cocugu uyutur eve temizlige yemege girisirdim. Kimse sen sabahin nurunda kalktin demezdi. El kizisin acimazlar. Sen kendi kiymetini kendin bil
Yapabilecegim bir şeyi kimseye bırakmam yaparım. Ama yapamayacağım bir şey ise sınırlarımı zorlayıp yapmam. Bana bir şey olsa o acıyı kimse çekmeyecek benimle. Böyle düşündüğüm için "çıt kırıldım" diyor hanımefendi bana.

Pislikten rahatsiz oluyorsa kalksin temizlesin. Ya da cocugu oyalasin. Hem oturur kalkmazlar hem hanimlik ogretirler
Ortada pislik yoktu ki. Sadece kırıntı vardı. Ayrıca hanımlık değil hizmetçilik öğretiyor. Bana diyor ki " eskiden bir eve görücü gidilince yere bilerek çorap vb bir şey koyarlarmış, eğer kız onu alıp kaldırırsa evlenilecek kızmış, kaldırmazsa ondan karı olmazmış. "
Onlar oğullarına eş değil kendilerine hizmetçi arıyorlarmış dedim.
Sürekli bir lâf sokma halinde. Yani senden karı olmaz demeye getiriyor. Karı ne demekse artık.

Allah yardımcın olsun zor bi kv. Ne yapsan seni zorluyor...

Esin ne dusunuyor bu durum hakkinda. Ayrica sallama gicik et huzursuz olsun bi daha gelemesin oyle rahat. Es annesi simdi acik acik da denmez ki gelme diye, zor bi durum.
Her gün temizlik yapacan ayağını kaldır indir diyecen onu rahatsız edecen. Kızınla alışveriş yap anne bi zahmet sende yemek yap acıkırım gelince diyecen

İşte o düşüncesi kıt olan kv den esin cıkmış Allah hepimize yardım etsin

Allahim ya bu kadinlar hic mi.cocuk buyutmemisler insan nasil yorgun uykusuz oluyor size yardim edecegine bir de laf sokuyolar vijdanlarini falan mi aldiriyolar kaynana olunca anlamadim ki şoyle yapacaksiniz kizinizin altini degistirip karnini doyurduktan sonra vereceksiniz kayinvalidenin kucagina uyku saatine kadar bakacak siz de uykusuzsaniz yatak odasinin kapisini kilitleyip uyuyun sonra bebeginiz uyurken kendiniz icin biseyler yapip bebek uyaninca tekrar kaynanaya verip yemek ev isi yapacaksiniz laf mi soktu iste o zaman anne ben yorulup hastalaniyorum gelemiyorum ise gice idare ediver deyip hic alinmayip aynen devam.edeceksiniz 3. Gun kacar evine kacmazsa da size bi yardimi dokunmus olur

Allah yardımcın olsun canım Allah vicdan versin ona da nutkum tutuldu sana eziyet etmek için fırsat kolluyor.kendini ezdirme onun evini temizleme ye mecbur degilsin

Güzel yöntem

Çünkü elin evladı ele ucuz,babannene hep öyle derdi.Baskalarinin evladını harcamak çok kolay
Şimdi bana diyorlar ki sende kv olacaksın bakalım nasıl olacak . Bende diyorum ki neyi yapmam değil neyi yapmamam gerektiğini biliyorum ya o yeter birde empati yapmayı başardıktan sonra hiç sorun kalmaz zaten

Karı nedir yaa, çok çirkin. cahilliği buradan anlaşılıyor. valla ne desem bilemedim cahili yola da getiremezsin; imadan da anlamazlar.hele o 14 yaş muhabbeti... trajikomik cidden. Allah sabır versin..

Gelinim mutfakta diye bir program var ya, orada da ayni boyle testler yapiyorlar. Susadim su ver falan diyorlar, yere bir sey atiyorlar bakalim alacak mi diye. Ulkenin zihniyeti bu. Gencken hizmetci, yasliyken suratsiz köşe yastığı

Eşim " annem baksın sen uyu " demesine rağmen baktirmadim. Geçen gece hiç uyumamıştı, eşim de" ise gidene kadar ben bakayım sen biraz uyu" dedi. Öyle güzel uyuyordum ki kayinvalide bir boşlukta almış kızımı gelmiş. Ogluşu rahat rahat kahvaltı yapamıyormuş. Madem oğlun kahvaltı yapamıyor sen tut öyle değil mi?

Kaç yaşında bu kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…