Ohooo bir de ailesinin bu hayalleri varsa evliliginiz zaten yurumezdi.ve taslar yerine cok guzel oturdu simdi.esiniz sizi secmis aslinda ama malesef ki ailesinin duygusal ve psikolojik baskilarina dayanamadigi icin kolayi secmis.cunku ne olursa olsun onlardan vazgecmeyecekti.onlar ailesiydi! Siz ve evladiniz ise sonradan hayatina dahil olmus kisilerdiniz.inanin kendinizi uzmeye, yipratmaya degmez.ben bosanma surecinde neler nelwr hissettim.ve en onemli vardigim sonuc su oldu:ben kendimi ne kadar degersizlestirmis ve kendimden ne kadar tavizler vermisim.inanin ileriki donemler su evliykenki doneminiz kadar zor olmayacak.ve ne olur kafanizda esinizin baskasiyla oldugunu, evlendigini vs.kurmayin.bu tur seyler akliniza geldigi an evliliginizdeki zor surecinizi ya daaaa sizin ileride sahip oldugunuz icinde evladinizla oldugunuz o huzur dolu yuvanizi, sonrasinda belki de karsiniza cok iyi anlayisli destek sevkat dolu...bir esi bir hayat arkadasini dusunun ve yuzunuzdeki tebessumle evladiniza sikica sarilip koklayip guzel gunlerimiz geliyor yavrum sozunu tekrarlayin....Ya esim uni de akademisyen. Kuzeni ilkokul terk. Kaynanam kendi kafasinda hayal kurmus bacisinin kizini ogluna alma hayali, bu hayali atamiyor beyninden.
Oyle yapmaya calisacagim.disaridan bakan biri daha mantikli bakiyor ve gorebiliyor bazi seyleri. bu gunler de gececek insallah. Sizden Allah razi olsun mesajiniz icin.Ohooo bir de ailesinin bu hayalleri varsa evliliginiz zaten yurumezdi.ve taslar yerine cok guzel oturdu simdi.esiniz sizi secmis aslinda ama malesef ki ailesinin duygusal ve psikolojik baskilarina dayanamadigi icin kolayi secmis.cunku ne olursa olsun onlardan vazgecmeyecekti.onlar ailesiydi! Siz ve evladiniz ise sonradan hayatina dahil olmus kisilerdiniz.inanin kendinizi uzmeye, yipratmaya degmez.ben bosanma surecinde neler nelwr hissettim.ve en onemli vardigim sonuc su oldu:ben kendimi ne kadar degersizlestirmis ve kendimden ne kadar tavizler vermisim.inanin ileriki donemler su evliykenki doneminiz kadar zor olmayacak.ve ne olur kafanizda esinizin baskasiyla oldugunu, evlendigini vs.kurmayin.bu tur seyler akliniza geldigi an evliliginizdeki zor surecinizi ya daaaa sizin ileride sahip oldugunuz icinde evladinizla oldugunuz o huzur dolu yuvanizi, sonrasinda belki de karsiniza cok iyi anlayisli destek sevkat dolu...bir esi bir hayat arkadasini dusunun ve yuzunuzdeki tebessumle evladiniza sikica sarilip koklayip guzel gunlerimiz geliyor yavrum sozunu tekrarlayin....
bence sen bi psikologa gitmelisin çünkü böyle hic bir olunlu yonunu gormuyorsun bosanmanin. Halbuki senin bosanmanda olumlu yonler cok cok fazla. Bu sekilde kendini harap edersin. Cocuguna da odaklanamazsin. Bu sureyi psikolojik destekle gecirsen daha rahat edersin bence.Bana evlilik daha haram olsun.. travma yasiyorum resmen.. kimselere belli etmemeye calisiyorum ama ben yasarken ölüyorum.. ne zormus.. kimseye yasatmasin.rabbim.. Evet esim duzelmeye hic yanasmadi. Yine de yalvardim, gel dedim sorunlari cozmeye calisalim dedim, ikimizde psikolojik tedavi gidelim dedim , bizden olmaz dedi, kisiliklerimiz farkli dedi, birbirimiz icin yanlis insanlariz belki de dedi.. agladim..
Sorunumuz yanlizca bunlardan ibaret de degildi.. 2 senelik evlilikte, esim benimle ayni yatakta uyumadi hic.. sadece cinsellik amacli geldi yataga ve bunu yasamayan bilemez.. en son, bu limiting aştık 10 gun kadar evvel, ama olmadi.. bosaniyoruz. .
Merhabaesimin beni aldatmadigina eminim. Bu konuda hic suphe etmedim. Hep der ki bir insan Nasil esini aldatir, bunu Nasil yapar. Oteki dunyada Nasil hesap verir Der.. ve bu sekilde de benim agzimi star. Tepkimi de olcer, acaba ne Cevap vercem diye... Hic guvenmedi bana , hic.. oysa tum arkadaslarimi bicak gibi sildim evlenince.. sirf o rahatsiz oluyor diye.
canim evet en buyuk hatam yeni tanistigim biriyle evlenmek oldu. Cinsellige gelince, zaten hep Kendimi kullanilmis gibi hissettim, bunu defalarca tartistim esimle.. sonucunda birkac gun uyuyordu benle, sonra yine ayni.. nisanda da ailesi vardi , gelmek istemediler ama geldiler..Ve sende bu adamla cinsel iliskiye girdin öyle mi?
Bu nasil birsey anlayamadim. Kadinlik gururun neredeydi? Insan böyle bir adam ile nasil sevisir? Ki adi sevismek bile degil, resmen hayat kadini muamelesini görmüsün!
Simdide cocuk ile öyle ogras! Korunman gerekmiyordu, gururlu olup seksi kesmen gerekiyordu. Simdi o cocugada yazik oldu
Gerce bütün hikayende mantik aramak zor. Nasil 3 aylik tanidigin biri ile evleniyorsun? Ailen seni nasil verdi? Hele hele onlarin ailesi nisanda yokken?
Bunlara düsününce konu gercekmi degilmi arasinda kaldim. Cok fazla hayal gücümü zorlayan seyler var hikayende.
Ayrı yatmaniz çok ilginç geldi açıkçası aldatma ya da çok ağır kişilik bozukluğu gibi geldi bana
Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim kihayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..
Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim kihayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..
Cok zormus.. bosanmak ne zormus.. is ciddiye binince urperiyorum.. Cok yiprandim ve biliyorum olmasi gereken oluyor. Ama bebegimle bu hayatta yapayalniz hissediyorum. Bugun babamla adliyeye gittik. Simdi hatta donuyorum adliyeden.. bu gunleri de mi gorecektim diyorum icimden..aman öldün bittin mahvoldun hayatın kaydı
nedir bu allah aşkına
YA HU
sen şimdiden yenigiyi kabullenmişsin
hele bir silkelen
bir gel kendine
kocanla bir mi kesilmişti göbek bağınız
yemeğini ekmeğini suyunu omu taşıyordu ağzına
ONUN TIRNAĞI İLE Mİ SIRTINI KAŞIYORDUN
evet yüklerin biraz daha ağırlaşacak
orası tamam
ama birdek olmuşla ölmüşe çare yoktur
SENİN Kİ OLMUŞ BİTMİŞ BUNA ÇARE ARAMA
AMA DAHA ÖLMEMİŞ KUZUM
ONUN İÇİN PES ETMEK DEĞİL
ÇARE ÇÖZÜM BULMAK GEREKİR
Cok zormus.. bosanmak ne zormus.. is ciddiye binince urperiyorum.. Cok yiprandim ve biliyorum olmasi gereken oluyor. Ama bebegimle bu hayatta yapayalniz hissediyorum. Bugun babamla adliyeye gittik. Simdi hatta donuyorum adliyeden.. bu gunleri de mi gorecektim diyorum icimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?