ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

Ya esim uni de akademisyen. Kuzeni ilkokul terk. Kaynanam kendi kafasinda hayal kurmus bacisinin kizini ogluna alma hayali, bu hayali atamiyor beyninden.
Ohooo bir de ailesinin bu hayalleri varsa evliliginiz zaten yurumezdi.ve taslar yerine cok guzel oturdu simdi.esiniz sizi secmis aslinda ama malesef ki ailesinin duygusal ve psikolojik baskilarina dayanamadigi icin kolayi secmis.cunku ne olursa olsun onlardan vazgecmeyecekti.onlar ailesiydi! Siz ve evladiniz ise sonradan hayatina dahil olmus kisilerdiniz.inanin kendinizi uzmeye, yipratmaya degmez.ben bosanma surecinde neler nelwr hissettim.ve en onemli vardigim sonuc su oldu:ben kendimi ne kadar degersizlestirmis ve kendimden ne kadar tavizler vermisim.inanin ileriki donemler su evliykenki doneminiz kadar zor olmayacak.ve ne olur kafanizda esinizin baskasiyla oldugunu, evlendigini vs.kurmayin.bu tur seyler akliniza geldigi an evliliginizdeki zor surecinizi ya daaaa sizin ileride sahip oldugunuz icinde evladinizla oldugunuz o huzur dolu yuvanizi, sonrasinda belki de karsiniza cok iyi anlayisli destek sevkat dolu...bir esi bir hayat arkadasini dusunun ve yuzunuzdeki tebessumle evladiniza sikica sarilip koklayip guzel gunlerimiz geliyor yavrum sozunu tekrarlayin....

Oyle yapmaya calisacagim.disaridan bakan biri daha mantikli bakiyor ve gorebiliyor bazi seyleri. bu gunler de gececek insallah. Sizden Allah razi olsun mesajiniz icin.

O
bence sen bi psikologa gitmelisin çünkü böyle hic bir olunlu yonunu gormuyorsun bosanmanin. Halbuki senin bosanmanda olumlu yonler cok cok fazla. Bu sekilde kendini harap edersin. Cocuguna da odaklanamazsin. Bu sureyi psikolojik destekle gecirsen daha rahat edersin bence.

25 yasındasın daha hayatın başındasın senle yaşlar daha evlenmediler yada daha yeni evleniyorlar kimbilir hayat sana neler hazırlıyor biliyormusun öyle bittim tükendimle hayat bitmiyor canım kızın ve kendin için herşeye sil baştan devam etmelisin ki tutunabilesin.

bu nasıl görücü usulü evlenmektir anlayamadım, aile istemiyor nişana bile gelmiyor ya da gelmek istemiyor falan anlamsız.

Yaşın daha genç, 35 40 yaşından sonra boşanıp hayata o şekilde devam eden mutlu bayanlar vrken böyle karamsar olmamak lazım.

Ve sende bu adamla cinsel iliskiye girdin öyle mi?

Bu nasil birsey anlayamadim. Kadinlik gururun neredeydi? Insan böyle bir adam ile nasil sevisir? Ki adi sevismek bile degil, resmen hayat kadini muamelesini görmüsün!

Simdide cocuk ile öyle ogras! Korunman gerekmiyordu, gururlu olup seksi kesmen gerekiyordu. Simdi o cocugada yazik oldu

Gerce bütün hikayende mantik aramak zor. Nasil 3 aylik tanidigin biri ile evleniyorsun? Ailen seni nasil verdi? Hele hele onlarin ailesi nisanda yokken?

Bunlara düsününce konu gercekmi degilmi arasinda kaldim. Cok fazla hayal gücümü zorlayan seyler var hikayende.

Olene kadar mutsuz bir anne olmayacaksin. Aksine mutlu kendinden eminden dimdik kizina ornek bir anne olacaksin.

ya sen kocanla mutlu muydun ki şimdi mutsuz anne olacaksın hem de ölene kadar? pardon? bence sen kendine değer vermeseydin boşanmazdın. Kendini neden mutsuz olmaya şartlandırıyorsun? 3 çocuklu gülben ergene bak kına gecesi bile yapmış :) Hayatın sen istediğin sürece çok güzel olacak sakın üzülme.

Merhaba

Öncelikle bence hiç üzülmeyin cünkü bu adamla evli kalınmaz. Yenı bır hayata baslama zamanı sızın ıcın

O ıstedı dıye arkadaslarınızı silmeniz de buyuk yanlıs, sız sız olun kımse ıcın boyle bırsey yapmayın bundan sonra.

Ne munasebet sekerim, niye hayatiniz bitsin? Burda bir suru bosanmsi kadin var, hepsi intihar etsin o zaman?!!

Bu adam sana iftira takar oldururdu soyluyum sana kurtulduguna sukret hayatinin mahvolup olmamasi sana bagli insallah kiymetini bilecek biri cikar karsina

Çok üzüldüm canım ama en cokta herşeyden habersiz olan melegine...Sana diyebileceğim tek şey arkana bile bakmadan kaç,korkma olmezsin asıl onun yanında kalirsan oluceksin yaşattıklarindan...Allahım yardımcın olsun...

canim evet en buyuk hatam yeni tanistigim biriyle evlenmek oldu. Cinsellige gelince, zaten hep Kendimi kullanilmis gibi hissettim, bunu defalarca tartistim esimle.. sonucunda birkac gun uyuyordu benle, sonra yine ayni.. nisanda da ailesi vardi , gelmek istemediler ama geldiler..

Senin ailen Türkiye demi Amerika damı? Ben anlamadım nasıl herkesten habersiz şehir dışındaki ailene gittin

aman öldün bittin mahvoldun hayatın kaydı

nedir bu allah aşkına
YA HU

sen şimdiden yenigiyi kabullenmişsin
hele bir silkelen
bir gel kendine

kocanla bir mi kesilmişti göbek bağınız
yemeğini ekmeğini suyunu omu taşıyordu ağzına
ONUN TIRNAĞI İLE Mİ SIRTINI KAŞIYORDUN

evet yüklerin biraz daha ağırlaşacak
orası tamam
ama birdek olmuşla ölmüşe çare yoktur

SENİN Kİ OLMUŞ BİTMİŞ BUNA ÇARE ARAMA
AMA DAHA ÖLMEMİŞ KUZUM
ONUN İÇİN PES ETMEK DEĞİL
ÇARE ÇÖZÜM BULMAK GEREKİR

Cok zormus.. bosanmak ne zormus.. is ciddiye binince urperiyorum.. Cok yiprandim ve biliyorum olmasi gereken oluyor. Ama bebegimle bu hayatta yapayalniz hissediyorum. Bugun babamla adliyeye gittik. Simdi hatta donuyorum adliyeden.. bu gunleri de mi gorecektim diyorum icimden..

HER ŞEY insanlar için
emin ol şuan ki sıkıntın derdin
şuanlık

önce beynen alış
sonrA bu kadar ağır geçmeeycek

öldüm bittim deme kurban olayım
ben gıcık oluyorum buna

evet zor zamanlar geçiriyorsun
ama artık bebek değil bebek sahibisin

kendini toparla bunu tek başına yapamayacaksan
hafif yatıştırıcı bile kullanabilrsin
bebeğini emziriyorsan danış özellikle
ama güçlü olduğuna önce kendini inandır

yoksaaa
HER RÜZGAR SANA FIRTINA GELİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…